Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
Yine asansör faciası! Halat koptu..
KYK yurtlarındaki üst üste asansör arızaları artık kafalarda soru işareti bırakmaya başladı...
Kastamonu'da yurtlarda protesto
Kastamonu'da Kredi Yurtlar Kurumunu'nda öğrenciler, yurt bahçesinde toplanarak Aydın'daki vefat eden arkadaşlarını andı ve sloganlar attı.
Eğlenmek isterken felaketi yaşadı!
Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad (15), tatil için geldiği Antalya'da ölümden döndü. Eğlenmek için go-kart aracına binen Lara'nın uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Lara'nın başından sıyrılan saçlı derisi, saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Kaza anını hatırlamadığını belirten Lara, "Kask takmadılar bana, bir anda saçım açıldı ve motora dolanıp çekildi. Büyük acı yaşadım. Eğlenmek amacıyla ilk defa bindim bu araca, ne olduğunu öğrenmek istemiştim. Olan oldu" dedi.
Engelli kadın, ev bulamazsa sokakta kalacak
Kastamonu’da belden aşağısı felçli olan yatalak kadın, tadilat sebebiyle 1,5 yıldır oturduğu evinden çıkarılmak isteniyor.
İnönü Mahallesi'nde apartmanda cansız bedeni bulundu
İnönü Mahallesi’nde bir apartman katında bir süre önce öldüğü tahmin edilen erkek cesedi bulundu.
Konut aidatlarına "fahiş zam" tepkisi
Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük artışın, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılmasına ilişkin hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiyle karşılandı.
"Referanduma gidilebilir"
İl Genel Meclisi Eski Üyesi Muhsin Altındağ, mahalli basında yer alan bilgiler doğrultusunda ki düşüncelerini yazılı basın açıklamasıyla ifade etti.
Tamircide kahreden kaza!
Yük asansörünün altında kalan çocuk hayatını kaybetti
İnebolu boşaltılıyor!
İnebolu ilçe merkezinden geçen Söke Çayı’nda su seviyesinin yükselmesiyle çayın etrafında bulunan bodrum ve giriş katta oturanlar ile araçların tahliyesine başlandı.
Emlak vergisinde son gün…
Emlak vergisi ödemesinde bugün son gün…
Cesetle fotoğraf çekildi
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü olarak bulunan kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olay öncesi beraber olduğu gencin cesetle birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığı anlaşıldı.
BİM'in Taşköprü’deki iki mağazasına mühür
Taşköprü ilçesinde Birleşik Mağazalar A.Ş.’ye (BİM) ait, asansör boşluğu oluşturmak için hasır kesildiği tespit edilen market ile iki iş yerinin birleştirilerek açıldığı ve ruhsatının bulunmadığı belirlenen market mühürlendi.
Tanımadığı kişilerin emanet ettiği paraları deprem bölgesine ulaştırdı
Kastamonu’da asansör ve inşaat alanında faaliyet gösteren bir iş adamı, depremi duyar duymaz hazırladığı iki tır ve iki kamyon yardımı deprem bölgesine ulaştırdı. İş adamı, yardım götürdükleri sırada bölgeye ulaşamayan bazı vatandaşların kendilerine emanet ettiği paraları da teslim alarak depremzedelere ulaştırdı.
Milletvekili Köylü'den ziyaretler
Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü depremzedeleri ve asansör kazası sonrası tedavi görenleri ziyaret etti. Milletvekili Köylü akabinde Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur'u makamında ziyaret etti.
Devrekani İtfaiyesi depremin merkezinde
Devrekani Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta hasar gören binada mahsur kalan kediyi kurtararak, sahibine teslim etti.
KEAH'ta asansör düştü: 4 yaralı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asansör eksi 1'inci kata düştü. 1'i doktor, 2'si sağlık çalışanı biri de hasta yakını olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Asansör boşluğuna düşen çocuk yaralandı
Cide ilçesinde inşaat halindeki binada oyun oynadığı sırada asansör boşluğuna düşen çocuk yaralandı. Olay, Cide Kasaba Mahallesi Hafız Şevket Sokak'ta meydana geldi.
Kastamonu halkı depreme hazır mı ?
Geçtiğimiz günlerde Düzce'de meydana gelen 6 büyüklüğündeki deprem, Kastamonu'yla birlikte bir çok ilden hissedildi. Paniğe kapılan pek çok vatandaş evlenin camlarından atlamaları sonucunda yaralandı, bir kişi ise hayatını kaybetti. Peki Kastamonu halkı depreme hazır mı? En önemli deprem hazırlığı olan afet çantamız hazır mı? Deprem öncesinde deprem anında ve deprem sonrasında neler yapılması konusunda ne kadar bilinçliyiz? CNG Haber ve Açıksöz TV muhabirleri vatandaşlara sordu. Deytaylar haberimizde…
‘Engelli dostu şehir’ için iki adım daha…
Kastamonu Valiliği’nde, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Taşköprü SGK İlçe Müdürlüğü ‘erişilebilirlik belgesi’ takdim programı gerçekleştirildi. Vali Avni Çakır, programda yaptığı açıklamada, belgenin önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerek; “Hizmet verdiğimiz tüm binalarda her türlü imkanlara hareketlerinde kısıtlama olan vatandaşlarımızın da rahatlıkla ulaşabilmesini sağlayan düzenlemelerin sağlanması durumunda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız böyle bir belge veriyor. Biz de valilik olarak ilk fırsatta bu belgeyi almak istiyoruz. Kastamonu’nun engelli dostu bir şehir olması noktasında bu tip çalışmalar oldukça önemli” diye konuştu.
"Asansör bir aydır bozuk"
Daday Hükümet Konağı’nda bulunan ve öncelikli olarak yaşlı ve engelli vatandaşların kullanımına açık olan asansör, aylardır arızalı olduğu için kullanılamıyor.Asansörün bozuk olması Hükümet Konağı’nın üst katlarında ki birimlerde işi olan yaşlı ve engelli vatandaşların çok zor durumda kalmasına neden oluyor.
“İlimizdeki alt yapı çalışmaları oldukça sevindirici”
Kastamonu Merkez Ortaokulu GSK antrenörü Cengiz Kesici sezonu değerlendirdi.
Bu kez de doğalgaz borusu delindi
Beyçelebi Mahallesi’nde 27 Haziran’daki sel afetinden bu yana su sorunu yaşayan Okyanus Apartmanı’ndaki suyu tahliye etmek amacıyla yapılacak kuyu için çalışmalar devam ediyor. Günlerdir asansör boşluğuna su dolması nedeniyle ciddi sıkıntı yaşanan apartmanın civarında yapılan kazı çalışmaları sırasında bu kez de doğalgaz borusu delindi. Çağırılan KARGAZ ekipleri tarafından bina tahliye edildi.
‘Asansörlü, modern otopark yapılmalı’
Kastamonu İl Genel Meclisi eski üyesi Muhsin Altındağ, il merkezindeki otopark sorununa dikkat çekti. Altındağ açıklamasında; “İlimiz merkezine yakın bir bölge olan eski belediye binası arsasına yapılacak iki katlı otoparkın yeterli olmayacağı, buranın imar durumuna göre çok katlı asansörlü modern otopark yapılması şehrin büyük ölçüde otopark sorununu çözecektir” ifadelerine yer verdi.
“Çökmeden, sesimizi duyun”
Beyçelebi Mahallesi’nde bulunan Okyanus apartmanının asansör boşluğundan, yalaşık 2 haftadır su akıyor. Yaşanan bu sorun nedeniyle endişe duyduklarını dile getiren apartman sakinlerinden Ahmet Abasıyanık; “Apartman çökmeden sesimizi duyun, evlerimizde rahat uyumak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.