Arama
Arama Sonuçları
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
‘Sizi ifşa etmeye devam edeceğim’
MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi.
Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar'
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yönelik eleştirilerde bulundu.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
1393 belediyede seçim yarışı başladı
2019 yılında yapılan seçim sonuçlarının ardından 2024 yılında yapılacak seçimlerde tablonun nasıl olacağı merak konusu…
KAPALI SİSTEM SULAMA SUYU TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Sivas olayları davası zaman aşımından düştü
Sivas'ta 2 Temmuz 1993 tarihinde Madımak Oteli'nin yakılması sonucu 37 kişinin hayatını kaybettiği olaylara ilişkin dava, 30 yıllık zaman aşımından dolayı düşürüldü.
Yüksel Aydın: ‘Senin feriştahının çapı yetmez’ [VİDEO HABER]
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.
Belediyeler ard arda gayrimenkul satıyor!
Türkiye genelinde belediyelerin son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar liraya yaklaştı.
ORC'den yerel seçim anketi: AK Parti, CHP ve İYİ Parti düşüşte, MHP yükseliyor
ORC'nin mart ayındaki yerel seçimlere yönelik yaptığı ankete göre AK Parti, CHP ve İYİ Parti'nin oy oranlarında 2019'e göre düşüş yaşandı.
HDP'den CHP'ye: İttifak bitti
HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, seçimlerde aldıkları bozguna ilişkin yaptığı açıklamada, ittifak ortakları CHP'ye sert sözlerle yüklendi.
38 vekil CHP'den ayrıldı
İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti milletvekilleri yemin töreni öncesi CHP grubundan ayrıldı.
Selahattin Demirtaş: "Aktif politikayı bırakıyorum"
HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif politikayı bırakacağını açıkladı.
İmamoğlu’dan ‘değişim’ mesajı
Türkiye ikinci tur için sandık başına giderek tercihini yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.
"Üye olmaya davet ediyoruz"
Zafer Partisi İl Başkanı Dilek Osmanoğlu seçim sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Osmanoğlu açıklamasında merkezde 5'nci parti olduklarını belirterek vatandaşları Zafer Partisi'ne üye olmaya çağırdı.
HDP, ikinci tur kararını açıkladı
HDP ve YSP eş genel başkanları Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleriyle ilgili kararını açıkladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, ikinci turda da Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini duyurdu.
Özdağ'ın Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri gündem oldu
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Ümit Özdağ'ın geçen sene 'Kılıçdaoğlu kazanırsa iç savaş çıkar' sözleri yeniden gündem oldu.
'Ben bakanlık isterim ama...'
İkinci tur için Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gündem olan 'bakanlık' çıkışına ilişkin konuştu.
‘Çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı’
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kanaat önderleriyle bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Turistik depremcilerin yanında bir de son olarak çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı. Yatıyorlar, kalkıyorlar terörle mücadele. Terörü bilmezler, mücadeleyi bilmezler.
Ünlü’den CHP teşkilatına: ‘Dalton kardeşler’ benzetmesi
Tosya’da konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu teşkilatına yüklendi. ‘Dalton kardeşler, karanlık odalarda hesap yapıyor’ diyen Ünlü, ‘Hepsi rant peşine düşmüş’ ifadelerine yer verdi.
"Kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkar"
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Ümit Özdağ'ın geçen sene 'Kılıçdaoğlu kazanırsa iç savaş çıkar' sözleri yeniden gündem oldu.
‘Millet, devletin anahtarını Bay Kemal’a verecek’
CHP GRUPBAŞKAN VEKİLİ ALTAY KASTAMONU'YA GELDİ...
Pazarlıksız "Erdoğan" dedi
ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 28 Mayıs öncesi kararını açıkladı.
‘Yenilgi, kimyalarını bozdu’
AK Parti Kastamonu eski Milletvekili Metin Çelik, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in açıklamalarına tepki gösterdi.
‘Yenilgi, kimyalarını bozdu’
AK Parti Kastamonu eski Milletvekili Metin Çelik, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in açıklamalarına tepki gösterdi.
“İkinci turun belirleyeni olacağız"
Sinan Oğan hangi tarafı destekleyecek? Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Oğan seçimin ikinci tura kalmasıyla ilgili değerlendirme yaptı.
"Artık uyanma vakti geldi Kastamonu"
İYİ Parti Kastamonu'da yürüyüş gerçekleştirdi. Kışla Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na düzenlenen yürüyüşün sonunda İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, Kastamonululara seslenerek; "Bu memleketin siyasetçileri, bu memleketin yenilikçileri nerede? Bunlar doksan beşinci rüyayı mı vuruyorlar? Uykudalar mı acaba? Uyanma zamanı geldi de Kastamonu" ifadelerine yer verdi.
"14 Mayıs akşamı onlara 'bay bay' diyeceğiz"
AK Parti İl Başkanlığı’nca “Türkiye Yüzyılı” temalı yürüyüş düzenlendi. Kışla Parkı’nda toplanan partililer, seçim otobüsü eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerinde parti ve Türk bayraklarıyla yürüdü. Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşün ardından AK Parti milletvekili adayları Halil Uluay, Serap Ekmekci, Mehmet Umur ve AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, seçim otobüsünün üzerinden halka seslendi. İl Başkanı Doğan Ünlü burada yaptığı konuşmasında; " Cumhurbaşkanımıza hepimiz ‘hay hay’ diyeceğiz. Kemal’e de ‘bay bay’ diyeceğiz. İnşallah bay bay Kemal’in Kastamonu’daki temsilcilerine de 14 Mayıs akşamı bu meydandan hep beraber ‘bay bay’ diyeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Çınar: Seçime en hazırlıklı partiyiz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Adayı Emin Çınar Gündem Medya Haber’e konuk oldu.