Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’daki kuruma personel alımı başladı!
Kastamonu’da yer alan kuruma devlet işçisi alımı başladı.
Kastamonu Belediyesi'nde önemli görev değişiklikleri!
Kastamonu Belediyesi'nde bazı birimlerde görev değişiklikleri yaşandı.
Kastamonu’da ‘aile’ için farkındalık yürüyüşü
Kastamonu’da aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
Vahşi cinayette kayıp 'kesik baş' bulundu!
Kastamonu ile birlikte tüm Türkiye'de infiale neden 'kesik baş' cinayetiyle ilgi yeni bir gelişme yaşandı. Maktulün kesilen ve olay yerinde bulunamayan başı, kilometrelerce uzakta bulundu.
Çocukları kanallardan uzak tutun
Düzce Ovası Sulama Birliği, 850 kilometrelik sulama kanalına su verildiğini duyurdu. Yapılan uyarıda çocukların sulama kanallarından uzak tutulması istendi.
Başı kesilerek katledilen inşaat ustası toprağa verildi
Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi. 
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’da devlet işçisi alımı!
İŞKUR tarafından yayımlanan yeni devlet İşçisi alımı ilanına göre, Kastamonu’da görev yapmak üzere, noter kurasıyla belirlenecek 3 devlet işçisi alınacak.
Kastamonu ‘kansız’ kaldı!.. Son çare sosyal medya
Kan stokları azaldı, vatandaşlar hasta yakınları için sosyal medyadan kan arayışına giriyor
‘23 Nisan kaymakamı’ndan düşündüren talimat…
İnebolu ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kaymakamlık koltuğuna oturan öğrenciler, İnebolu Belediyesini telefonla arayarak kanalizasyon ve lağımın denize akıtılmamasını istedi. 
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Kastamonu'daki bu yoldan geçmek yürek ister!
Kastamonu'da yüzlerce kişinin kullandığı yolda kokudan geçilmiyor...
Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar'
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yönelik eleştirilerde bulundu.
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Mehmet Akif'in tek kadın muhtar adayı!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin tek kadın muhtar adayı Nihal Turgut, 40 yıldır ikamet ettiği mahallesine talip oldu. Muhtar olma düşüncesinin 15-20 sene öncesine dayandığını dile getiren Turgut, muhtar seçilirse mahallesi için değişik fikirlere öncü olacak.  Sağlam ikili ilişkiler ve güçlü iletişim becerilerinin olduğunu söyleyen Turgut Mahallesi için elinden geleni yapacağını kaydetti. 
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.
İhsangazi’de MHP’nin seçim bürosu açıldı!
İhsangazi ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim bürosunun açılımı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Selde tahrip olmuştu... Yeniden yapılıyor!
Azdavay ilçesinde Devrekani Çayı’nın iki yakasına DSİ tarafından yapılan taşkın koruma duvarları ilçede yaşanan sel afetleri dolayısıyla tahrip olmuştu. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, DSİ tarafından duvarların yeniden projelendirilerek ihaleye çıktığını ve müteahhit firmanın şantiyesini kurmaya başladığını açıkladı.
“Kenevirin Borsası Kastamonu olacak!”
Yalçın: "Kenevir bizim için çok değerli. Kenevirin üzerinde duracağız. Kenevirin borsası Kastamonu olacak."
AVM'de ağır koku
Olukbaşı mevkiinde bulunan bir AVM'nin otopark kısmında su ve kanalizasyon borusu patladı. Söz konusu boru patlaması AVM'nin otopark ve zemin katında ağır kokuya neden oldu.
Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Celal Şengör açıkladı: Kaçış yok! Türkiye o ülke ile birleşecek...
Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarla herkesi meraklandırdı. Dünyada büyük değişimler yaşanacağını belirten Şengör, kaçışın olmadığını ifade etti. Şengör, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıkladı.
Cengiz Aygün: ‘Ben susacak adam değilim’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün; Etimesgut Belediyespor’a karşı aldıkları 1-0’lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Iğdır FK mücadelesini izlediklerini ve 'kafasının karıştığını' ifade eden Aygün; 'Ben susacak adam değilim,Ben konuşma noktasına gelirim ve bu tatsız olur'' dedi.