Arama
Arama Sonuçları
Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı
Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı….
Yeni bir bölge turizm rotası oluşacak
Safranbolu ile bir süredir yakın temas halinde olan Pınarbaşı, oluşturulacak yeni bir bölge turizm rotasıyla dünyaya açılıyor. Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği ve Samistal Travel aracılığı ile Pınarbaşı’na 12 Fransız tur acentesinin yetkilisi geldi. Gördükleri manzaralar karşısında hayranlıklarını gizleyemeyen Fransız tur acentelerinin yetkilileri, Safranbolu ile birlikte tur rotalarına Pınarbaşı’nı da dahil edecek.
Kastamonu rüzgarı esti
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal’ın üç bildiri sunduğu 3. Uluslararası Seyahat ve Turizm Dinamikleri kongresine katılanlar, kentin turizm değerlerine hayran kaldı.
Dünya sağlık profesyonelleri Travelexpo’da buluştu
Türkiye’nin önemli turizm fuarları arasında yer alan TRAVELEXPO ANKARA, ikinci gününde gerçekleştirdiği B2B görüşmeler ile dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu.
“Şehrimizin güzelliklerini tanıtmak boynumuzun borcu”
Ankara Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 5.Uluslararası TravelExpo Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu yaptığı konuşmada Kastamonu’nun turizmde beklentilerinin yüksek olduğunu ifade ederek “Şehrimizin tüm güzelliklerini tanıtmak ve anlatmak bizlerin boynunun borcudur.” dedi.
Belediye, fuarları es geçmiyor
Kastamonu Belediyesi, ulusal ve uluslararası fuarlara önem vermeye devam ediyor.
Firmalarımız, Travel Turkey İzmir'e katılacak
Sektörün önde gelen temsilcilerini 15. kez bir araya getirecek olan Türkiye’nin en büyük turizm platformu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne Kastamonu'dan da katılım sağlanacak