İmamoğlu’dan ‘değişim’ mesajı;

İmamoğlu’dan ‘değişim’ mesajı

Türkiye ikinci tur için sandık başına giderek tercihini yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanı seçildi....

Cumhur İttifakı'nda sevinç ve zafer kutlamaları yapılırken muhalefet kanadında ise hayal kırıklığı yaşandı.

6 parti, HDP ve Zafer Partisi'nin de desteğini almasına rağmen seçimden beklediği sonucu alamayan muhalefette Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa sesleri yükselmeye başladı.

İSTİFASI BEKLENEN KILIÇDAROĞLU 'DEVAM' DEDİ

Ancak Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada yine 'mücadeleye devam' diyerek istifa etmedi. Yaşananların ardından ne diyeceği merak edilen isimlerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ydu.

İMAMOĞLU'NDAN 'DEĞİŞİM' MESAJI

İmamoğlu seçimlerin ardından sosyal medya hesabından kısa bir video mesaj paylaştı. İmamoğlu, kendilerine oy veren vatandaşlardan umutsuzluğa kapılmamalarını istedi. Bunun yanı sıra İmamoğlu'nun verdiği mesajdaki 'değişim' vurgusu dikkat çekti.

İmamoğlu, "Kimse endişe etmesin. Her şey yeniden başlıyor. Unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir. Her sahada, her ortamda değişim. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Tıpkı 38 yaşındaki Mustafa Kemal Atatürk gibi. Tıpkı 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet gibi yapacağız. Bugün 29 Mayıs." dedi.

SAYMAZ: “BU ÇAĞRI MUHALEFETTE DEĞİŞİMİ İÇERİYOR”

Muhalif gazeteci İsmail Saymaz da İmamoğlu'nun paylaşımına atıfta bulunarak "İmamoğlu, “Her sahada ve her ortamda değişim” çağrısı yaptı. Bu çağrı, CHP’de ve muhalefette değişimi de içeriyor." diye konuştu

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum