Festival sonlandı..;

Festival sonlandı..

Pınarbaşı'nda düzenlenen 6. Türkiye Kanyon ve Doğa Sporları Festivali yoğun bir ilgiyle karşılandı. 3 gün boyunca dolu dolu geçen festival sona erdi....

Pınarbaşı'nda düzenlenen 6. Türkiye Kanyon ve Doğa Sporları Festivali 10-13 Ağustos tarihleri arasında coşkulu bir şekilde kutlandı. Dünyanın en derin kanyonları arasında gösterilen Valla Kanyonu'nun yanı sıra Horma Kanyonu'nun da yer aldığı ilçedeki festival kapsamında, kanyon geçişleri ile çok sayıda etkinlik düzenlendi. Ünlü sanatçıların konserleri ile akşam saatlerinde vatandaşlar eğlenceli vakit geçirdi.

3 gün boyunca dolu dolu geçen festival sona erdi. Pınarbaşı 6. Türkiye Kanyon ve Doğa Sporları Festival kapanış programı ise Pınarbaşı'lı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte; Kastamonu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Pınarbaşı Kaymakamı Serkan Tokur, Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, AKP Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekçi ve Halil Uluay, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, İlçe Başkanları, Kurum Amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum