Arama
Arama Sonuçları
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Kastamonu, ev sahipliğine hazırlanıyor
Kastamonu, çok sayıda yayınevi ve birbirinden farklı kitaplar için ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor
Yılın Ahisi Kastamonulu Ferhat ustaya, plaket töreni
Kastamonu Ağaç İşleri İmal ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığınca Yönetim ve Denetim Kurulu adına Cem Sultan Bedestanı Restaurant Salonu’nda ilimizden seçilen Yılın Ahisine Plaket töreni ve Odanın çalışmaları ile ilgili toplantı düzenlendi.
Reis Gıda, World Food İstanbul’da
Reis Gıda, sofraların vazgeçilmezi olan pirinç, bakliyat ve bulgur ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile World Food İstanbul’da olacak.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Afrika, Ortadoğu ve Türkiye'nin iş insanları TRADEF'te bir arada
TRADE’F 2023 Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Fuar 3 Eylül Pazar günü saat 17.00'ye kadar açık olacak. İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz; "TRADE’F2023, ülkelerin yeni ticaret kanalları oluşturmak için dünyanın en zengin coğrafyalarından olan Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Bu fuar Afrika ve Ortadoğu ile ticaretimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak" dedi.
Kastamonu, Uluslararası fuarda boy gösterdi
İstamonu Fuarcılık tarafından ilki geçen sene Kastamonu’da düzenlenen Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı (TRADE’F2023) bu yıl ikincisi İstanbul’da düzenlendi.
TRADE’F2023 başladı
Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı (TRADE’F2023) İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de açıldı.
Ticaretin kalbi Bağcılar, TRADEF 2023'te yerini aldı
Bağcılar Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi'nde 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TRADEF2023'te yerini aldı.
Pınarbaşı Belediyesi'nden 'TRADEF' paylaşımı: "İlçemiz TRADEF'te"
Pınarbaşı Belediyesi, İstamonu Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenecek TRADEF 2023 Fuarı'na katılacaklarını açıkladı. Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; "İlçemiz TRADEF'te. Tüm dostlarımızı standımıza bekliyoruz" denildi....
Üniversiteler TRADEF’te
Kastamonu, Kayseri, Bartın ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversiteleri de Türkiye-Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı’nda yer alacak.
Çatalzeytin Belediyesi'nden 'TRADEF' paylaşımı: Biz de TRADEF'teyiz
Çatalzeytin Belediyesi, İstamonu Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenecek TRADEF 2023 Fuarı'na katılacaklarını açıkladı. Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Biz de TRADEF'teyiz. Tüm dostlarımızı bekliyoruz" denildi.
Bakan Koca: “Health Türkiye'yi tüm dünyaya duyuracağız”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Özbekistan’ın Semerkant kentinde TDT Sağlık Bakanları Toplantısı’ndan sonra Türkiye – Özbekistan 2'nci Sağlık İş Forumu’nda konuştu. Bakan Koca konuşmasında 'Health Türkiye' markasını tüm dünyaya duyurmaya devam edeceklerini vurguladı.
"Başkanın, kimseye kabus olacak canı, gücü kalmamıştır"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun Taşköprü İlçe Kongresi'ndeki ifadelerine yönelik cevap verdi. Erbilgin, açıklamasında; "Bu anlatma biçimini ayıplıyorum. İlla kâbus gibi bir kelimeyi tercih edecekse en uygun cümle sanırım 'Rahmi Galip Vidinlioğlu ve MHP belediyeciliği Kastamonu’ya kâbus olmuştur' denilmelidir. Güzel Türkçemizde kâbus yerine onlarca güzel, hoş kelime varken bu korku dilini ruh halinin yansıması olarak anlıyorum. Şu kadim şehirde sinekle mücadele bile etmeyi başaramayan bir başkanın kimseye kabus olacak canı, gücü kalmamıştır. Sayın Vidinlioğlu 4,5 yılın hayal kırıklığıdır" dedi.
"Başkanın, kimseye kabus olacak canı, gücü kalmamıştır"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı, Gençlik Politikaları Başkanı Eda Büyükdemirci, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun Taşköprü İlçe Kongresi'ndeki ifadelerine yönelik cevap verdi. Büyükdemirci açıklamasında; "Bu anlatma biçimini ayıplıyorum. İlla kâbus gibi bir kelimeyi tercih edecekse en uygun cümle sanırım 'Rahmi Galip Vidinlioğlu ve MHP belediyeciliği Kastamonu’ya kâbus olmuştur' denilmelidir. Güzel Türkçemizde kâbus yerine onlarca güzel, hoş kelime varken bu korku dilini ruh halinin yansıması olarak anlıyorum. Şu kadim şehirde sinekle mücadele bile etmeyi başaramayan bir başkanın kimseye kabus olacak canı, gücü kalmamıştır. Sayın Vidinlioğlu 4,5 yılın hayal kırıklığıdır" dedi.
Başkan Yaşar; "Pınarbaşı'nı dünya tanıyacak"
Türkiye 6. Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar burada yaptığı konuşmasında; " Kastamonu turizminin amiral gemisi dediğimiz Pınarbaşı’nı dünya tanıyacak, dünyaya tanıyacağız" ifadelerine yer verdi.
Meset, TRADEF2023’ün ana sponsoru oldu
Meset Yapı ve Meset Mimarlık 31 Ağustos -3 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan TRADEF2023’e ana sponsor oldu.
TRADEF, yüzde 85 doluluğa ulaştı
TRADEF2023, 31 Ağustos- 3 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de kapılarını ziyaretçilerine açacak.