Araftaki konteynır;

Araftaki konteynır

Kuzeykent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde atıl vaziyette bulunan konteynır, farklı amaçlara hizmet ederken; bölge sakinleri ise durumdan şikayetçi...

Kuzeykent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde atıl vaziyette bulunan konteynır, farklı amaçlara hizmet ederken; bölge sakinleri ise durumdan şikayetçi. 

Dönemin Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından yaptırılan ve Güventur'a kiralanması planlanan 5 parsellik alan, araya seçimlerin girmesi sebebiyle sonuca kavuşturulamamıştı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen Galip Vidinlioğlu'nun da kiralama formülü yerine satışı tercih etmesi ve Güven Tur'un da satın almak için yeterli bütçesi olmaması sebebiyle sahipsiz kalan bölge ve konteynır, farklı amaçlara hizmet ediyor.

Bölge sakinlerinden alınan bilgiye göre özellikle gece saatlerinde tehlikeli bir binaya dönüşen konteynırı 'CNG Haber' ekibi olarak görüntüledik. İçerisinde içki şişeleri, sigara paketleri ve farklı amaçlar için kullanılan çöplerin bulunduğu görülürken;  vatandaşlar, yetkililerden konuyla ilgili çözüm bekliyor.

Hali hazırda Güventur Kooperatifi, alanın kendilerine kiralanma talebini yinelerken, konuyla ilgili yakın zamanda gelişmelerin de olması bekleniyor.





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum