Arama
Arama Sonuçları
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
Siyaseti Kastamonu üzerinden yaptı!
AK Parti’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Çankırı’nın ilçelerden ve beldelerden aday gösterdiği belediye başkan adaylarını açıklandı.
Kastamonu Belediyespor’un maçına; iki kardeşin pozisyonu damga vurdu!
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyespor ile Yenimahalle Belediyespor arasında oynanan mücadeleye iki kardeşin pozisyonu damga vurdu.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Simpson kehanetleri bitmek bilmiyor! Bu kez korkuttu
Amerika'nın uzun soluklu dizisi The Simpsons'ta yıllar önce yayınlanan bölümlerinde yer alan birçok olayı önceden bilmesi dikkat çekti. 34 sezondur izleyici karşısında Simpsonlar'ın 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik faciasını önceden tahmin ettiği ileri sürüldü. Dizide geçen birçok olayın tutmasıyla bir kez daha gündeme gelen Simpsonlar'ın 2024 yılı ve sonrası için yeni tahminleri gündem oldu.
Biraz coğrafya: Kastamonu’nun köy ve ilçeleri
Kastamonu, Karadeniz Bölgesi’nin batısında yer alan bir ildir. Kastamonu’nun 20 ilçesi ve 1.200’den fazla köyü vardır. Kastamonu’nun köyleri, tarihi, doğası ve yaşamı ile dikkat çekmektedir. Bu haberde, Kastamonu’nun köylerinin eski isimleri, en güzel köyleri, ilçe ve köyleri, merkeze yakın köyleri, sahil köyleri, rakımı ve haritası hakkında bilgiler.
1 günde 7 kadınla birden evlendi! “Daha fazla…”
43 yaşındaki Habib Nsikonnene, aralarında iki kız kardeşinin de bulunduğu eşleriyle Uganda'nın Namasengere kentinde bir gün süren bir törenle evlendi. Dünya basınında manşetlere çıkan düğününün ardından Nsikonnene daha fazla eş istediğini söyleyerek herkesi şaşkına çevirmeyi başardı.
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
Uzaylılar 'yanı başımızda' mı? (Bir NASA bilim insanı 'evet' diyor)
Kalın, asitli atmosferin altında, yüzeyi 475 derecelik sıcaklıkla kavrulan gezegen, Güneş Sistemi içerisinde dünya dışı yaşam bulmayı bekleyeceğiniz son yer olmalı.
Mutluluk Nedir ve Nasıl Daha Mutlu Olabilirsiniz?
Mutluluk insanların bulmaya çalıştığı bir şeydir ancak mutluluğu tanımlayan şey kişiden kişiye değişebilir. Tipik olarak mutluluk, neşe, tatmin, memnuniyet ve tatmin duygularıyla karakterize edilen duygusal bir durumdur. Mutluluğun pek çok farklı tanımı olsa da çoğunlukla olumlu duyguları ve yaşam doyumunu içeren bir kavram olarak tanımlanır. Gerçekten mutlu musunuz? Nasıl daha mutlu olursunuz? İşte detaylar
Sigarayı bıraktı, midibüsü karavana çevirdi
İzmir’de yaşayan oto elektrik ustası Mehmet Ardil, ikiz erkek çocukları olunca günde 2 paket içtiği sigarayı bırakma kararı aldı. Ardil, 2 yıl önce sigarayı bıraktıktan sonra 2004 model midibüsünü, işçiliğinin çoğunu kendisi yaparak karavana çevirdi. 4 kişinin rahatça kalabileceği karavanı yaklaşık 200 bin TL maliyetle yaptığını belirten Ardil, “Sigara paralarının hepsini 2 yıl boyunca bu işe harcadım. İyi ki de bırakmışım, iyi ki de yapmışım” dedi. Ardil'in karavanının içinde ise adeta yok yok.
Perseid meteor yağmuru için son günler
Halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendirilen, yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en görkemlisi Perseid meteor yağmuru, 12-13 Ağustos gecesi en yoğun dönemine ulaşacak ve saatte 60- 100 adet arasında görülebilecek. Dünya atmosferine giriş hızları saniyede 59 kilometreyi bulacak meteorlar, ateş toplarını andıran görüntü verecek.
CHP’li Tanal’ın kovaladığı askerler açığa alındı
Jandarma Genel Komutanlığı CHP Milletvekili Mahmut Tanal hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ve 2 jandarma personelinin açığa alındığını açıkladı.
Milletvekili, 'eşkıya' diyerek jandarmayı kovaladı!
Akbelen'de ağaç kesimi protestoları sürerken, CHP'li Mahmut Tanal'ın jandarmayı kovalaması ve kimlik bilgilerini almasını engellemesi olay oldu.
Eti Bakır Anadolu’nun tarihine ışık tutuyor
Eti Bakır, yerin altındaki tüm cevherleri çıkarmak için kolları sıvadı.
Günlük burç yorumları: 24 Temmuz Pazartesi burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Temmuz Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?
Günlük burç yorumları: 20 Temmuz Perşembe burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Temmuz Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?
Günlük burç yorumları: 19 Temmuz Çarşamba burç yorumları
19 Temmuz günlük burç yorumları, yeni haftada da kişilere farklı tavsiyelerde bulunuyor. Her gün birçok kişi tarafından merak edilen günlük burç yorumları 19 Temmuz Pazartesi gününde, verdiğimiz emeklerin karşılığını alacağımızı söylüyor. İşte koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji yorumları… İşte Astrolog Merve Rençber'den 16 Temmuz günlük burç yorumları…
Günlük burç yorumları: 18 Temmuz Pazartesi burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 18 Temmuz Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?
Günlük burç yorumları: 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 17 Temmuz Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?
Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Temmuz Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?
12 Temmuz Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 12 Temmuz Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...
‘Kastamonu bana Avrupa kapısını açtı’
KASTAMONU BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ İBRAHİM BELET, ROMANYA’NIN HC DUNAREA BRAİLA TAKIMI İLE ANLAŞTI
Kandemir'den yerinde inceleme
Küre Kaymakamı Cezmi Kandemir, Çatak Köyü'nde heyelan sonucu su basan evlerde ve köy yollarında incelemede bulundu.
Umur’a üstün hizmet ödülü
TOBB 79. Genel Kurulu’nda TOBB camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelerden biri olan Umursan Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Mehmet Umur’a Hizmet Şeref Belgesi verildi.
Hatay’a şehit ateşi düştü
Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük'ün acı haberi Hatay'da yaşayan ailesine verildi. Şehit Küçük'ün ikizinin de sözleşmeli er olarak Suriye'de görev yaptığı öğrenildi.
"Deprem bölgesinde canla başla çalıştılar"
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, deprem bölgesine giden Cide Devlet Hastanesi'nde görevli 30 sağlık personellerine teşekkür belgesi takdim etti.
"Biz Kastamonu'dan razıyız"
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinde destek beklediklerini belirterek; "Biz Kastamonu’yu çok seviyoruz.