AK Partili Başkan; Safranbolu’yu Kastamonu’ya bağladı!;

AK Partili Başkan; Safranbolu’yu Kastamonu’ya bağladı!

AK Partili Belediye Başkan aday adayı Ali Şahin, 2024 yerel seçimleri öncesi yaptığı konuşmada dikkat çeken bir gafa imza attı. Karabük’ün Safranbolu ilçesini Kastamonu’ya bağlayan AK Partili aday adayı; ‘fena da olmaz’ dedirtti....

 AK Parti Maçka Belediye Başkan aday adayı Ali Şahin, bir programda yaptığı konuşmada; Maçka’nın; doğal ve kültürel zenginliklerini anlatırken; ‘Kastamonu’nun Safranbolu’sunu da’ barındıran bir ilçeyiz dedi.

 

Aday Adayı Şahin’in konuşmasındaki ilgili bölüm şu şekilde:

‘’Hamsiköy vadisinde özellikle  körfez ülkelerinden rağbet görüyor. Burada köy merkezlerinde yaz aylarında dar bir alana sıkışıklık oluyor.  O bölgede proje dahilinde alt yapısını hazırlayarak bölgenin tamamına yaymak sureti ile hem misafirlerimizin hem yöre halkımıza daha rahat bir ortam sağlayacağız. Köy evlerimizi turizme açacağız. Biz İtalya'nın Venediği'ni, İsviçre'nin Davos'unu, Bursa'nın Uludağ'ını, Kastamonu'nun Safranbolu'sunu, Antalya'nın Side'sini ve daha nicelerini içinde barındıran güzide bir ilçeyiz. Turizm dışında da projelerimiz olacak; mesela tarım alanında, ziraat alanında projemiz var.  Bunun alt yapı çalışmalarına başladık.  Her vadimizde ilk etapta 5 pilot köy belirleyerek, ekipman fide ve tohum desteği vererek organik tarımı destekleyeceğiz. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum