Arama
Arama Sonuçları
Boris Volfman: “Nohut İhracatında Toparlanma Devam Ediyor”
Pandemi öncesinde yüksek ihracat getirisine sahip nohutta son birkaç yıldır yaşanan düşüş tersine dönmeye başladı. Dünyanın en büyük nohut üreticilerinden biri olan Türkiye 2022 yılında dünyanın çeşitli ülkelerine 60 milyon dolarlık nohut ihracatı gerçekleştirirken bu rakam 2023 sonu itibariyle 86 milyon dolara yükselerek ciddi mi artış gösterdi.
National Umzüge, Zürih'te Nakliye Sektörünü Özel Hizmetlerle Yeniden Tanımlıyor!
Zürih'in kalbinde, taşıma hizmetleri sektörünü sarsan bir yenilik rüzgarı esiyor. Umzugsfirma zürich arayışınızda, ihtiyaçlarınıza tam olarak neyin yanıt vereceğini bulabileceğiniz bir isim var: National Umzüge.
Umzugmanager ile Nakliyenize Dair Her Şeyi Öğrenin
Taşınmak, başlı başına karmaşık ve enerji harcayan bir süreçtir. Ancak İsviçre'nin öne çıkan platformu Umzugmanager, bu süreci kolaylaştırmak için karşınızda! Nakliyat firmaları arasında doğru seçimi yapmak, "umzugsunternehmen vergleichen" yaklaşımıyla artık çocuk oyuncağı!
Menspower Umzüge: Zürih Nakliye Sektörünün Yeniden Şekillenen Yüzü
Nakliye, şehir yaşamının vazgeçilmez bir parçasıdır. Özellikle de böylesine hareketli ve dinamik bir şehir olan Zürih'te. Ancak bu sektörde hizmet veren firmaların, sadece taşımakla kalmayıp aynı zamanda kaliteli ve fark yaratan bir hizmet sunması gerekiyor. İşte bu noktada Menspower Umzüge, umzugsfirma zürich denildiğinde ilk akla gelen isim olma yolunda hızla ilerliyor.
Zürih’in Soluk Alışı: Helvetia Transporte ve Çevre Dostu Nakliye Yöntemleri
Şehirler, yoğun trafik ve sanayi faaliyetleriyle hava kalitesinin zamanla düşmesine neden olabiliyor. Bu durum, insan sağlığına direkt etki ediyor ve sürdürülebilir bir yaşam için ciddi tehditler oluşturuyor. Ancak "umzugsfirma zürich" aramalarında karşımıza çıkan Helvetia Transporte, Zürih’in hava kalitesini iyileştirme konusunda önemli adımlar atıyor.
Swiss Transporte, Zürih'teki Evlere Özel Nakliye Hizmetiyle Yanınızda!
Zürih'te taşınma planlarınız mı var? Evden eve nakliye süreci, birçok kişi için stresli ve karmaşık olabilir. Ancak, Swiss Transporte'nin Zürih'te sunduğu özel hizmetle, bu süreç artık çok daha kolay!
Umzugspreisvergleich.ch ile Aargau'da Nakliye Fiyatlarını Kolayca Karşılaştırın
Aargau, İsviçre'nin hareketli kentlerinden biri. Taşınma süreçleri burada da, diğer şehirlerde olduğu gibi, bazen zorlayıcı olabilir. Ancak artık bu süreçte size yardımcı olacak bir platform var: Umzugspreisvergleich.ch.
Özel Halk Otobüsleri’ne ne zaman zam gelecek?
2022 yılı Eylül ayında motorinin litresi 23 lira iken zamlanan özel halk otobüsü biniş fiyatlarının ardından motorin fiyatı 37 TL’ye yükselirken; artan maliyetlerle birlikte halk otobüsü esnafı da kontak kapatma noktasına geldi.
Başucunda telefonla uyumanın tehlikesi! işte zararları
Hayatımızdaki yeri her geçen gün çoğalan telefonlarımızdan ayrılmak istemeyip yatağımıza kadar getiriyoruz. Uykuya dalmamızda bile eşlik eden telefonlarımız aslında bilmediğimiz zararları da beraberinde getiriyor. Peki, telefonla yatmak zararlı mı?
Muhteşem Yaz Konseri
Ağlı Belediyesi tarafından Belediye Düğün Sarayı önünde ünlü sanatçıların katılımıyla Yaz Konserleri başladı.
KÜ Ankara'da tanıtıldı
Üniversitemiz, Altındağ Belediyesi'nin ev sahipliğinde Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri'nde yer alarak, üniversite adaylarını bilgilendirdi.
Cüneyt Özdemir ve Fatih Terim, Kastamonu’da
İş adamı Serdar Güzelaydın’ın annesi Fidan Güzelaydın’ın cenazesine spor ve basın dünyasından önemli isimler de katıldı.
Sandıklar kapandı
İkinci tur Cumhurbaşkanı seçimi için yurt genelinde oy verme süreci tamamlandı. Oyların sayımı başladı.
Ünlü’den CHP teşkilatına: ‘Dalton kardeşler’ benzetmesi
Tosya’da konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu teşkilatına yüklendi. ‘Dalton kardeşler, karanlık odalarda hesap yapıyor’ diyen Ünlü, ‘Hepsi rant peşine düşmüş’ ifadelerine yer verdi.
Cumhur İttifakı’ndan ‘Tosya’da rekor’ sesleri
Cumhur İttifakı Kastamonu Siyasi Parti İl ve ilçe teşkilatları Tosya Belediye Düğün Salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Ünlü, Tosya’nın kendi rekorunu egale edip Türkiye rekoru kuracağını söyleyerek, MHP İl Başkanı Emre Şahin’de ‘Önceliğimiz hep Türkiye olmuştur’’ dedi.
Kastamonu’nun 20 yıllık mısırcısı: ‘Bu tezgâh sayesinde 5 çocuk büyüttüm’
Kastamonu’da 20 yıldır mısır satan yapan Satı Mehmet Öğretmiş, bu işten elde ettiği gelirle 5 çocuğunu büyüttü. Plevne Caddesi’nin tanınan simalarından Öğretmiş, ‘’ Satışlarımızı nakit yapıyoruz ama üzerinde nakit olmayanı da boş göndermiyoruz’’ dedi.
Akaryakıta zam geliyor
Motorin fiyatına, 19 Mayıs 2023'ten itibaren geçerli olmak üzere 76 kuruş zam gelecek.
ABD’den Türkiye seçimine açıklama!
ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye seçimlerine yönelik paylaşım yaptı.
“İnanın değişim yakındır!”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ilk açıklamayı yaptı
Meşaleyle karşıladılar, üzerine sarımsak koydular
Yerli otomobil TOGG, Kastamonu şehir merkezinin ardından Taşköprü’de vatandaşların beğenisine sunuldu.
Bakan açıkladı: 45 bin atama yapılacak
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 24 TV canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.
Kuyu Kebabı'nı vatandaşa sorduk...
Kuyu Kebabı'nı vatandaşa sorduk...
Doğa GSK yarı finallerde
İlimiz ev sahipliğinde düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Grup müsabakalarında mücadele eden Kastamonu Doğa Gençlik ve Spor Kulübü yarı finallerde de ilimizi temsil etmeye hak kazandı.