Bu akşam Pınarbaşı'da 'Öykü Gürman' rüzgarı esecek;

Bu akşam Pınarbaşı'da 'Öykü Gürman' rüzgarı esecek

Ünlü şarkıcı Öykü Gürman bu akşam Pınarbaşı'da sevenleriyle buluşacak....

Ünlü şarkıcı Öykü Gürman bu akşam Pınarbaşı'da sevenleriyle buluşacak.

Pınarbaşı'da düzenlenen Türkiye 6'ncı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali kapsamında, Perşenbe günü teorik kanyon sporu eğitimi ve ip iniş eğitimi akabinde UMKE ekibi tarafından temel ilk yardım eğitimi akabinde de arazide ip iniş eğitimi verildi. Saat 20.00'de Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı'ndan Horma Kamp Alanı'na bando takımı eşliğinde kortej yürüyüşü, Valla Kanyonu geçişi hakkında brifing ve kamp ateşi başında müzik ve eğlence programı düzenlendi. Dün, Valla Kanyonu geçişi Horma Kanyonu geçişi, Ilgarini, Mantar ve Ejder mağaraları gezisi, Valla Seyir Terası gezisi Kerte Köyü Seyir Terası gezisi ile Çalkaya Ilıca Şelalesi yürüyüşü gerçekleştirilirken. Saat 20.00'de kamp ateşi başında müzik ve eğlence organize edildi.

Festivalde bugün ise Horma Kanyonu geçişi, Valla Seyir Terası gezisi, Kerte Köyü Seyir Terası Gezisi ve Çalkaya-Ilıca Şelalesi yürüyüşü düzenlenecek. Saat 20.00'de Metin Çay sahne alacak. Konser sonrasında folklor gösterisi gerçekleştirilecek. Protokol konuşmalarının ardından saat 21.30'da Öykü Gürman Sahne alacak.

Saat 23.00'te de Dj Nail Konseri ve havai fişek gösterisi gerçekleştirilecek. Festivalin son günü 13 Ağustos Pazar günü ise, Valla Kanyonu sporcularının kanyondan çıkışı yapılacak. Akabinde saat 15.00'te festivalin kapanışı gerçekleştirilecek.

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum