Cumhur İttifakı’ndan ‘Tosya’da rekor’ sesleri;

Cumhur İttifakı’ndan ‘Tosya’da rekor’ sesleri

Cumhur İttifakı Kastamonu Siyasi Parti İl ve ilçe teşkilatları Tosya Belediye Düğün Salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Ünlü, Tosya’nın kendi rekorunu egale edip Türkiye rekoru kuracağını söyleyerek, MHP İl Başkanı Emre Şahin’de ‘Önceliğimiz hep Türkiye olmuştur’’ dedi....

 

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Demir, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Fazıl Kabakçı, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, YRP İlçe Başkanı Serkan Kaya, BBP İlçe Başkanı Emriye Metinoğlu ve siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri,sivil toplum kuruluşları ile  vatandaşlar katıldı.

Demokratik Sol Parti İl Başkanı Fazıl Kabakçı, yaptığı kısa konuşmasında; ‘’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilk tur seçimlerinde olduğu gibi 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur seçimlerinde de Demokratik Sol Parti olarak sonuna kadar destek vereceğiz'' dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Demir, '’Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın 300 bin oyla seçimin 2. Tura kalmasında 1 oyun ne kadar önem arz ettiğinin açık göstergesi olduğunu, bu nedenle her bir vatandaşımızın 2. Turda mutlaka sandığa giderek oylarını kullanmalıdır. Sayın Erdoğan dünyada demokrasi ve insan haklarına değer veren en demokrat Cumhurbaşkanıdır ve sonuna kadar destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP İl Başkanı Emre Şahin de konuşmasında, “MHP olarak dün olduğu gibi bugün de önce milletim sonra parti ilkesiyle hareket etmiş ve bu ülküde hareket edecektir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Adayımız Belli, Kararımız Net sloganı ile önceliğimiz hep Türkiye olmuştur” diye kaydetti.  

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü de ‘’Tosya 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a rekor destek verdi, 28 Mayıs seçimlerinde de Tosya’nın kendi rekorunu egale edip bu kez Türkiye rekoru kıracaktır'' diye konuştu.

Kaynak: Tosya Haberleri

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum