Arama
Arama Sonuçları
Milli Mücadelenin izinde: Başvurular başladı! (BAŞVURU EKRANI)
Bu sene 9-12 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü için başvurular başladı.
Kastamonu isyanda; görkemli karşılama!
Iğdır'da yaşanan talihsiz olayda GMG Kastamonuspor'a yönelik yapılan saldırıya büyük tepki gösteren taraftar, Cumhuriyet Meydanı'nda takımını görkemli karşıladı.
Kastamonu’da okul bahçeleri rengarenk oluyor!
Kastamonu’da bulunan okul bahçelerinde çocuklar için geleneksel oyunların önemini vurgulamak amacı ile oyun alanları çiziliyor.
Kastamonu’da 455 yıl evvele yürüyüş!
29’uncu Uluslararası Şeyh Şaban-ı Veli ve Kastamonu Evliyalarını anma haftası bugün itibariyle mehter marşı eşliğinde yürüyüş düzenlenerek başladı.
Milli Mücadelenin izinde: Başvurular başladı! (BAŞVURU EKRANI)
Bu sene 9-12 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü için başvurular başladı.
Kastamonu'da 'Yangın Emniyet Yolu' yapılıyor!
Kastamonu'da orman yangınlarına yönelik yapılan hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yangın emniyet yolu yapım çalışmaları devam ediyor.
GMG Kastamonuspor'a çirkin saldırı!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren takımımız GMG Kastamonuspor, Play-Off 3. Tur ilk maçı için Iğdır'a gitmişti. Akşam saatlerinde takımımız Iğdır taraftarının çirkin saldırısıyla karşı karşıya kaldı.
Kastamonu'da kamyon, telefon direğini devirdi
İnebolu ilçesi Yukarıhatıpbağı Mahallesi eski hastane önünde çıta yüklü kamyon telefon tellerine takıldı.
Kastamonu'da 1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüş!
Kastamonu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda 3 bin 500 kişi, açtıkları 1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüdü.
Kastamonu’ya izini bırakan ünlü sunucuya veda!
Erkan Yolaç, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli'ye kalabalık ziyaret!
İstanbul'dan Halveti Vakfı'na müntesip 2 bin kişi Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli’yi ziyarete geldi…
Kastilya’dan örnek davranış!
Kastilya Tesisleri sahipleri, Sosyal Ekonomik Destek hizmetinden yararlanan ailelere kahvaltı programı düzenlendi.
Honsalar'da ilaçlama mesaisi!
Honsalar Mahallesi'nde evlere giren kertenkele ve haşarat için Muhtar Boyacı harekete geçti. Muhtar Boyacı2nın haber vermesi üzerine Kastamonu Belediyesi  Veteriner Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama yapıldı. 
Honsalar'da ilaçlama mesaisi!
Honsalar Mahallesi'nde evlere giren kertenkele ve haşarat için Muhtar Boyacı harekete geçti. Muhtar Boyacı2nın haber vermesi üzerine Kastamonu Belediyesi  Veteriner Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama yapıldı. 
Kastamonu’da feci kaza!
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde meydana gelen feci kazada yaralılar var.
KÜ Sivil Havacılık, hız kesmiyor!
Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor.
Kastamonu'da gece vakti yangın paniği!
Kastamonu’nun Araç ilçesinde kereste fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Dravor; 'Krizin yükünü esnaf üstlenemez!'
Kullanılan ve borcu devam eden kredilerin kredi faiz oranının artırılmasına Kastamonu Gıda Maddeleri İmal ve Satıcıları Oda Başkanı Ufuk Dravor'dan tepki geldi. Dravor açıklamasında; "Bundan mutlaka geri dönülmelidir. Ekonomik krizin yükünü esnaf üstlenemez" dedi.
19 günlük yaşam savaşını kaybetti!
Bundan 19 gün önce, 26 Nisan'da Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana gelen kazada, kamyonun altına giren otomobilin sürücüsü Özkan Palabıyık hayatını kaybetmiş eşi Özge Palabıyık ağır yaralanmıştı. Genç kadın da yaşam savaşını kaybetti.
Kastamonu'da zor anlar!
Kastamonu'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte, ilçelerde kar yağışı başladı. Mayıs ayında yağan kar, sürücülere zor anlar yaşattı.
Erdoğan istedi; Togg zırhla kaplandı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Togg için “Zırhlısını da yapabilir misiniz” sorusu üzerinden yola çıkan işletmeci İsmail Eşsiz, “İlk Togg’u BR4 seviyesinde zırhladık. Şimdiki aracımızı da BR6 seviyesinde uzun namlu silahlara karşı zırhlamayı planlıyoruz” dedi.
KÜ ekibi hortumu kaptı, yangına koştu!
Kastamonu Üniversitesi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü öğrencileri, Taşköprü itfaiyesini ziyaret ederek uygulamalı eğitim aldı.
Kastamonu dikkat geliyor!
Kastamonu için Meteoroloji AFAD ve Kastamonu Valiliği uyarı yapmıştı. Kuvvetli yağışın etkili olmasının beklendiği Kastamonu'da yoğun yağmur bulutu şehir merkezine ilerliyor.
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
İŞKUR'dan engelli bireylere iş desteği!
İŞKUR, engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek, onların da toplumun birer parçası olduğunu, toplum hayatından eşit ve üretken birer birey olmaları için çalışma hayatına kazandırmak amacıyla engelliler haftası kapsamında İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunda engelli öğrenciler ve ailelerine yönelik etkinlik düzenledi.
KASİAD’dan yeni İGM Başkanı'na ziyaret
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Osman Kocadelioğlu ve Yönetimi İl Genel Meclisi (İGM) Başkanlığı’na seçilen Doğan Ünlü’yü ziyaret etti.
Karadeniz derbisi heyecanı; Kastamonu-Samsun…
Futbol Şampiyonası Bölge Grup Maçları finali, Samsun’da düzenlenecek. Samsun’da düzenlenecek olan maçta, Kastamonu ve Samsun karşı karşıya gelecek.
Kastamonu'da alzheimer hastası yaşlı kadın bulundu!
Alzheimer hastası olan Zahide Nakıpoğlu kaybolmuştu. Yaşlı kadın oğlu tarafından Atabeygazi Cami civarında bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Dronu gören leylek bakın ne yaptı! (VİDEO HABER)
Çankırı’ya bahar mevsiminde göç eden leylekler yumurtlayarak kuluçkaya yattı. Havadan görüntülenmek isteyen bir leylek, dronu görünce yuvasındaki yumurtaları saklamaya çalıştı.
Milletvekili Uluay'dan meclis kararına kıyaslamalı tepki!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın tebrik çiçeği yerine bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapılması istemini olumlu bulduğunu ancak dernek ve vakıflara tahsis kararının iptali ile bu istemin çeliştiğini dile getirdi.