Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
AK Partili Başkan; Safranbolu’yu Kastamonu’ya bağladı!
AK Partili Belediye Başkan aday adayı Ali Şahin, 2024 yerel seçimleri öncesi yaptığı konuşmada dikkat çeken bir gafa imza attı. Karabük’ün Safranbolu ilçesini Kastamonu’ya bağlayan AK Partili aday adayı; ‘fena da olmaz’ dedirtti.
Umzugmanager ile Nakliyenize Dair Her Şeyi Öğrenin
Taşınmak, başlı başına karmaşık ve enerji harcayan bir süreçtir. Ancak İsviçre'nin öne çıkan platformu Umzugmanager, bu süreci kolaylaştırmak için karşınızda! Nakliyat firmaları arasında doğru seçimi yapmak, "umzugsunternehmen vergleichen" yaklaşımıyla artık çocuk oyuncağı!
Menspower Umzüge: Zürih Nakliye Sektörünün Yeniden Şekillenen Yüzü
Nakliye, şehir yaşamının vazgeçilmez bir parçasıdır. Özellikle de böylesine hareketli ve dinamik bir şehir olan Zürih'te. Ancak bu sektörde hizmet veren firmaların, sadece taşımakla kalmayıp aynı zamanda kaliteli ve fark yaratan bir hizmet sunması gerekiyor. İşte bu noktada Menspower Umzüge, umzugsfirma zürich denildiğinde ilk akla gelen isim olma yolunda hızla ilerliyor.
Umzugspreisvergleich.ch ile Aargau'da Nakliye Fiyatlarını Kolayca Karşılaştırın
Aargau, İsviçre'nin hareketli kentlerinden biri. Taşınma süreçleri burada da, diğer şehirlerde olduğu gibi, bazen zorlayıcı olabilir. Ancak artık bu süreçte size yardımcı olacak bir platform var: Umzugspreisvergleich.ch.
Mutluluğun maliyetini hesapladılar... Türkiye'de mutlu olmak için kaç para lazım
Araştırmacılar 173 ülkede vatandaşların mutlu olmak için yılda ne kadar paraya ihtiyacı olduğunu ortaya çıkardı
Silahlı saldırıda felç oldu, şimdi milli takıma sporcu yetiştiriyor
Trafikte uğradığı silahlı saldırı sonucu 17 yıl önce omurilik felci geçiren Murat Öz, azmiyle başladığı okçuluktaki başarısını antrenörlüğe de taşırken, bugün birçok öğrenci yetiştiriyor.
Çağır: ‘Bu topraklar bizim kaderimiz’
Küre Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Eko Turizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, kalker ocağı ve kırma eleme tesisine kesinlikle karşı olduklarını belirtti.
Kripto para milyonerleri 88 bini aştı
Kripto para piyasasının toplam piyasa değeri 1,1 trilyon doları aştı. Kripto paraya sahip kişi sayısı ise 425 milyon. Sistem, mağdurlar kadar kendi zenginini de yarattı. Dünya genelinde 88 bin 200 kripto para milyoneri var.
Dünya listesi açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası...
Dünyanın en uzun yaşayan ülkeleri açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası
Gururumuz Melissa Vargas hakkında bilinmeyenler
Sırbistan’ı darma duman eden Melissa Vargas’ın film gibi hayatı olmuş! İşte yıldız voleybolcunun yaşadıkları
Kastamonu’nun Instagram’daki yüzü: Visit.Kastamonu
2016 senesinde yayın hayatına geçen Visit.Kastamonu Instagram hesabı, Kastamonu’nun en çok takipçisi olan Instagram hesabı oldu.
10 kişiden sadece 2’si eğitim sistemine güveniyor
OECD’nin son raporu üye ülke vatandaşlarının ülkelerindeki sağlık, hukuk ve eğitim sistemine güvenlerini mercek altına aldı. Türkiye raporda özellikle halkın eğitim sistemine güvenindeki düşüklükle dikkat çekti.
Filenin Sultanları 2'de 2 yaptı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki ikinci maçında Azerbaycan'ı 3-0 yendi.
Trafik cezaları gelire göre mi ödenecek? İşte merak edilenler
Vergi sisteminde modernleşme konusu gündemde yer alırken trafik başta olmak üzere para cezalarının gelirlere orantılılığının masaya yatırıldığı kaydedildi. Trafik cezalarının araç bedeline endekslenebileceği aktarıldı. Şu anda hız sınırını ihlal eden araç bedelinin 500 bin-5 milyon TL olması fark etmeksizin 915 TL ceza kesiliyor. Aynı şekilde vergi usul cezasında da küçük işletmeyle büyük işletmeye aynı tarife uygulanıyor. Cezalardaki bu eşitliğin caydırıcılığı azalttığı ifade ediliyor.
Şirket iflasları 2022’de arttı
Dun & Bradstreet’in "Küresel İflas Raporu"na göre, geçen yıl 48 ülkenin yüzde 60’ında şirket iflaslarında artış yaşandı. 13 ülkede son 10 yılın en yüksek iflas başvuruları gerçekleşti.
Nüzhet Gökdoğan kimdir? nereli?
Nüzhet Gökdoğan kimdir? Nüzhet Gökdoğan nereli? Nüzhet Gökdoğan neden doodle oldu? Nüzhet Gökdoğan nerede doğdu? tüm soruların cevabı haberimizde
Avrupa'da durdurulamıyoruz
Türkiye, 4 temsilcimizin de galibiyet aldığı haftada yükselişini sürdürdü ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için önemli aşama kaydetti.
Cimbom'un galibiyeti ülke puanını uçuşa geçirdi
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi.
İngiltere’nin yaptırım kararında, iki Türk şirkette listede
İngiltere, Türkiye ve diğer bazı ülkelerdeki çeşitli kişi ve kurumlara Rusya’ya yapılan yardımlardan dolayı yaptırım kararı aldı.
Her 3 saniyede 1 internet sitesi açılıyor
Dünya çapında 1 milyardan fazla internet sitesinin kullanımda olduğu sanal alemde, her saniye 3 yeni internet sitesi açılıyor.
Avrupa'da Türk haftası! Ülke puanında yükseliş sürüyor
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Avrupa'da tur atlamalarıyla birlikte UEFA ülke puanında sıralama yenilendi.
Açık dünya oyunu MINECRAFT ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz!
2014 yılında Microsoft tarafından satın alınan Minecraft, temelde bir sanal dünya, açık dünya inşası oyunudur.
‘Moda kralı’ Nail Yurdakul hayatını kaybetti
Birçok ünlünün terzisi olan modacı Nail Yurdakul, Muğla'da tedavi gördüğü hastanede 94 yaşında vefat etti.
Sahili döven dev dalgaları dondurma yiyerek izlediler
Çatalzeytin ilçesinde Karadeniz kıyısına yapılan kafede vatandaşlar, sahili döven dev dalgaları dondurma yiyerek izledi.
Türkiye UEFA ülke puanı sıralamasında yükseldi
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Konferans Ligi ön elemelerinde oynadığı ilk maçlarının ardından Türkiye'nin UEFA ülke puan sıralamasındaki yeri değişti.
37 yıldır kayıp! buzullar eriyince gerçek meydana çıktı
İsviçre'deki Matterhorn Dağı yakınlarındaki bir buzulda yürüyüş yaparken 1986’da kaybolan Alman dağcıya ait kalıntılar buzulların erimesi ile bulundu.
Petra Antik Kenti Ne Zaman İnşa Edildi? Petra Antik Kenti Nerede?
Petra antik kenti tarihi MÖ 400 yılına uzanan içerisinde tapınak ve tiyatro gibi yapılar bulunan yerleşim yerlerindendir. Kum taşından oyulan kaya bloklar ile inşa edilen tapınakları ve büyük amfi tiyatrosu olan antik kent 100 kilometrelik alana yayılır. Tarihin tozlu sayfalarında kalan Pera antik kenti nerede, hangi ülkede, Petra’da hangi kavim yaşadı sorularının tüm yanıtları tarih severlerin oldukça ilgisini çekiyor.
OECD araştırması: Türkiye geçim derdinde ilk sırada
Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), "yüksek enflasyon ortamında temel ihtiyaçları karşılama endişesi" listesi yayımlandı.