KSK Bisiklet Takımı’ndan 2 şampiyonluk, 2 üçüncülük;

KSK Bisiklet Takımı’ndan 2 şampiyonluk, 2 üçüncülük

Afyonkarahisar’da düzenlenen şampiyonaya, GMG Kastamonuspor Bisiklet Takımı damga vurdu....

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 14-15-16 Haziran tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen şampiyonaya, GMG Kastamonuspor Bisiklet Takımı damga vurdu.

Veteranlar kategorisinde yarışan Hüseyin Vardal, 12 kilometre TT Sürat Yarışında 15.08;16 derecesiyle tüm kategorilerin pist rekorunu da kırarak şampiyonluğa ulaştı.

Ayrıca Vardal, yarışmanın ikinci gününde 65 kilometrelik yol yarışında gruptan kopmasına rağmen son kilometrelerde tekrar gurubu yakalayıp son 1 kilometre kala yaptığı sprintle şampiyon oldu.

Ayrıca  ZekeriyaErtük ise 12 kilometre TT Sürat Yarışı ve 65 kilometrelik yol yarışında üçüncülüğü elde etti. Sporcular için Zafer Meydanı'nda ödül törende aldı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan GMG Kastamonuspor Bisiklet Antrenörü Özden Karagülle, “Bu dereceler için çalışan sporcularımı, takımızı yarış içinde sürekli destekleyen Fatih Kürsü, Abdullah Dimici, Hakan Avcı, Bedri Soluk ve Avni Yağcıoğlu’dagüzel bir yarış çıkarttılar.Ağustos ayında İskoçya da yapılacak dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanan Hüseyin Vardal içinse bu günden destek aramaya başlayacağım. Her zaman Kastamonu’dan Dünya Şampiyonasına giden olmayacak. Bu firma ve kuruluşlarımızdan duyarlı olmalarını ve sporcumuza destek vermelerini istiyorum. Ayrıca bugüne kadar kulübümüze maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sayın Cengiz Aygün’e, Kronospan Fabrikaya, Damafooth Sahibi Sayın Aşkın Karahan’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak’a, Gençlik ve Spor Şube Müdürümüz Engin Kaya’ya ve çalışma arkadaşlarıma desteklerinden ötürü teşekkür ederim.”


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum