Kastamonu'nun dev festivali için hazırlıklar sürüyor;

Kastamonu'nun dev festivali için hazırlıklar sürüyor

Pınarbaşı İlçesinde 10 - 13 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye 6. Kanyon ve Doğa Sporları Festivaline son 1 gün kala çevre temizliği yapıldı....


Kastamonu Pınarbaşı İlçesinde 10 - 13 Ağustos tarihlerinde ünlü sanatçıların katılımıyla Türkiye 6. Kanyon ve Doğa Sporları Festivali gerçekleşecek. Festivale son 1 gün kala Pınarbaşı Belediyesi, hazırlıkları neredeyse tamamladı. Pınarbaşı'nda festivalden önce sosyal sorumluluk projesi kapsamında çöp toplama çalışması yapıldı.



Çevre temizleme çalışmalarına eşlik eden Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar: " Festival öncesi Çarşı merkezinden Kamp Alanı olan Horma Okulu'na kadar, sağ olsun Jandarma, Emniyet, Orman, Milli Eğitim, Nüfus, Maliye, Tarım ve Kaymakamlıktaki çalışan arkadaşlarla sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptığımız çöp toplama çalışmasında ortaya çıkan manzara bu. Lütfen önemle rica ediyoruz. Doğayı umduğumuz gibi temiz tutalım kirletmeyelim. Lütfen doğayı koruyalım." açıklamasında bulundu. Belediye Başkanı Yaşar, son olarak "Herkesi Kastamonu Turizminin Amiral Gemisi Kanyonlar şehri Pınarbaşı'na bekliyoruz." dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum