Firmalarımız, Travel Turkey İzmir'e katılacak;

Firmalarımız, Travel Turkey İzmir'e katılacak

Sektörün önde gelen temsilcilerini 15. kez bir araya getirecek olan Türkiye’nin en büyük turizm platformu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne Kastamonu'dan da katılım sağlanacak...

Sektörün önde gelen temsilcilerini 15. kez bir araya getirecek olan Türkiye’nin en büyük turizm platformu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne Kastamonu'dan da katılım sağlanacak.

Uluslararası turizm aktörlerinin buluşacağı, 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcının yer alacağı, 58 ülkeden ziyaretçilerin ağırlanacağı fuar, 2-4 Aralık 2021 tarihlerinde fuarizmir A ve B hollerinde ziyarete açık olacak.

FUARDA 500 KATILIMCI YER ALACAK

Travel Turkey İzmir’de, 500 katılımcı firma fuarda ziyaretçileriyle bir araya gelecek. Katılım gösterecek firmalar; Adana, Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Konya, Kütahya, Muğla, Nevşehir, Sinop, Şanlıurfa, Trabzon, Zonguldak illerinden olurken, Filipinler, İngiltere, KKTC, Kosova, Malta, Uganda’dan da yabancı katılımcılar fuarda yer alacak.

Fuarda bakanlıklar, konsolosluklar, valilikler, belediyeler, kalkınma ajansları, il kültür ve turizm müdürlükleri, seyahat acenteleri ve tur operatörleri, turizm büroları, oteller ve konaklama tesisleri, havayolu, turizm taşımacılığı, iş ve kongre turizmi, sağlık turizmi, kültür turizmi, spor turizmi, eğitim turizmi, aktif turizmi ve macera turizmi, yat ve kurvaziyer turizmi şirketleri ve marinalar, kafe ve restoranlar, kafe bar ve otel ekipmanları, park ve kent ekipmanları, turizm teknolojisi/yazılım şirketleri, medya kuruluşları, bankacılık ve sigorta şirketleri, birlik ve dernekler sektörün ihtiyaçlarına cevap verecek.

58 ÜLKEDEN ZİYARETÇİ GELECEK

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi için düzenlenen alım heyeti programı kapsamında, 58 ülkeden 250 ziyaretçi fuarda yeni iş bağlantıları kurmak için katılımcılarla buluşacak.

Almanya, ABD, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bulgaristan, Cezayir, Çin Demokratik Kongo, Endonezya, Fas, Fildişi Kıyısı, Filipinler, Filistin, Fransa, Gana, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İran, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Kazakistan, Kıbrıs, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, Letonya, Libya, Lübnan, Macaristan, Malezya, Mısır, Monako, Nijerya, Norveç, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur, Slovenya, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tayland, Tunus, Ukrayna, Uruguay, Ürdün ve Yunanistan’dan ziyaretçiler gelecek.

FUARA ÖZEL SERGİ

‘Şanlıurfa Haleplibahçe Mozaik Sergisi’ fuara gelen ziyaretçilere görsel bir şölen sunacak. 150 adet tablodan oluşan sergi, Türkiye’nin en büyük mozaik tablo sergisi olma özelliğini taşıyor. Şanlıurfa Haleplibahçe’de çıkan eserler, Hatay ve Gaziantep yöresinde bulunan mozaikleri de kapsayan sergide ayrıca özgün çalışma mozaikleri de olacak.

ANADOLU’NUN RENKLERİ İLK KEZ FUARDA

Türkiye’nin renklerini en iyi şekilde anlatan kitre bebeklerin yer aldığı, ‘Kitre Bebek-Anadolu’nun Dili Türkiye’nin Renkleri Sergisi’, ilk kez Travel Turkey İzmir Fuarı’nda sergilenecek. Yöresel kıyafetler giydirilen kitre bebekler, Türk kültürü hakkında bilgi sahibi olmak için önem arz eden objeler taşıyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile T.C. Ticaret Bakanlığı himayelerinde; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği, İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Vakfı desteği ile İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen 15. Travel Turkey İzmir Fuarı; 2-4 Aralık tarihlerinde arasında ziyaret edilebilecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum