Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Çamkerten'den şehit ailelerine ziyaret
Devrekani Kaymakamı Hüseyin Çamkerten, İlçe Jandarma Komutanı İsak Ağırman, İlçe Emniyet Amir Vekili Ahmet Ceylan, İlçe Vakıf Müdürü Cihat Demirtaş ve İlçe Müftüsü Osman Bayram Latifoğlu ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.
Simpson kehanetleri bitmek bilmiyor! Bu kez korkuttu
Amerika'nın uzun soluklu dizisi The Simpsons'ta yıllar önce yayınlanan bölümlerinde yer alan birçok olayı önceden bilmesi dikkat çekti. 34 sezondur izleyici karşısında Simpsonlar'ın 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik faciasını önceden tahmin ettiği ileri sürüldü. Dizide geçen birçok olayın tutmasıyla bir kez daha gündeme gelen Simpsonlar'ın 2024 yılı ve sonrası için yeni tahminleri gündem oldu.
Kosova Nakliye’de Arı Nakliyat’tan Büyük Fırsat!
Arı Nakliyat işletmesi uzun yıllardan bu yana kaliteli ve tecrübeli nakliyat hizmetleri sunmaktadır.
5 bin metreyi 33 dakikada yürüdü! İnebolu’ya Balkan 3.lüğü getirdi
İnebolu Gümrük Şefi ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Genel Sekreteri Haluk Kaya, İzmir'de düzenlenen 32. Baltan Masterler Atletizm Şampiyonası 5000 Metre Yürüme Yarışması'nda Balkan 3'üncüsü oldu.
MSB, Türkiye’nin KFOR Komutanlığı'nı devralacağını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı: "Kosovo Force (KFOR) Komutanlığı Ekim ayından itibaren bir yıl süreyle ülkemiz tarafından devralınacaktır."
16 ülkeden 21 üniversite ile Erasmus+ KA171 Projesi kabul edildi
Kastamonu Üniversitesi'nin hazırladığı yükseköğretim öğrencilerinin ve personelinin programla ilişkili olmayan ülkelerde yer alan bir yükseköğretim kurumunda eğitim alarak farklı bir ülkedeki eğitim-öğretim ortamını deneyimleme ve kazanımlarını arttırmaları amaçlandığı Erasmus+ KA171 Projesi için sunulan başvurular sonuçlandı.
Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un da Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakipleri belli oldu.
Bilinmeyenleriyle bir istihbaratçı: Hakan Fidan…
14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin galibi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Cumartesi günü yeni kabineyi duyurmuştu.
Türk askeri Kosova yolcusu
Mehmetçiğin 5 Haziran'a kadar Kosova'daki Sultan Murat Kışlası'na intikal etmesi için hazırlıklara başlandığı bildirildi.
Kadir Şeker'e 10 yıl 10 ay ceza
10 yıl 10 ay ceza alan Kadir Şeker'in cezası, Yargıtay tarafından onandı.
Afrika’dan bile gerideyiz
Ülkemizde yetişip farklı liglerde oynayan oyuncu sayımız sadece 28. ilk sırada ise bin 289 futbolcu ile Brezilya var.
Türkiye'den Balkanlardaki öğrencilere burs imkanı
Milli Eğitim Bakanlığının, Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Okulları düzeyinde uluslararası öğrenci alımına yönelik farklı branşlarda burslu öğrenci okutulması süreci, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da tanıtıldı.
Halk eğitim kursları dijital ortama aktarılıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Halk Eğitim Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) dijital platformunu hayata geçirdi. Platformla, halk eğitim merkezlerinde yüz yüze açılan kurslara uzaktan eğitim ile katılmak mümkün olacak.
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu
Kadınlar EHF EURO 2024 Elemeleri için İsviçre'nin Zürih kentinde yapılan kura çekiminde; A Milli Kadın Hentbol Takımımız Karadağ, Sırbistan ve Bulgaristan ile birlikte 6’ncı Grup'ta yer aldı.
Bu yarayı da sararız!
Türkiye, 6 Şubat 2023 tarihinde 9 saat arayla merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık (7.7) ve Elbistan (7.6) olan iki büyük depremle sarsıldı. 11 ilde büyük bir yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Yaşanan depremler nedeniyle 42 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti, 110 bine yakın kişi de yaralandı. Tarihte görülen en büyük kara depremi olarak kayıtlara geçen Kahramanmaraş depremleri, “asrın afeti” olarak isimlendirildi.
Emniyet’ten anlamlı ziyaret
Şehit aileler ile birlikte Şehit Polis Memuru Recep Şahin’in baba ocağına ziyaret gerçekleştirildi.
Aslan bize patladı: 7-0
Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü Tur maçında GMG Kastamonuspor, Galatasaray’a konuk oldu. Aslan kötü gidişata temsilcimiz karşısında son verdi. Sarı-kırmızılılar sahadan 7-0'lık farklı bir galibiyetle ayrıldı.
Farklı şehirler, aynı hikaye!
Bartın'da yaşanan maden kazası, akıllara daha öncede benzer şekilde madenlerde meydana gelen "Grizu" patlamalarını akıllara getirdi.
‘Güçlünün değil, haklının yanındayız’
Kardeş ülke Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan’ın Azerbaycan’ı kışkırttığını belirterek, “Her zaman Can Azerbaycan’ın yanındayız. Azerbaycan hiçbir zaman yalnız değildir” dedi.
KÜ’de uluslararası harektelilik artıyor
Yükseköğretim öğrencilerinin ve personelinin programla ilişkili olmayan ülkelerde yer alan bir yükseköğretim kurumunda eğitim alarak farklı bir ülkedeki eğitim-öğretim ortamını deneyimleme ve kazanımlarını arttırmaları amaçlandığı Erasmus+ KA171 Projesi için sunulan başvurular sonuçlandı. Kastamonu Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan Erasmus+ KA171 projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilerek, desteklenmeye hak kazandı.
Sarımsak festivaline geri sayım başladı
Taşköprü Belediyesi'nin 18-21 Ağustos tarihlerinde 34'cüsünü düzenleyeceği Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali'nin programı belli oldu. 4 gün sürecek olan festivalde ünlü sanatçılar Haluk Levent, Elif Buse Doğan, Tuğba Yurt, Ekin Uzunlar, Mustafa Yıldızdoğan ve Ertunç sahne alacak.
Kosova'ya kaybettik
A Milli Erkek Takımımız, 2023 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Grup 5. Maçında deplasmanda Kosova’yla karşılaştı.
‘Milli Takımımıza güvenimiz tam’
Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, "Milli takımımıza, yeni teknik kadrosuyla birlikte güvenimiz tam. Ocak ayında oynanacak olan 6 maçın tamamını kazanacağız" dedi.
Firmalarımız, Travel Turkey İzmir'e katılacak
Sektörün önde gelen temsilcilerini 15. kez bir araya getirecek olan Türkiye’nin en büyük turizm platformu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne Kastamonu'dan da katılım sağlanacak
A Milliler, Kosova'yı devirdi
2023 Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Hentbol Takımımız, ilk maçında Kosova'yı 25-23 mağlup etti