Arama
Arama Sonuçları
Toplam 73 yıl hapis!.. Kastamonu JASAT tek tek yakaladı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekipleri tarafından toplam 73 yıl hapis cezasıyla aranan 5 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Kuzeykent zıvanadan çıktı!
Trafik ekipleri tarafından, Kuzeykent’te 123 araç sürücüsüne denetim gerçekleştirildi.
Civelek, Bakan Yumaklı'dan Azdavay için 3 söz aldı!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kastamonu programı çerçevesinde Azdavay ilçesini ziyaret etti. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte halka hitap eden bakan Yumaklı Azdavay için Osman Nuri Civelek'e destek istedi. Bakan Yumaklı konuşmasında; 'Bir gözüm bir kulağım Azdavay'da olacak. Osman başkanım bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır acayip de ısrarcı. Söylediği her şeyi yapacak bundan emin olun' dedi.
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
"Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
İstanbul’dan ayrıldı: Kastamonu’da aday oldu!
Türkiye Tarımsal Bal Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda İstanbul Bal Üreticileri Birliği Başkanı Yalçın Sezer, AK Parti'den Kastamonu/Bozkurt ilçesi Belediye Başkan aday adayı oldu.
Meclis ve Akademi 'Çivisiz Cami' için bir arada
Toplantıya katılım sağlayan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili yaptığı konuşmasında, meclis üyelerinin örnek camileri inceleyerek Çivisiz Cami'nin daha fazla tanıtımı için öneri edinmelerini istedi.
Aç ayılar onlarca kovana zarar verdi
Tosya ilçesinde ayılar, 27 arı kovanına zarar verdi. Tosya'da arıcılık yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muzaffer Acar ile Kilkuyu köyü mevkisinde arıcılık yapan Saim Yılmaz'a ait arılığa giren ayılar, 27 kovana zarar verdi.
Bu ne rahatlık! Önce bir araya topladı, sonra afiyetle yedi
İnebolu ilçesinde şehir merkezine kadar inen ayı, bahçede girdiği arılıktaki kovanları etrafına toplayıp yattığı yerden balları keyifle yedi.
Kuzeykent'te olay!
Kuzeykent Mahallesi'nde yine olay çıktı
Kastamonu OBM'de toplantı üstüne toplantı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) Cumhuriyetin 100. yılında Kastamonu Sektör Hazırlık toplantılarını sürdürüyor. Kastamonu OBM aynı gün içinde 2 toplantıyı üst üste yaptı.
Kastamonu'da Ayılar durdurulamıyor!...
Kastamonu'da aç kalan ayılar İlçe ve Köylere inip meyve bahçelerini ve arı kovanlarını talan ediyor.
‘Sorunları çözebilecek bir iradeye ihtiyaç var’
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kastamonu’da partililerle bir araya geldi
Polis akademisi açıkladı:26 ilde bekçi alımı yapılacak...
Polis Akademisi tarafından 26 ilde bekçi alımı yapılacağı açıklandı.
İl Sağlık Müdürü Kutlu'dan 'Alzheimer' uyarısı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla yayımladığı açıklamada önemli uyarılarda bulundu. İl Müdürü Kutlu açıklamasında; "Sağlanan imkanlardan faydalanmak, risk faktörleri ile zamanında ve etkili mücadele ederek Alzheimer hastalığından korunmak ellerimizde" dedi.
Camilerden “insan ilişkileri” hutbesi
22 Eylül 2023 Cuma hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlandı. Kastamonu’da camilerde insan ilişkilerine hâkim kılmanın sesleri yankılanıyor. Hutbe paylaşımı "Mevlidi Nebi" başlığı ile duyuruldu. İşte bu hafta Cuma namazına katılacak olan kişilere okunacak 22 Eylül 2023 tarihli Cuma hutbesi…
Kastamonu’nun gezmeye doyamayacağınız köyleri
Eğer Kastamonu'yu ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, bu rehber size yardımcı olacaktır. İşte Gezmeye Doyamayacağınız Kastamonu Köyleri - Kastamonu'nun En Güzel 3 Köyü
KÜ akademisyenleri ihtisas alanında tecrübelerini artırıyor
“Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” projesi kapsamında akademisyenlere eğitim verildi.
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.