"1.5 yıl kendi aracıma binerek hizmet verdik";

"1.5 yıl kendi aracıma binerek hizmet verdik"

Bozkurt’ta Belediye başkanı Muammer Yanık tarafından yaptırılan şehirlerarası otobüs terminali, belediye ye alınan iş makinası ve araçlardan oluşan 23 yeni aracın ve Belediye yanına yapılan kafeteryanın açılış töreni yapıldı....

Bozkurt'ta toplu açılış töreni gerçekleşti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bozkurtluların her zaman yanında olduğunu belirterek, ilçenin kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay da afet sonrası vatandaşların yaralarını sarmak için seferber olduklarını dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü konuşmasında, Bozkurtlu hemşehrilerimizin en çok beğendiğim en çok takdir ettiğimiz yönlerinden biriside memleketlerine sahip çıkmaları özellikle gurbette yaşayan hemşehrilerimiz köylerine geliyorlar ilçelerine sahip çıkıyorlar. dedi.

Belediye Başkanı Muammer Yanık ise Bozkurt'un sel felaketinde çok büyük acılar yaşadığını hatırlattı.

YANIK;"SIKINTILARI HEP BİRLİKTE YAŞADIK"

Bozkurt’un sel felaketinde çok büyük acılar yaşadığını belirten Başkan Yanık, “ilçemiz sel sonrası çok büyük acılar yaşadı. Bunu tarif etmek, anlatmakla bitmez, bu süreç sonrasında ilçemiz inşa olurken tozu gördük, çamuru gördük ve halkımızla birlikte bu sıkıntıları hep birlikte yaşadık. Bu süreçte Bozkurtlulara, halkımıza bize gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

"YAŞANABİLİR BİR BOZKURT SUNMUŞ OLACAĞIZ"

Yanık, “Geldiğimiz durum itibarı ile üst yapıları şuan inşa etmeye devam ediyoruz. İlçe merkezini belli bir notaya getirdik. İnşallah ilçemizin en ücra noktasına kadar mahallelerimiz dahil olmak üzere bildiğiniz gibi Yüksek Mahalleden sıcak asfalt (BSK) çalışmasına başladık. Yılsonuna kadar bütün sosyal alanları ile birlikte halkımıza özlenen yaşanabilir bir Bozkurt sunmuş olacağız. Çalışmaya hiç durmadan devam edeceğiz”

"1.5 YIL KENDİ ARACIMA BİNEREK HİZMET VERDİK"

Göreve başladığında makam aracının bulunmadığını ifade eden Başkan Muammer  Yanık, “göreve başladığımda makam aracı yoktu 1.5 yıl kendi aracıma binerek hizmet verdik.  Ama şuan geldiğimiz dönemde sel öncesi aldığımız araçlar ve sel sonra aldığımız araçlarla halkımıza en etkin ve verimli hizmet ediyoruz. Aldığımız araçların fatura fiyatı 15 milyon ama şuan ki değeri 50 milyon civarında bir araç parkına sahip olduk.”

GÜRSOY; "72 CANIMIZA MAL OLAN BÜYÜK BİR AFET YAŞADIK"

AK Parti ilçe Başkanı Murat Gürsoy’da konuşmasında, “ Bozkurt için iki dönem var selden öncesi ve selden sonrası, Belediye başkanımız Muammer Yanık, selden önce büyük uğraşlar vererek parmakla gösterilecek güzellikte bir Bozkurt’u ortaya çıkarmış idi 11 Ağustos’ta 72 canımıza mal olan büyük bir afet yaşadık. Belediye başkanımız sağ olsun yılmadı devlet millet el ele yeni bir Bozkurt inşa etti etmeye de devam ediyor. diye konuştu.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum