Arama
Arama Sonuçları
Civelek, Bakan Yumaklı'dan Azdavay için 3 söz aldı!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kastamonu programı çerçevesinde Azdavay ilçesini ziyaret etti. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte halka hitap eden bakan Yumaklı Azdavay için Osman Nuri Civelek'e destek istedi. Bakan Yumaklı konuşmasında; 'Bir gözüm bir kulağım Azdavay'da olacak. Osman başkanım bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır acayip de ısrarcı. Söylediği her şeyi yapacak bundan emin olun' dedi.
Batı Karadeniz’in yeryüzü cenneti!
Çekme Helva, sarımsak ve kestanesi ile meşhur Şirin İlimiz Kastamonu’nun Doğal Güzellik durumunu bu yazımızda ele aldık. Mağaradan, Şelaleyi, Kanyondan Milli Parka birçok doğal güzelliğe sahip dört bir yanı ormanlarla kaplı kadim şehir olan Kastamonu’ya yolunuz düşerse Nasrullah Meydanında meşhur Kel Simit yemenizi de tavsiye ederiz. Kastamonu’nun 7 doğal güzellik harikası gezilecek yerleri sizler için derledik.
Kışı ayrı, yazı ayrı güzel! Kastamonu cennetten bir köşe
Kastamonu, zengin deniz ürünleriyle ünlü olmanın yanı sıra tarihi güzellikleriyle de dikkat çeken bir il. Kastamonu’nun öne çıkan lezzetleri arasında banduma, tirit ve etli ekmek gibi özel tatlar bulunuyor. Ayrıca, Kastamonu Kalesi'nin tarihi atmosferi de ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Bu eşsiz lezzetler ve tarihi dokusuyla Kastamonu, doğal güzellikleri ve benzersiz tatlarıyla unutulmaz bir deneyim sunuyor.
Biraz coğrafya: Kastamonu’nun köy ve ilçeleri
Kastamonu, Karadeniz Bölgesi’nin batısında yer alan bir ildir. Kastamonu’nun 20 ilçesi ve 1.200’den fazla köyü vardır. Kastamonu’nun köyleri, tarihi, doğası ve yaşamı ile dikkat çekmektedir. Bu haberde, Kastamonu’nun köylerinin eski isimleri, en güzel köyleri, ilçe ve köyleri, merkeze yakın köyleri, sahil köyleri, rakımı ve haritası hakkında bilgiler.
Doğanın ihtişamı Kastamonu' da
Doğanın ihtişamı: Kastamonu'nun muhteşem kanyonları
Kastamonu Kanyonları ihtişamlı görüntüsüyle CNN Türk'te... İzlemek için tıklayın
CNN Türk'te yayınlanan Yeşil Doğa isimli programda bugün Horma Kanyonu yer aldı. Güven İslamoğlu'nun sunumuyla gerçekleştirilen programda Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu İslamoğlu'na eşlik etti. Kastamonu'nun eşsiz mekanlarından biri olan Horma Kanyonu görüntüleriyle hayran bıraktı...
Kastamonu’nun Instagram’daki yüzü: Visit.Kastamonu
2016 senesinde yayın hayatına geçen Visit.Kastamonu Instagram hesabı, Kastamonu’nun en çok takipçisi olan Instagram hesabı oldu.
Fenomen çift, Kastamonu'da katıldıkları büyüleyici festivali anlattı
Kastamonu'nun cennet köşesi Pınarbaşı İlçesinde düzenlenen Türkiye 6. Kanyon Festivaline ülkenin dört bir yanından katılım sağlandı. Yüzlerce kişiye ev sahipliği yapan festival 2,5 yaşında kızlarıyla katılan adrenalin tutkunu Bayraktar ailesini de ağırladı.
Festival sonlandı..
Pınarbaşı'nda düzenlenen 6. Türkiye Kanyon ve Doğa Sporları Festivali yoğun bir ilgiyle karşılandı. 3 gün boyunca dolu dolu geçen festival sona erdi.
Başkan Yaşar; "Pınarbaşı'nı dünya tanıyacak"
Türkiye 6. Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar burada yaptığı konuşmasında; " Kastamonu turizminin amiral gemisi dediğimiz Pınarbaşı’nı dünya tanıyacak, dünyaya tanıyacağız" ifadelerine yer verdi.
Bu akşam Pınarbaşı'da 'Öykü Gürman' rüzgarı esecek
Ünlü şarkıcı Öykü Gürman bu akşam Pınarbaşı'da sevenleriyle buluşacak.
Pınarbaşı’da festival coşkusu başladı
Pınarbaşı ilçemizde “Türkiye 6. Kanyon ve Doğa Sporları Festivali” başladı.
CNNTürk Program sunucusu İslamoğlu, Pınarbaşı'na hayran kaldı
CNNTürk'de Yeşil Doğa programının sunucusu ve çevre aktivisti Güven İslamoğlu Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesine geldi. Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu Güven İslamoğlu ve ekibini Pınarbaşı'nı gezdirdi. Bölge Müdürü Sönmezoğlu, İslamoğlu ve ekibine Kastamonu ormanları ve biyoçeşitliliği hakkında bilgi verdi.
Kastamonu'nun dev festivali için hazırlıklar sürüyor
Pınarbaşı İlçesinde 10 - 13 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye 6. Kanyon ve Doğa Sporları Festivaline son 1 gün kala çevre temizliği yapıldı.
İki tekerlek tutkunları Kastamonu'yu keşfe geldiler
BMW Riders Ankara ve İstanbul temsilcileri, Pınarbaşı'na keşif ziyaretinde bulundular.
DKMP Genel Müdürü'nden 'Horma' paylaşımı
Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Muhammet Çokçetin'den Horma Kanyonu paylaşımı geldi. Genel Müdür Çokçetin paylaşımında; " Etkileyici ve bir o kadar da huzur verici Horma Kanyonu ziyaretçilerini bekliyor" dedi.
Bisikletçiler, Kastamonu’yu gezdi
Kastamonu, Türkiye genelinde düzenlenen "Boostcamp" sportif turizm etkinliği çerçevesinde bisiklet sporuyla uğraşan yeni ziyaretçilerini ağırladı.
Bisikletçiler Kastamonu'ya aşık oldu
Türkiye’de bisiklet turizmin öncüsü olan "Boostcamp" etkinliğinin üçüncüsü Batı Karadeniz bölgesinde yapıldı.
Öykü Gürman Kastamonu'ya geliyor
6'ncı Türkiye Kanyon ve Doğa Sporları Festivali, 10-13 Ağustos tarihleri arasında Pınarbaşı'nda coşkuyla gerçekleştirilecek.
Bisiklet turizmcileri Kastamonu'ya geliyor
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'de bisiklet turizminin öncüsü olan Boostcamp bisiklet tatillerinin yeni destinasyonunun Batı Karadeniz olduğunu söyledi.
"Tüm Türkiye hatta tüm Dünya Pınarbaşı'nı tanıyacak"
Pınarbaşı'da son zamanlarda doğa turizminin gelişmesi adına önemli adımlar atılmaya başlandı.
Kastamonu’da bayram şenliği vatandaşları coşturdu
Kastamonu’da gerçekleştirilen bayram şenliğinde vatandaşlar unutulmaz bir gün yaşadı.
‘Cennet köşesi’nde bayram yoğunluğu
5 bin nüfuslu ilçe bayramda günlük 10 binden fazla ziyaretçi ağırladı
Ziyaretçi akınına uğradı
Kanyonları, şelaleleri ve mağaraları ile ünlü 2 bin 500 nüfuslu Pınarbaşı ilçesinde bayram yoğunluğu yaşanıyor.
Turistlerden mesaj var! dünyanın göz bebeği
Havaların ısınmasıyla birlikte, turistlerin göz bebeği olan Horma Kanyonunda yapılan paylaşımlar oldukça iç açıcı.
Vidinlioğlu: ’Kastamonu’nun 27 yıllık rüyasını gerçekleştirdik’
Kastamonu Belediye Başkanı R.Galip Vidinlioğlu, Posta Gazetesi’nden Banu Şen’e konuştu. Türk Dünyası Günleri dolayısıyla ilimize gelen Şen, Belediye Başkanı Vidinlioğlu’yla kısa bir söyleşi yaparak köşesine taşıdı. Diğer taraftan da Kastamonu için ‘Tarihin hiçbir döneminde işgale uğramamış büyülü şehir’ yorumunu yaptı.
Kuveytliler Kastamonu'yu keşfe çıktı
Destinasyon Tanıştırma Programı kapsamında Kuveyt merkezli seyahat acente ve tur operatörleri Kastamonu’da ağırlanıyor.