Arama
Arama Sonuçları
Vidinlioğlu, basının gününü kutladı
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel Kastamonu’daki gazetecilerle yemek programında bir araya geldi.
KGK: Gazetecilik meslek birliği yasayla kurulmalı
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 3. Küresel Medya Çalıştayı sonrası sonuç bildirgesi yayınlandı.
‘İthal değil, yerli adayım’
Kastamonu'da yerel seçimler yaklaşırken; açık ara en hareketli ilçe ise Daday oluyor...
ABB Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti
Anadolu Basın Birliği Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti. Kastamonu’da 6 kişi listede yer aldı…
Erbilgin, Aydın'ın iddialarına yanıt verdi; "Bu bir komplodur"
CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İl Başkanlığı'nda yapılacak olan İlçe Başkanları toplantısı öncesinde Afyonkarahisar'da yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması yaptı. Erbilgin yaptığı açıklamada Yüksel Aydın'ı eleştirdi Erbilgin; "Yüzlerce cep telefonu ve onlarca kameranın olduğu ortamda Yüksel Aydın’ın iddia ettiklerine yönelik tek bir kelime yok. Bu ne demek? Bu bir komplo demektir. Bu partimizi ve bizleri itibarsızlaştırma gayretidir" dedi.
DİM: BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, genel kurul üyesi olduğu Basın İlan Kurumu’nun genel kurul toplantısında yerel medyanın son durumu ve internet medyasına geçiş süreciyle ilgili sıkıntıları dile getiren bir konuşma yaptı. Dim açıklamasında; "Az tıklama, ziyaret ve sayfa görüntülemeye daha az resmi ilan, daha fazlasına daha fazla verilerek can suyu olmaya devam edilebilir. Aksi halde yerel medyanın celladı oluruz. Biz kurum olarak mağdur eden değil mağduriyetleri ortadan kaldıran merci olmalıyız" dedi.
Dim: ‘Anadolu Basını, şehrinin hafızası, sesi ve nefesidir’
KGK Genel Başkanı Dim: “BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Kastamonu'da 1 ayda 4 işçi öldü
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG Meclisi) iş cinayetlerine ilişkin temmuz ayı raporunu açıkladı. Temmuz ayında en az 182 işçi hayatını kaybetti. 2023 yılının ilk yedi ayında ise 1051 işçi hayatını kaybetti.
KEAH personeline iletişim eğitimi
Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle iletişim konusunda Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline eğitim verildi.
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı
Bugün, 24 Temmuz tüm gazeteciler ve basın çalışanları için özel bir gün. Her yıl bu tarihte kutlanan Gazeteciler ve Basın Günü, basın özgürlüğünün değerini vurguluyor ve gazetecilik mesleğinin önemini anıyor.
AÇIKSÖZ!.. 'Vatan için savaşan bir gazete!..'
KGK'NİN '24 TEMMUZ ÖZEL SAYISI' AÇIKSÖZ'ÜN HİKAYESİNİ SAYFALARINA TAŞIDI
TGK: Basın özgürlüğü gerçek anlamda sağlanmalı
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı, sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bazı uygulamalara bakıldığında, sansürün kalkmadığını, aksine etkisini arttırarak devam ettirdiğini üzülerek görmekteyiz.” dedi.
Ekranda 20/20/20 kuralına dikkat!
Ekran bağımlılığı sağlık ve psiko-sosyal problemleri beraberinde getiriyor.
Başkan Akgül'e KGC'den fahri üyelik
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül'e fahri üyelik belgesi verildi.
‘Afet anında habercilik ve risk yönetimi’ konuşuldu
İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu öncülüğünde düzenlenen Afet Anında Habercilik ve Risk Yönetimi paneli ile afet anında habercilik, arama-kurtarma ve ilk yardım, dezenformasyona karşı doğru bilgi aktarımı gibi konular alanında uzman sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve akademisyenleri katılımı ile masaya yatırıldı.
İlk oturum sona erdi
ÖSYM tarafından 81 il ve Lefkoşa'da düzenlenen, 3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (2023-YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi.
Kılıçdaroğlu: Değişimin önünü açacağım
"Beklediğimizi alamadık açıkça ifade etmek gerekirse kazanamadık"
Erkılınç: Resmi ilana bağlı yayıncılık olmaz
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, resmi ilana bağlı yayıncılık anlayışının gazetecilik mesleğini olumsuz etkilediği gibi günümüz ticari gerçekleriyle de bağdaşmadığını belirtti.
Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir? Afyonkarahisar Valisi kimdir?
Afyonkarahisar Valisi kimdir? Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir? soruların cevapları haberimizde
Genel Başkan ‘Dim’ güven tazeledi
KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
Meslektaşımızın acı günü
Satiye Yılmaz, son yolculuğuna uğurlanacak.
Kurucu Başkan Muhsiroğlu, güven tazeledi
Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Kastamonu Şubesi 1. Olağan kongresini Dernek Binası Salonu’nda gerçekleştirdi. TİNGADER Kurucu Şube Başkanı Cengiz Muhziroğlu güven tazeleyerek yeniden Kastamonu Şube Başkanlığına seçildi. Cengiz Muhhziroğlu, açıklamasında; “Artık Türkiye’de TİNGADER’li olmak bir ayrıcalıktır. Meslektaşlarımıza TİNGADER’e sende katıl” çağırısında bulunuyoruz" dedi.
“Onursuz tekliflere KAPALIYIZ”
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, 14 Mayıs seçimleri öncesinde, milletvekili aday adaylarının gazetecilere yönelik kapalı zarfla para teklifinde bulunulmasını sert bir dille kınadı.