Bekiroğlu, Güventur'a aday;

Bekiroğlu, Güventur'a aday

S.S. Güventur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi 293 üyeli Olağan Genel Kurulu 15 Ocak 2022 Cumartesi Günü Ünal Düğün Salonu’nda yapılacak....

S.S. Güventur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Üyesi Adem Bekiroğlu Olağan Genel Kurulunda yapılacak olan seçimde Başkan adayı olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

 

Başkan Adayı Adem Bekiroğlu yaptığı yazılı açıklamasında şu cümleler yer aldı, “Eskişehir Anadolu Üniversitesi, İşletme Lisans Bölümü mezunuyum. Evli ve bir çocuk babasıyım. 15 Ocak Cumartesi Günü yapılacak olan Kooperatifimizin genel kurulunda Allah’ım nasip kısmet ederse demokrasinin gereği olan kooperatifimizin seçme ve seçilme hakkımı kullanarak kooperatifimizin yönetim kurulu başkanlığına aday olduğumu ve tüm kıymetli üyelerimizin desteklerini beklediğimi ifade etmek istiyorum.Amacım hep birlikte tüm zorluk ve sıkıntıları aşarak kooperatifimizi ( ekmek teknemizi ) en iyi yerlere götürmek yükseltmek ve yüceltmektir.Güventur Kooperatifimiz, hizmeti ve görevi bakımından hassas bir kurumdur. Yükü hafif görünse de manevi ağırlığı çok fazladır. Kooperatifimiz için yapılacak olan eksik olan işlerimiz vardır'' dedi.

Şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini kaydeden Bekiroğlu, ''Yeni projelerimizi de gerçekleştirmek için yönetim ve üyelerimizle birlikte omuz omuza, el ele vererek en iyisini ve güzelinin İnşallah yapacak ve gerçekleştireceğiz. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kooperatifimizde yapılması gereken ne varsa, ne eksiğimiz varsa onu en iyi yapmaya talibiz, bunun içinde aday olduk. Binbir dert ve çile çekerek çalışan üyelerimizin, şoför esnafımızın, ekmek teknesini yürüten arkadaşlarımızın, meslektaşlarımızın daha iyi şartlarda çalışması için çalışacağız. Biz de meslektaşınız olarak bu yükün ve ağrılığın ne olduğunun da bilincindeyiz. Üyelerimizin tekrar eskisi iyi dönemlerdeki gibi yan yana, birlik, beraberlik ve güven içinde Güventur’da var olmak için aday olduk. Bu bayrak yarışında bizde bayrağımızı daha da ileriye taşımak istiyoruz. İlk hedefimiz arasında yıllardır hasretini çektiğimiz kendimize ait bir gayrimenkulü kooperatifimize kazandırmak olacak. Yedek servis aracımız olacak. İş alanı sahamızı genişletmek için gerekli çalışmamızı yapacağız.  Yapılacak olan genel kurulumuzun da kooperatifimize, üyelerimize şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mevlam tüm kooperatifimizin üyeleri ve şoför esnafımızın işini gücünü rast getirsin'' dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum