Pınarbaşı’da festival coşkusu başladı;

Pınarbaşı’da festival coşkusu başladı

Pınarbaşı ilçemizde “Türkiye 6. Kanyon ve Doğa Sporları Festivali” başladı....

Doğa güzellikleriyle ön plana çıkan Kastamonu turizminin amiral gemisi Pınarbaşı ilçemizde “Türkiye 6. Kanyon ve Doğa Sporları Festivali” başladı.

Dünyanın en derin kanyonları arasında gösterilen Valla Kanyonu'nun yanı sıra Horma Kanyonu'nun da yer aldığı ilçedeki festival kapsamında, kanyon geçişleri ile çok sayıda etkinliğin düzenlenecek. Festival 13 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Katılımcılara teorik kanyon sporu eğitimi, ilk yardım eğitimi, arama kurtarma eğitimi ve uygulamalı ip inişi eğitimi verilecek ve Valla Kanyonu’nun sunumu yapılacak.

Festival ikinci gününde Valla ve Horma Kanyonu geçiş aktivitelerinin yanı sıra talebe bağlı Ilgarini, Mantar ve Ejder Mağaraları, Valla Kanyonu Seyir Terası ve Kerte Köyü Seyir Terası Gezisi, Çalkaya-Ilıca Şelalesi Yürüyüşü ile kamp ateşi başında müzik ve eğlence programları düzenlenecek.

Kanyon ve Doğa Sporları Festivali’nin üçüncü gününde Horma Kanyonu geçiş aktivitesinin yanı sıra talebe bağlı geziler, Metin Çay, Öykü Gürman ve Dj. Nail konserleri folklor ve havai fişek gösterileri ile protokol konuşmaları gerçekleştirilecek.

Festival, 13 Ağustos Pazar günü Valla Kanyonu’ndan sporcuların çıkışı ve festival kapanış programı ile son bulacak. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum