Milletvekili Köylü'den ziyaretler;

Milletvekili Köylü'den ziyaretler

Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü depremzedeleri ve asansör kazası sonrası tedavi görenleri ziyaret etti. Milletvekili Köylü akabinde Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur'u makamında ziyaret etti....

Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Kastamonu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşu ile birlikte Yolkonak Kampı ve Şeyh Şaban'ı Veli Yurdu'nda kalan depremzede yurttaşları ziyaret etti. Köylü akabinde, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastane'sinde yatan depremzede ve hastanede yaşanan asansör kazasındaki vatandaşları ziyaret etti. Milletvekili Hakkı Köylü, depremzedeleri ziyaretinde geçmiş olsun dileklerini ileterek depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Yine asansör kazası sonrası hastanede tedavi görenleri de ziyaret ederek geçmiş olsun dedi.

Milletvekili Köylü, ayrıca önceki hafta yapılan genel kurul sonrası tekrar Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Butur'u da ziyaret etti. Yeni yapılan genel kurulda Ziraat Odası Başkanlığına  seçilen Mehmet Butur'a da hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyaretlere Kastamonu Gençlik ve Spor İl  Müdürü Reşat Asrak, Şerife Bacı Öğretmenevi Müdürü Metin Engin'de eşlik etti.  

 




 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum