Arama
Arama Sonuçları
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Seçim bitti, hizmet de bitti!
Kastamonu ile birlikte gelişen Kastamonu Üniversitesi için Kastamonu Belediyesi tarafından kampus içi taşımacılığa kolaylık getirilmişti.
Seçim bitti, hizmet de bitti!
Kastamonu ile birlikte gelişen Kastamonu Üniversitesi için Kastamonu Belediyesi tarafından kampus içi taşımacılığa kolaylık getirilmişti.
Kastamonu Üniversitesi'nde teyakkuz!
Kastamonu Üniversitesi kampüsü ve Şeyh Şaban-ı Veli Yurdu civarında yayılan gaz, yetkilileri teyakkuza soktu ve öğrenciler tahliye edilmeye başlandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Kuzeykent'te bıçaklı kavga
Kastamonu Üniversitesi Kampüs içinde yer alan Ayyıldız Spor Salonu önünde halı saha maçının sonu kötü bitti
Kastamonu Üniversitesi’nde sadece öğrenciler gezmiyor!
Kastamonu Üniversitesi’nin Kuzeykent Mahallesi’nde bulunan kampüsünde; sokak köpekleri toplu şekilde geziyor.
Meclis ve Akademi 'Çivisiz Cami' için bir arada
Toplantıya katılım sağlayan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili yaptığı konuşmasında, meclis üyelerinin örnek camileri inceleyerek Çivisiz Cami'nin daha fazla tanıtımı için öneri edinmelerini istedi.
Rektörün protokol fotoğrafına ‘aristokratik fanus’ benzetmesi
Saadet Partisi İl Başkanı Yalçın, Rektör Topal ev sahipliğindeki toplantıyı eleştirdi
AKÜLÜ MAKASLI PLATFORM ALIMI
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
TOGG’un yeni modeli için tarih verildi!
Türkiye'nin otomobili Togg'un, Gemlik fabrikası ikili vardiya sistemine geçildi. Yıl sonuna kadar 26 bin 565 aracın sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelin de 2024 yılında tanıtımının yapılması öngörülüyor.
Dünyanın astronotu geliyor!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uzay Kaşifleri Derneği'nin etkinliğine 70'ten fazla dünyaca ünlü astronotun katılacağını açıkladı.
Kastamonu her yerde!
Kastamonu'yu temsilen Ulusal Kırsal Ağ Teknik Destek Projesi Kapsamında Yerel Eylem Gruplarına yönelik düzenlenen festivale katılan Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Kastamonu ile birlikte Pınarbaşı'nın tanıtımını yaptı. Pınarbaşı'nın sembolü haline gelen Pınar Bebek ile katılım sağlayan Başkan Yaşar: " Pınarbaşı'nın tanıtımı için olmamız gereken her yerde var olmaya çalışıyoruz." dedi.
Kastamonu Üniversitesi, ‘Sektör Kampüste’ programının paydaşları arasında
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü ile Kastamonu Üniversitesi (KÜ) arasında Sektör Kampüste işbirliği protokolü imzalandı.
TÜİK açıkladı! İşte Türkiye’nin en çok para kazandıran mesleği
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye'nin en yüksek gelir sağlayan meslek grupları arasında yer alan Uçak Mühendisliği alanları, büyük bir talep görüyor.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Sıla Erkek Öğrenci Yurdu’nda hazırlıklar tamamlandı
İhlas Vakfı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu, eski ve yeni öğrencilerini yeni eğitim ve öğretim yılında karşılamak için hazırlıklarını tamamladı.
Kastamonu Üniversitesi’nde cami inşaatı yeniden başlıyor
5 bin kişi kapasiteye sahip olması planlanan caminin inşaat çalışmaları uzun bir aradan sonra tekrar başlıyor.
AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi 2023 AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı
Anadolu üniversitesi 2023 AÖF yaz okulu sınavları 19 Ağustos'ta gerçekleşmişti. AÖF yaz okulu sınavının yıl sonu notuna katkısı %100 olacak. Sınavda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Ayrıca AÖF sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinde bulunan öğrenci otomasyonundan erişime açılacak. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları e-devlet ve ekampus'ten sorgulanabiliyor. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları e-devlet sorgulama ekranı
DEVREKANİ TOBB MYO BİNASI TADİLAT
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI
Bakmaz, geleceğin mesleklerini sıraladı: "Entegre olunması lazım"
Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüs Müdürü ve Kurucu Temsilcisi İsmail Bakmaz, geleceğin meslekleri hakkında konuştu. Bakmaz, açıklamasında; "Gelecekte, yapay zeka mühendisliği, yazılım mühendisliği ve dijital oyun tasarımı meslekleri ön plana çıkıyor. Hatta Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliğini geride bırakıyor" dedi.
"Eğitimde dünya markası olmaya devam edeceğiz"
2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Bahçeşehir Koleji yeni eğitim dönemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu bir basın toplantısı düzenledi. Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüsü'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüs Müdürü ve Kurucu Temsilcisi İsmail Bakmaz; "Eğitim bir ekip işidir. Bizler geleceğe dair içimizdeki umutla ve yeni nesle duyduğumuz güvenle 2023/2024 eğitim öğretim yılında da 65 il, 160 kampüs ile eğitimde bir dünya markası olmaya devam edeceğiz" dedi.
2 binden fazla TOGG yollarda
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır,"Togg için 177 bin ön talep gerçekleşmişti, bu yıl toplam 28 bin araç üretilecek ama önümüzdeki yıl bu sayı 2,5 katına çıkacak" dedi.
Togg'dan yeni paylaşım! Fazlası var
"Ağustos ayı içinde Gemlik'teki Togg Teknoloji Kampüsümüzde üretilerek kullanıcılarına teslim edilen T10X adedi Temmuz ayında yaptığımız toplam teslimat sayısını şimdiden geçti."