2 ilçede ‘zehir’ operasyonu: 3 tutuklama!;

2 ilçede ‘zehir’ operasyonu: 3 tutuklama!

......

Cide ile Çatalzeytin ilçelerinde polis ve jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda ev ve iş yerlerinde uyuşturucu madde ile kaçak alkol yakalanan üç şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kastamonu’nun Cide ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen F.K.’nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada uyuşturucu ve uyarıcı madde, hassas terazi, kaçak alkol, kurusıkı tabanca, bıçak ve suçtan elde edilen para ele geçirildi.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan F.K., karakoldaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çatalzeytin ilçesinde de İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu G.C. isimli şahsın yapılan üst ve araç aramasında 224 adet reçeteye tabi hap, 3 gram metamfetamin maddesiyle uyuşturucu içiminde kullanılan 1 adet bong, G.B. isimli şahsın ikametinde de yapılan aramada bin 826 adet reçeteye tabi hap ele geçirildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan G.C. ve G.B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 



Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum