Kastamonu her yerde!;

Kastamonu her yerde!

Kastamonu'yu temsilen Ulusal Kırsal Ağ Teknik Destek Projesi Kapsamında Yerel Eylem Gruplarına yönelik düzenlenen festivale katılan Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Kastamonu ile birlikte Pınarbaşı'nın tanıtımını yaptı. Pınarbaşı'nın sembolü haline gelen Pınar Bebek ile katılım sağlayan Başkan Yaşar: " Pınarbaşı'nın tanıtımı için olmamız gereken her yerde var olmaya çalışıyoruz." dedi....


Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılım sağladığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü IPARD Yönetim Otoritesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, Ulusal Kırsal Ağ Teknik Destek Projesi Kapsamında Yerel Eylem Gruplarına yönelik düzenlenen festival, 11-12 Eylül 2023 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı Lodumlu Kampüsünde faaliyet gösteriyor.


Kastamonu'yu temsilen festivale katılan Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar: "Tarım ve Orman Bakanlığımızın Ulusal Kırsal Ağ Destek projesi kapsamında Yerel Eylem gruplarına yönelik düzenlenen festivale Coğrafi İşaretli Kara Çorbamız ve yaklaşık 600 yıldır kadınlarımızın giydiği yöresel kıyafeti temsili olarak üzerinde taşıyan Pınar Bebeğimiz ile katılım sağladık. Pınarbaşı'nın tanıtımı için olmamız gereken her yerde var olmaya çalışıyoruz." dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum