Arama
Arama Sonuçları
Bozkurtlu öğrencilerin dikkatine: 'Burs başvuruları başladı'
Bozkurt Eğitime Destek Derneği, Bozkurtlu üniversite öğrencileri için burs başvurularının başladığını duyurdu. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde...
İlişi Balıkçı Barınağı’nda usulsüzlük iddiası!..
“Barınakta kaçak yapılar yükseliyor, balıkçı olmayanlara kiralanıyor”
Ümraniye Belediye Başkanı'ndan Bozkurt'a ziyaret
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık'ı ziyaret etti.
Bozkurtlu kadınlara ücretsiz spor günleri
Bozkurt Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle kadınlar için ücretsiz egzersiz ve spor günleri etkinliği başvuruları başladı.
"1.5 yıl kendi aracıma binerek hizmet verdik"
Bozkurt’ta Belediye başkanı Muammer Yanık tarafından yaptırılan şehirlerarası otobüs terminali, belediye ye alınan iş makinası ve araçlardan oluşan 23 yeni aracın ve Belediye yanına yapılan kafeteryanın açılış töreni yapıldı.
Kastamonulu iş adamı ofisinde öldürüldü
Arnavutköy'de, fabrikasındaki ofisinde alacak verecek meselesinden çıkan tartışmada bir kişi tarafından silahla vurulan iş insanı öldü
‘Bozkurt gibi, deprem bölgesini de tekrar ayağa kaldıracağız’
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Riskli tek bir yapı kalmayıncaya kadar her ilçede, her mahallede, her sokakta İstanbul için yerinde, gönüllü ve hızlı kentsel dönüşüm diyoruz. Sahada 93 bin konutumuzun dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyoruz" dedi.
İstanbul’daki Bozkurtlular, gönülleri fethetti
Kastamonu Bozkurt Görentaş Köyü Derneği, İstanbul’da her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gerçekleştirdikleri gıda yardımlarını bu yıl arttırarak devam etti.
Siyasi partiler, gurbetçi Kastamonuluları üzdü
Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi listelerinden Kastamonulu toplam 10 isim aday gösterilirken, 5 isim listelerde ön sıralarda yer aldı. En fazla Kastamonulu aday ise 5 isimle AK Parti’de yer aldı.
Bozkurtlu kadınlara manevi gezi
Bozkurt Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Bozkurtlu kadınlara yönelik düzenlenen Kastamonu türbe ve cami ziyaretleri programı gerçekleştirildi
Heyelan köy yolunu ulaşıma kapattı
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı.
Pazar günü Kastamonu'ya geliyorlar
Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla Bozkurtlu kadınlara özel, Kastamonu merkezdeki cami ve türbeler için ziyaret programı yapıldı.
"İddialar bir an önce yetkililerce değerlendirilmeli"
Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel afeti sonrasında yapılan TOKİ binaları, kura sistemi ile hak sahiplerine verilmeye devam ediyor. Yapılan kuralarda vatandaşlara çıkan evlerin standartlarının, selde yıkılan evlerinin standartlarını karşılamadığı iddiaları gündeme geldi. Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu da söz konusu iddialara yönelik açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Başesgioğlu açıklamasında, bu iddiaların yetkililer tarafından değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Bozkurtlu öğrenciler ‘Kral Şakir’ ile eğlendi
Bozkurt’ta öğrenciler, karne hediyesi etkinlikleri kapsamında ‘Kral Şakir’ tiyatrosuyla eğlendi. Karne hediyesi etkinlikleri kapsamında Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen “Kral Şakir Kapadokya Macerası” isimli müzikli çocuk tiyatrosu, kaymakamlık konferans salonunda öğrencilerin beğenisine sunuldu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.
Bozkurt’ta geri sayım başladı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bozkurt’u yeniledik. 1 yılda TOKİ, İLBANK ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ile sağlam ve güvenli bir ilçe kurduk. Aralık ayında ilk anahtarları teslim etmeye başlıyoruz” dedi.
“Şehir, eski canlılığının da ötesine geçirilecek”
11 Ağustos 2021’de yaşanan sel felaketi nedeniyle en büyük hasarı alan Bozkurt ilçesinde, vefat edenler için anma programı düzenlendi. Düzenlenen programda konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı; “İlçedeki her metrekare şahitlik eder ki herkes elinden gelen her şeyi yapıyor. Yakın zaman içerisinde çalışmalar bitirilerek, şehrin eski canlılığının da ötesinde bir hale gelmesi sağlanacak” dedi.
“Yitirdiğimiz kayıpları anacağız”
27 köy derneği ve Bozkurtlular Derneği’nin organizesinde 11 Ağustos sel felaketinin yıl dönümünde Kâğıthane İBB şehir tiyatro salonunda anma programı düzenleyecek. Bozkurt Dernekler Başkanı Ali Peker konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “11 Ağustos 2021 tarihinde ilçemizde yaşanan sel felaketinde yitirdiğimiz kayıpları anacağız” dedi.
33 yıldır yaşatılıyor
Bozkurt’un 130 yıllık bayram pilavı geleneği İstanbul’da yaşatılıyor. Kağıthane’de faaliyet gösteren Bozkurt derneklerinin organizasyonda bayramlaşma programı düzenlenecek.
“Ziyaretlerimizi devamlı hale getireceğiz”
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği, liseli öğrencileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlarından Ahmet Selim Köroğlu ile buluşturdu. TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen yaptığı açıklamada; “İnşallah böylesi kıymetli ziyaretleri ve farklı versiyonlarını imkanlarımız dahilinde devamlı getireceğiz” dedi.
Yelis, TÜRMOB’a adaylığını açıkladı
İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası olağan genel kurulunda Bozkurtlu hemşehrimiz, aynı zamanda Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis TÜRMOB delegeliğine adaylığını açıkladı.
Önce sol sonra sağ!
Adıyaman da düzenlenen okul sporları Türkiye Şampiyonasında sol kol Türkiye Şampiyonu olan Bozkurt İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kerime Gür, sağ kolda da Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.
Bozkurtlu avcılardan trap yarışması
Bozkurt Avcılar ve Atıcılar kulübü derneği tek kurşun ve trap atışı yarışması yaptı.
İstanbul'da 130 yıllık Kastamonu geleneği
Kâğıthane’de 13 Bozkurt Derneği ve 2 caminin desteğiyle bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramın birinci günü Talatpaşa Mahallesi Cuma Pazarı alanında yapılan programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra Mehter Takımı gösterisi de gerçekleştirildi.
Bozkurtlular; 1,5 milyon TL burs verdiler
Bozkurt Eğitime Destek Derneği, geçtiğimiz dönem 1 milyon 458 bin 830 lira burs verdiğini açıkladı
CHP, Erbilgin'le devam...
Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanlığı kongre gerçekleştirdi. Kongreye tek liste olarak giren CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, tekrar başkan seçildi.
''Kastamonu'yu çok güzel günler bekliyor''
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde hizmet veren Kampüs TV'de 'Şehrimizin Sesi' programına konuk oldu.
Vefat eden Bozkurtlu öğretmene, öğrencilerinden vefa!
Kocaeli'de vefat eden bir lisenin Müdür Yardımcısı Bozkurtlu hemşehrimiz Cemil Sarı'ya vefa örneği gösteren öğrenciler, çok sevdikleri öğretmenlerinin odasının kapısını özlem yazılarıyla, okul bahçesini ise onun en sevdiği çiçeklerle donattı.
Meclis’te ‘sel’ gerginliği
BAKAN KURUM VE MİLLETVEKİLİ BALTACI ARASINDAKİ TARTIŞMA KOMİSYON TOPLANTISINA DAMGA VURDU
'Bunların sadece ağızlarında demokrasi vardır'
AK Parti Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'nde muhalefete yüklendi