Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
Kastamonu Emniyeti'den anlamlı proje
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ve Kronospan A.Ş. paydaşlığında düzenlenen sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor.
Kronospan’dan SGK İl Müdürü Şahin’e ziyaret
Kronospan (SFC) Orman Ürünleri, geçtiğimiz günlerde yeni görevine başlayan SGK Kastamonu İl Müdürü Emin Şahin’i makamında ziyaret etti.
"İstenmeyen durum senaryolarına hazır olunması hedeflendi"
Kronospan Orman Ürünleri A.Ş.'de gerçekleştirilen KBRN tatbikatı için açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, istenmeyen durumlara karşı hazır olunması, korunma bilgi ve becerisinin artırılması hedeflendiği belirtildi.
Tatbikat nefes kesti: SFC'de formaldehit sızıntısı
Kastamonu AFAD ve Kastamonu UMKE ekibi, Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. tesislerinde Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) tatbikatı gerçekleştirdi. Gerçeği aratmayan tatbikat nefes kesti.
İttifak meclise girmedi! AK Partililer reddetti…
Kastamonu Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısının 2’ncü oturumu gerçekleştirilirken, Kastamonu Belediyesi’nin 100 milyon TL’lik kredi talebine AK Partililerin ret oyu vermesi sonrasında Başkan Vidinlioğlu da birkaç cümleyle gönderme yaptı…
Belediyeden 100 milyon TL kredi talebi!
Kastamonu Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Kastamonu Belediyesi’ne 50+50 milyon olmak üzere 100 milyon TL’ye kadar kredi çekilmesi talebi komisyona sevk edildi. Diğer taraftan Kastamonu Belediyesi İştirakleri ve İşletme İmalat Tic. Ve San. A.Ş.’nin ihtiyaçlarının sağlanması amacıyla 5 milyon TL nakit, 5 milyon TL de gayrinakit kredinin çekilebilmesi için Başkan Galip Vidinlioğlu’na yetki verilmesi talebi de komisyona sevk edildi. Toplantının diğer gündem maddelerinde ise Krosnopan A.Ş.’nin ‘mera vasfı’ talebi; Özel Halk Otobüsleri’ndeki fiyat tarifesi, Kreş ve Çocuk Bakımevi fiyat tarifesi yer aldı.
Dadaylı başsavcıdan Kronospan’a ziyaret
Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Türüdi, Kastamonu’nun en büyük ekmek kapılarından birisi olan Kronospan’ı ziyaret etti.
Kronospan’dan vekillere ziyaret
Kronospan yetkilileri, Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ile Serap Ekmekci’yi ziyaret etti.
KSK Bisiklet Takımı’ndan 2 şampiyonluk, 2 üçüncülük
Afyonkarahisar’da düzenlenen şampiyonaya, GMG Kastamonuspor Bisiklet Takımı damga vurdu.
Taş Mektep öğrencileri Çanakkale’yi gezdi
EMNİYET VE KRONOSPAN’DAN ‘HAYATA RENK VERELİM’ GEZİSİ...
Özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün geçirdi
Polis ekipleri tarafından “Engelliler Haftası”nda düzenlenen etkinlikle, özel bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendi.
“Sevgi Varsa Engel Yoktur “
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü koordinasyonluğunda, Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. iş birliğinde Vali Avni Çakır’ın da katılımıyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle “Sevgi Varsa Engel Yoktur “ etkinliği düzenlendi
"Yoğun seçim çalışmamızı sürdürüyoruz"
İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, saha ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe temaslarının yanı sıra Merkez’deki çalışmalarını da sürdüren Katar, Özel Nefes Hastanesi, Özel Anadolu Hastanesi, Kronospan Orman Ürünleri, Dortek Kapı Fabrikası ve Hz. Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı’nı ziyaret etti.
Kronospan’da çifte mutluluk
Kronospan A.Ş. (SFC) Kastamonu Fabrika Müdürü Bilal Karakaya ile Halk Eğitim Eğitim Merkezi öğreticilerinden Sevda Karakaya çiftinin oğulları, İngiltere’deki Kronospan fabrikasında elektrik-elektronik mühendisi olarak görev yapan Fatih Karakaya, İl Özel İdaresi’nden emekli İsmail Celiloğlu ve Nuray Celiloğlu çiftinin kızları, yine İngiltere Kronospan fabrikasının İnsan Kaynakları Bölümünde çalışan Bersu Celiloğlu ile hayatını birleştirdi.
Mobilyacılar, depremzedeler için seferber oldu
Kastamonu’da faaliyet gösteren mobilyacılar, bir araya gelerek deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar için seyyar tuvalet üretmeye başladı. Üretimi tamamlanan seyyar tuvaletler tırlara yüklenerek deprem bölgesine gönderiliyor.
Kronospan’dan dev yatırım
Kastamonu ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Kronospan (SFC) Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., bacasız yepyeni bir tesisi Kastamonu’ya kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
‘Gelin burayı sanayi alanı yapalım’
Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Kronospan (SFC) Orman Ürünleri Fabrikası’nın yeni yatırımı ve fabrika alanının genişlemesine yönelik meclis toplantısında yaptığı konuşmada, tesisin organize sanayi bölgesine taşınmasının daha uygun olacağını ifade ederek Olukbaşı bölgesinin bir sanayi bacasını daha kaldıramayacağını ve bölgede yaşayan vatandaşların fabrikadan şikayetçi olduğunu iddia etmişti. Parçal’ın sözlerinin ardından Kronospan’dan gelen davet üzerine fabrikada meclis üyelerinin de katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Parçal: Kastamonu'da yapı denetimi iyi uygulanıyor
Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı olağan toplantılarına başladı. Meclis Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirilen Mart ayı olağan toplantılarının ilk oturumunda 6 gündem maddesi görüşüldü.
Kronospan, 21 yıllık emektarını uğurladı
Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Hammadde Tedarik Müdürü olarak görev yapan Şaban Çemek, 28 Şubat 2023 tarihi itibariyle emekliye ayrıldı. Çemek’in emekliye ayrılması nedeniyle fabrika da veda programı düzenlendi.
Kronospan’dan tam destek
Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kastamonu Valiliği koordinasyonunda deprem bölgesine yönelik yardım faaliyetlerini artırarak devam ettiriyor. ​AFAD’a nakdi yardımın yanı sıra Kastamonu il genelindeki birçok yardım seferberliğine tam destek veren Kronospan, İstanbul’da başlatılan bir projeye de destek kararı aldı.
Hedef, bu yıl 50 bin öğrenciye ulaşmak
Kastamonu Valiliği himayesinde, İl Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda, Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. sponsorluğunda ve kurumların işbirliği ile yapılacak olan "Hayata Renk Verelim 2023" ile “Bilinçli Gençler Sağlıklı Toplum 2023 Yerel Sosyal Sorumluluk Projesi” tanıtımı yapıldı.
"Kalkınmayı ihmal ederek çevreyi koruyamayız"
Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, Ahşap Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi, Teknoloji Transfer Ofisi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Orman Endüstrisinde Hammadde Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu panel Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonunda düzenlendi. Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Mehmet Atalan; “Kalkınmayı ihmal ederek çevreyi koruyamayız, çevreyi ihmal ederek de kalkınmayı sağlayamayız, çevre ve kalkınma sürdürülebilir bir şekilde ve belli bir dengede gerçekleştirilmelidir” ifadelerine yer verdi.
İhsangazi Kavşağı'nda kaza
İhsangazi Kavşağı'nda mevkiinde kaza meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, odun yüklü kamyonun dorsesi devrildi. Kazada yaralanan olmadı.
GÜLAMOĞLU, MEZUN OLDUĞU OKULDA TECRÜBELERİNİ AKTARDI
Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, Kastamonu’nun yetiştirdiği genç mühendislerden Yüksek Endüstri Mühendisi Akif Yasin Gülamoğlu’nu ağırladı.
Büyükelçi Wimmer’den makam ziyaretleri
Beraberindeki heyetle Kastamonu’yu ziyaret eden Avusturya Büyükelçisi Johannes Wimmer, il merkezinde Kronospan firmasını ziyaretin ardından Vali Avni Çakır ile Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nu da makamlarında ziyaret etti.