KÜ Ankara'da tanıtıldı;

KÜ Ankara'da tanıtıldı

Üniversitemiz, Altındağ Belediyesi'nin ev sahipliğinde Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri'nde yer alarak, üniversite adaylarını bilgilendirdi....

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte üniversite öğrencisi adayları kendileri için en uygun üniversiteyi seçmek için araştırmalara başladılar. Bu noktada Üniversitemiz standında, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi görevlileri ve farklı fakültelerden akademisyenler, öğrenci adayları ve velileri üniversite, bölümler ve şehir hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırdı.


Öğrencilere, Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenci olmanın getirdiği imkanlar, sosyal tesisler, spor ve sanat aktiviteleri, öğrenci toplulukları, Kastamonu'nun sosyokültürel yapısı, iklimi, üniversiteye ulaşım imkanları, yurt ve konaklama seçenekleri gibi konularda detaylı bilgiler aktarıldı. Ayrıca, Kastamonu Üniversitesi öğrencileri ve mezunları da stantta bulunarak kendi deneyimlerini öğrenci adaylarına samimi bir şekilde aktararak üniversitenin yaşamına dair içten bilgiler paylaştı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum