Açık dünya oyunu MINECRAFT ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz!;

Açık dünya oyunu MINECRAFT ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz!

2014 yılında Microsoft tarafından satın alınan Minecraft, temelde bir sanal dünya, açık dünya inşası oyunudur....

İsviçreli yazılımcı Markus tarafından 2009 yılında geliştirilen, Mahjong firmasınca 2011 yılında piyasaya sürülen 2014 yılında Microsoft tarafından satın alınan Minecraft, temelde bir sanal dünya, açık dünya inşası oyunudur.

Windows, Linux ve MacOS işletim sistemleri için geliştirilse de mobil, tablet ve oyun konsollarında çalışan MINECRAFT, 200 milyondan fazla satarak en çok satan oyunlar arasında ilk sıralarda olmayı başarmıştır. Çok sayıda dil için destek hizmeti sunulan bu oyunun kurulumu boyutları sebebiyle oldukça uzun sürmektedir. Güçlü bilgisayarlarda daha kolay ve verimli oynanabilen Minecraft, oyununda bloklar ile yeni bir dünya tasarımı yapabilirsiniz.

Dünyaca ünlü kurumlar tarafından 5 ayrı ödüle layık görülen Minecraft oyunu milyonlarca kişi tarafından sevilerek oynanmaktadır. Klasik ve tam sürüm olmak üzere 2 sürümü mevcut olan Minecraft oyunu her geçen gün güncellenerek daha geniş özellikli hale getirilmektedir. Bu sayede sürekli oyundaki yenilikleri keşfedebilir, yeni oyun dünyanızı tasarlayabilirsiniz.

Java, C++ ve Ojective-C programlama dilleri ile geliştirilen oyundaki modları kullanarak daha farklı tasarımlar oluşturabilirsiniz. Birinci şahıs kamerasından oynanan oyunda yeni bir dünya inşa etmenin yanı sıra oyundaki canavarlara karşı da mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda oyundaki görevleri yerine getirerek ek avantajlar elde edebilir veya oyun ganimetleri kazanabilirsiniz.

Tek ve çok oyunculu oyun modları bulunan Minecraft’ta, Hardcore, Spectator, Adventure, Survival ve Creative olmak üzere 5 farklı oyun tipi ile oynanabilmektedir. Yeni keşifler ile sonsuz bir maceranın kapılarının açıldığı oyunu ücretsiz versiyonunu cihazlarınıza indirip, oynayabilirsiniz. Eco, Starmode, Blok Story, Roblox ve Lego Worlds gibi rakipler oyunlar arasında sürekli yenilikler sunulması ve geniş özellikler barındırması gibi sebepler ile öne çıkan Minecraft’ta yüksek kalitede ses efektleri bulunmaktadır.

Minecraft oyununun bazı özellikleri;

    • Çoklu dil desteği

    • Çoklu platform desteği

    • Tek ve multiplayer oyun seçenekleri

    • 5 farklı oyun tipi

    • Kaliteli ses efektleri

    • Sıklıkla yeniliklerin eklenmesi

    • Çok sayıda farklı alan

Minecraft ve popüler olarak oynanan oyunları https://www.indiriste.com'dan indirebilirsiniz.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum