Siyasi partiler, gurbetçi Kastamonuluları üzdü;

Siyasi partiler, gurbetçi Kastamonuluları üzdü

Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi listelerinden Kastamonulu toplam 10 isim aday gösterilirken, 5 isim listelerde ön sıralarda yer aldı. En fazla Kastamonulu aday ise 5 isimle AK Parti’de yer aldı....

İstanbul 1. Bölge de Hulusi Şentürk 5., Ali Yazlı ise 22. sıradan listeye girdi. İstanbul 2. Bölge’de Rabia İlhan Kalender 3. sıra, Orhan Narin ise 21. sıradan AK Parti listelerinde yer alan isimler oldu. İstanbul’da iş hayatı devam eden AK Parti MKYK üyesi Mehmet Umur ise Kastamonu’dan 3. sıra adayı gösterildi.

Cumhur İttifakının diğer üyeleri BBP, MHP ve Yeniden Refah Partisi'nde de ise toplam 5 isim yer buldu. Büyük Birlik Partisi İstanbul 2. Bölgeden 1. sıra adayını Genel Başkan Yardımcısı Bozkurtlu hemşerimiz, Yeminli Mali Müşavir Ahmet Yelis’i gösterdi. Parti diğer Kastamonulu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alay’ı ise Kastamonu birinci sıradan aday gösterdi. MHP İstanbul 1. Bölgeden genç iş adamı İlker Çakıroğlu’nu 21. sıradan, diğer bir Kastamonulu genç iş adamı Erkan Özçelik ise 2. bölge 20. sıra adayı gösterilirken, Yeniden Refah Partisi'nde Esma Şenol Tığlı ise İstanbul 2. Bölge 19. sıradan aday gösterildi. (İstamonu)

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum