Arama
Arama Sonuçları
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
TTB, salgının sebebini açıkladı
Türk Tabipler Birliği, dikkat çekici bir basın açıklaması yayınladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da etkisini hissettiren ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir çok hastanın aynı şikayetlerle geldiği hastalığın kaynağını açıkladı.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Koca’dan "eris varyantı" açıklaması
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de 9 kişide görülen koronavirüsün eris varyantıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bakan Koca, eris varyantıyla ilgili olarak "Bilim insanları üzerinde konuşabilirler ama halkımız için gündem olmaya değer değil'' ifadelerini kullandı.Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla dünyayı tedirgin eden eris varyantının Türkiye'de de 9 kişide görüldüğünü duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir açıklama geldi. Koca, "Eris varyantı sınırlı sayıda vakada, ülkemizde de görüldü. Bunda endişe edilecek bir şey yok. Bilim insanları üzerinde konuşabilirler ama halkımız için gündem olmaya değer değil" dedi.
Artık Türkiye’de! İşte ‘Eris’ varyantının belirtileri
Koronavirüsün alt varyantlarından olan Eris varyantı, Türkiye'de ve dünyada sosyal medyada birçok kişinin gündemindeki merak ettiği konular arasında ilk sıralarda yer almaya başladı.
Tatbikat nefes kesti: SFC'de formaldehit sızıntısı
Kastamonu AFAD ve Kastamonu UMKE ekibi, Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. tesislerinde Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) tatbikatı gerçekleştirdi. Gerçeği aratmayan tatbikat nefes kesti.
Koca’dan ‘Eris Varyantı” hakkında açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Maskeler geri mi dönüyor? Korkutan açıklama...
Pek çoklarının korkulu rüyası maskeler geri dönebilir! Kış ayları için uzmanından uyarı geldi.
200 yıllık hayal kırıklığı! Zaman kapsülünün için boş çıktı
ABD'de West Point Askeri Akademisinde bulunan 200 yıllık zaman kapsülünün açılışı dolasıyla özel bir tören düzenlendi. Ancak, kapsül boş çıkınca yetkililer törende büyük hayal kırıklığına uğradı.
Şaşkın hırsızlar iş başında: Marketi soydu, kaçarken tüfekle kendini vurdu!
İzmir’in Bornova ilçesinde ilginç bir soygun olayı yaşandı. Bir zincir marketin şubesini soyan 2 şüpheliden 1’i, kaçarken elindeki tüfekle kendini vurdu. Yaralı soyguncu ve suç ortağı, polisin takibiyle yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden yaralı olan hastaneye kaldırılırken, soygun anları ise marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...
WhatsApp aramalarına dikkat! Paranızdan olmayın
Son zamanlarda birçok WhatsApp kullanıcısının karşılaştığı farklı ülke numaralarından gelen aramalara ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Burhan Pektaş, bu aramaların çeşitli dolandırıcılık ve kötü niyetli faaliyetlerle ilişkilendirildiği konusunda somut deliller bulunduğunu söyledi.
“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”
GMP Garage isimli işletme sahibi Gökhan Mehmet Parlakoğlu “burada dünya markalarının birleştiği ürünler ve tecrübemizle aracınıza güzellik bakımı ve doktoru gibi muayne ediyoruz.” Dedi.
“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”
GMP Garage isimli işletme sahibi Gökhan Mehmet Parlakoğlu “burada dünya markalarının birleştiği ürünler ve tecrübemizle aracınıza güzellik bakımı ve doktoru gibi muayne ediyoruz.” Dedi.
İstiklal’de dolar saçanlar gözaltına alındı!
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dolar saçanların kimlikleri tespit edilirken, olayla ilgili 13 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları
Paranızı geri almayı unutmayın! İade süreci başladı
Kimi maske takmadığı kimi 'sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği için ceza yemişti. Pandemi sürecinde yenilen cezalarla ilgili para iade süreci başladı. Peki, o dönemde ceza alıp, ödeme yapanlar paralarını nasıl geri alacak? İşte detaylar...
Yangın çıkaracaklardı! Kıskıvrak yakalandılar
İstanbul Bayrampaşa'daki bir AVM'de bir kişinin çantası yanmaya başladı. Şüphelenilerek gözaltına alınan ve terörist oldukları ortaya çıkan kişiler, İstanbul'da orman yangını çıkarma hazırlığında olduklarını itiraf ettiler.
Şehir eşkıyalarına 20 yıl hapis talebi! İşkence, tehdit, gasp…
Zorla alıkoydukları yaşlı adamı saatlerce tekme tokat döven kişiler, o anları ise cep telefonu ile kayda aldı. Şahsı ‘kulağını keseriz’ diyerek tehdit eden kişiler hakkında 20'şer yıl hapis talebiyle dava açıldı.
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
İnebolu'da arı kovanlarını zehirleyen şahıslar kameraya yakalandı
İnebolu ilçesinde 135 kovandaki binlerce arı, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ilaçla zehirlenerek telef edildi. Arıların telef edilme anı ise bahçede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.
135 kovan arıyı zehirlediler
İnebolu’ya bağlı Dibek Köyünde Ali Oğuz ve Salim Şahiner’e ait 135 kovan arı kimliği henüz bilinmeyen kişiler tarafından ilaçla zehirlenerek telef edildi.
Katil kenelere dikkat!
Bayram tatilinin 9 güne çıkartılmasıyla birlikte, yeşil alanlarda geçirdiğimiz zaman artıyor.
Tatbikatı gerçek sandılar, hırsız kılığındaki polis yakalamaya çalıştılar
Filmleri aratmayan tatbikatı gerçek sanarak hırsız kılığındaki polisi durdurmaya çalışan vatandaşların tepkisi ise renkli görüntülere sahne oldu.
"Gelin bu protokolü birlikte reddedelim"
Eğitim-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi.
Cumhuriyet meydanın'daki programa yoğun ilgi
İlimizde “1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda program düzenlendi.