“İlimizdeki alt yapı çalışmaları oldukça sevindirici”;

“İlimizdeki alt yapı çalışmaları oldukça sevindirici”

Kastamonu Merkez Ortaokulu GSK antrenörü Cengiz Kesici sezonu değerlendirdi....

Çatalca Belediyesi tarafından 20-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Kız Hentbol Takımları Gelişim Turnuvasına katılan Kastamonu Merkez Ortaokulu GSK Kız Hentbol Takımları antrenörü Cengiz Kesici turnuvayı ve sezon değerlendirmelerinde bulundu.

“SEZON ÇOK YOĞUN VE YORUCU GEÇMESİNE RAĞMEN ALDIĞIMIZ SONUÇLAR BÜTÜN YORGUNLUĞUMUZU ALDI”

Yorucu bir sezon geçirmelerine rağmen başarılarılı sonuçların her şeyi unutturduğunu dile getiren Cengiz Kesici,“Çatalca Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ikinci kız hentbol takımları gelişim turnuvasına davet edildik. Bu turnuvaya 2008-2009 küçükler ve 2010-2011 minikler kategorisinde katıldık. İki kategoride de oynadığımız beşer karşılaşmadan farklı skorlarla galibiyetle ayrıldık. Bu turnuvayı katıldığımız kategorilerde şampiyon olarak tamamladık. Bu sezon okul sporları yıldızlar kategorisinde bir gol dezavantajıyla Türkiye ikincisi, 81 il 82 takımın katıldığı Analig’de grup, çeyrek final, yarı final ve finallerde maç kaybetmeden Türkiye şampiyonu olduk. 48 takımın katıldığı Kulüplü Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda da bir yaş büyüklere karşı mücadele vermemize rağmen iki mağlubiyet alarak Türkiye altıncısı olduk. Alanya’daki Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası’nda averajla ikinci olduk. 2’nci Lig’e terfi maçlarına katılarak 2’nci Lig’e çıkmayı hak ettik. Bunlar ulusal başarılarımız. Yerelde de birçok başarımız var. Bizim için sezon böyle tamamlandı. Bu sezon çok yoğun ve yorucu geçmesine rağmen aldığımız sonuçlar bütün yorgunluğumuzu aldı. Çocuklarımız çok büyük gelişim sağladılar. Çok maç yapmanın avantajlarını gözlemliyoruz. 16 sporcumuzdan 11’i Milli takım havuzuna seçildi. Kastamonu hentbol alt yapısı noktasında da önemli bir misyon üstlendiğimizin farkındayız ve bu misyondan ayrılmadan, kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

“BAŞARI ÇITASINI ÜSTTE TUTMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”

Kesici son olarak, “Önümüzdeki sezon kendi çocuklarımızla 2’nci Lig’de Kastamonu’yu temsil edeceğiz. Yine alt yapı çalışmalarımız ve okul takımı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Başarı çıtasını üstte tutmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Öte yandan ilimizde alt yapı takımlarının rekabeti, ulusal liglerde de bizi oldukça avantajlı kılıyor. İlimizdeki alt yapı çalışmaları oldukça sevindirici bir duruma geldi. Merkez Ortaokulu adı altında mücadelemizi sürdürüyoruz. Başta okul müdürümüz Halit Özden olmak üzere kulüp başkanı Atakan Metin Karaca ve beden eğitimi öğretmeni Yeşim Balcı’ya teşekkürlerimi iletiyorum. Forma sponsorumuz Esan Akü’ye, Ender Asansör’e, Aşçı İhsan Usta’ya; sponsorlarımıza, destek olan ve emeği geçen kişi ve kurumlara, herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum