Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da okul servislerine yüzde 175 zam!
Kastamonu’da okul servis ücretlerine zam geldi. En kısa mesafe servis ücreti aylık 400 TL’den 1100 TL’ye yükseldi. Okul servis ücretlerine de bir önceki tarifeye göre yaklaşık yüzde 175 zam geldi.
"Daha fazla azim ve sabırla çalışacağız"
Güventur Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi.
Servis ücretlerine bir kez daha zam geldi
Güventur Kooperatifi Başkanı Faruk İslamoğlu, artan maliyetler nedeniyle okul servisi ücretlerine bir kez daha zam talebinde bulunduklarını, yeni zamlı tarifenin ise önümüzdeki ay başlayacak olan yeni eğitim yılıyla birlikte uygulanacağını kaydetti.
“Servis sektörü kalmayacak”
Okul Servis Araçları Yönetmeliği’ne göre artık tüm okul taşıtlarında; ‘Cam filmi ve renkli camlara izin verilmeyecek. Cam filmi ve renli camlı araçlar, araçlar bu bakımdan kusurlu sayılacak. Koltuk sensörü, iç mekan kameraları, 3 noktalı kemer, vb. yeni özellikler tüm araçlarda zorunlu hale getirildi.
Güventur’da iftar birlikteliği
Güventur üyelerine iftar programı düzenledi. İftar programına AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Öz, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, MHP İl Başkanı Emin Çınar, Güventur Kooperatif Başkanı Faruk İslamoğlu ve Yönetimi, Güventur üyeleri ve aileleri katıldı.
Öğrenci servislerine yüzde 20 zam!
Kastamonu'da öğrenci taşımacılığına zam geldi.
“İhaleleri yarım bırakmak zorunda kalacağız”
Güventur Kooperatif Başkanı Faruk İslamoğlu akaryakıt, yedek parça ve araç fiyatlarındaki artışı değerlendirdiği yazılı bir açıklama yaptı.
İslamoğlu yeniden başkan
S.S. Güventur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi, Olağan Genel Kurulu’nu Ünal Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Seçimlerde Mevcut Başkan Faruk İslamoğlu ve Adem Bekiroğlu’nun listeleri yarıştı. Yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Faruk İslamoğlu 158 oy alarak yeniden başkan seçildi.
Bekiroğlu, Güventur'a aday
S.S. Güventur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi 293 üyeli Olağan Genel Kurulu 15 Ocak 2022 Cumartesi Günü Ünal Düğün Salonu’nda yapılacak.
Kastamonu'da servis ücretlerine zam!
Özellikle başta akaryakıt olmak üzere bir kaleme gelen zamların ardından servisçiler de zam yapmak zorunda kaldı.
Motorine gelen zam sonrası İslamoğlu: Mağduriyetimizi giderin
Kastamonu Güven Tur Kooperatifi Başkanı Faruk İslamoğlu, artan maliyetlerinin ardından yetkililere 'mağduriyetimizi giderin' ifadeleriyle seslendi.
Yüzüğünü satıp gidenler oldu!
11 Ağustos'ta sahil kesiminde etkili olan sağanak yağış sonrası gerçekleşen sel afetinin ardından bir çok kurum ve kuruluş gibi Güventur Kooperatifi de görevdeydi
''Orası, bizim için biçilmiş kaftan''
Kuzeykent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde TOKİ 1 ve TOKİ 2 arasında bulunan arazi hakkında CNG Haber'e değerlendirmelerde bulunan Güventur Kooperatifi Başkanı Faruk İslamoğlu, alanın kendilerine tahsisi noktasındaki gelişmeleri değerlendirdi
'Tek işle, masrafa çalışıyoruz'
Ülke genelinde farklı kalemlere gelen zamlardan servis sektörü de etkilenirken, özellikle araç maliyetlerinin artmasından dolayı servis ücretlerine de yaklaşık yüzde 20'lik bir zam geldi
Araftaki konteynır
Kuzeykent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde atıl vaziyette bulunan konteynır, farklı amaçlara hizmet ederken; bölge sakinleri ise durumdan şikayetçi