AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi 2023 AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı;

AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi 2023 AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı

Anadolu üniversitesi 2023 AÖF yaz okulu sınavları 19 Ağustos'ta gerçekleşmişti. AÖF yaz okulu sınavının yıl sonu notuna katkısı %100 olacak. Sınavda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Ayrıca AÖF sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinde bulunan öğrenci otomasyonundan erişime açılacak. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları e-devlet ve ekampus'ten sorgulanabiliyor. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları e-devlet sorgulama ekranı...

AÖF yaz okulu sınavlarının tamamlanmasının ardından gözler, AÖF sınav sonuçları duyurusuna çevrildi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından 19 Ağustos 2023 tarihinde AÖF yaz okulu sınavları yüz yüze gerçekleşti. Sınavda her bir ders için öğrencilere 20 soru soruldu ve 30 dakika süre verildi. Yapılan değerlendirme sonrası AÖF sınav sonuçları www.anadolu.edu.tr üzerinden ilan edilecek. Peki, Anadolu Üniversitesi 2023 AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? e-Devlet AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2023?

Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınavları 19 Ağustos’ta uygulandı. Açıköğretim Fakültesi’nden 2022-2023 eğitim öğretim yılı yaz okulu sınav sonuçları ile ilgili olarak henüz bir açıklama gelmedi.

Fakat geçtiğimiz yıl 13 Ağustos'ta yapılan yaz okulu sınavının sonuçları 19 Ağustos'ta açıklanmıştı. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda AÖF yaz okulu sınav sonuçlarının da önümüzdeki günlerde erişime açılması bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

AÖF yaz okulu sınav sonuçları,Anadolum eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişme açılacak. Anadolu Mobil uygulaması ve https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifreleri ile oturum açarak AÖF yaz okulu sınav sonuçları sorgulanabilecek. Sonuç ekranında adayların doğru-yanlış cevap sayıları ve sınavdan elde ettikleri puanlar yer alacak.


AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum