Arama
Arama Sonuçları
‘Kastamonu, artık İstanbul’un yönetiminde söz sahibi olmalı’
KASDER Genel Başkanı Remzi Şen’den ‘çok net’ tespit ve çağrı…
Mutluluklar sizinle olsun...
Gazeteci meslektaşımız Cengiz Muhsiroğlu'nun kızı Özge Muhsiroğlu dünya evine girdi. Kastamonu'da ve İstanbul'da düzenlenen 2 ayrı düğünle genç çiftler Özge Muhsiroğlu ve Mahmut Gök hayatlarını birleştirerek mutluluğa imza attı.
"Hemşehrilerimiz muratlarına erdi"
Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu seçimler için hayırlı olsun mesajı yayımladı. Başesgioğlu açıklamasında, kendisinin de kabinede yer almasını istedikleri yönünde bir kampanya başlattıklarını ve bu kampanyadan geç haberinin olduğunu belirterek; "Yeni kabine açıklandı. Muratlarına erdiler; Hem eski bakanlarını onurlandırdılar, hem de değerli bir hemşerimizin kabinede yer almasında az veya çok katkılarından dolayı mutlu oldular" ifadelerine yer verdi.
‘Tersine göçü başarabiliriz’
Kastamonu’nun yetiştirdiği en önde gelen siyasetçilerden İçişleri ve Devlet eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Genel Merkezini ziyaret etti.
Başkan Çatal’dan ‘bakan’ temasları
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İstanbul ziyaretleri kapsamında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri ve Devlet eski Bakanı Murat Başesgioğlu ve İstanbul MHP Milletvekili adayı Arzu Erdem ile bir araya geldi.
KAS-KON yaraları sarmaya devam ediyor
6 Şubat tarihli 11 ili etkileyen depremlerin ardından Konfederasyonu Gençlik Kolları (KAS-KON) başta olmak üzere, Kastamonulu sivil toplum örgütleri yaraları sarmaya devam ediyor.
KAS-KON Gençlik Kollarından kampanya
Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Gençlik Kolları tarafından afet bölgesinden gelen çocuklar için kampanya başlatıldı.
‘Menfaat gözetmeksizin var gücümüzle çalıştık’
Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KASİAD) 13’üncü, KASİAD Vakfı’nın ise 3’üncü olağan genel kurulu, İstanbul Ataköy Sheraton Otel toplantı salonunda yapıldı.
Kastamonulular da Saraçhane’deydi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı Yüksel Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret davasında siyasi yasak ve hapis cezası kararı çıkmasının ardından başlatılan “Demokrasi Nöbeti”ni Kastamonulular tuttu.
‘2023 seçimlerine mühür vurmaya geliyoruz’
Kastamonu Konfederasyonu’nun (KAS-KON) kuruluşunun 11'inci yıldönümü dolayısıyla gala gecesi düzenlendi. KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver, gecede yaptığı konuşmada, programa katılan siyasilere yönelik; "Kastamonu sivil toplum kuruluşları artık gümbür gümbür geliyor. 2023 seçimlerine mühür vurmaya geliyoruz. Biz Kastamonulu STK temsilcileri olarak bu zamana kadar göz ardı edildik. Artık göz ardı etmeyin, sonra üzülürsünüz. Bizlerin temsil yetkililerinin olduğu yerlerde görev alabilecek Kastamonululara yer verin. Vermezseniz sonra üzülen siz olursunuz, söylemedi demeyin" ifadelerine yer verdi.
35 kişilik ekip Kastamonu’yu gezdi
Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Gençlik Kolları Kastamonu’ya Kültür gezisi düzenledi. ‘’Memleketimi Tanıyorum’’ başlığı ile düzenlenen gezide 35 kişilik kadro Kastamonu’yu gezme ve gezerken öğrenme fırsatı yakaladı. Konuyla ilgili açıklama yapan KAS-KON Gençlik Kolları Başkanı Sercan Okur; “Memleketimizi hem tanıyacağız hem tanıtacağız” ifadelerine yer verdi.
Yenikapı’da Kastamonu rüzgarı
Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON), 10. kuruluş yılı kapsamında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında 11-14 Ağustos tarihleri arasında “Memleket Günleri Kastamonu” etkinliği düzenledi. 4 gün devam eden etkinlikte, önceki gün akşam söyleşi, yarışmalar, KAS-KON kapanış merasimi, Ahmet Ayverdi, Şevket Doğan, İrem Bal, Emrah Öz ve Gülşah Toruk konserleri yer aldı. DJ Emine’nin müzik performansı ile etkinlik sona erdi.
Vefat edenler dualarla anıldı
Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) İstanbul Yenikapı’da 4 gün sürecek olan Memleket Günleri Kastamonu programının ilk gününde 11 Ağustos sel felaketi sonucu Sene-i Devriyesinde hayatını kaybedenler için Mevlit programı düzenledi. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak,vefat edenler dualarla anıldı.
“Bu etkinlik ve sürpriz eğlenceler kaçmaz”
Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) İstanbul Yenikapı’da 10. yıldönümünde 11-14 Ağustos tarihlerinde, 4 gün Yenikapı’da “Memleket Günleri Kastamonu” etkinlikleri için geri sayım başladı. KASKON Genel Başkan Vekili Kubilay Salihvatandaş yaptığı açıklamada; “Çıkın, çıkın gelin, bu lezzet ve etkinlik sürpriz eğlenceler kaçmaz” ifadelerine yer verdi.
Geri sayım başladı
Kastamonu Konfederasyon(KAS-KON) kuruluşunun 10. Yılında,11-14 Ağustos tarihleri arası Yenikapı etkinlik alanında düzenlenecek olan “Memleket Günleri Kastamonu” programında geri sayım başladı. KAS-KON Genel Başkan Vekili Kubilay Salihvatandaş açıklamasında; “4 günlük etkinliğimize sanatçılar, yarışmacılar ve diğer sürpriz programlar iz bırakacak ve renk katacak”
İstanbul’da ‘Memleket Günleri’ başlıyor
Kas-Kon Kastamonu Konfederasyonu ve 15 Federasyon tarafından 11-14 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında ‘Memleket Günleri Kastamonu’ programı düzenlenecek.
KAS-KON, 10. yılını Yenikapı’da kutlayacak
Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon) kuruluşunun 10. yılında Yenikapı’da Kastamonulularla buluşuyor. Federasyon bu kapsamda 11-14 Ağustos tarihleri arası Yenikapı Etkinlik Alanında “Memleket Günleri” düzenleyecek.
Kas-Kon Gençlik Kolları’nda Sercan Okur dönemi
Kas-Kon Gençlik Kolları’nda Sercan Okur dönemi
Gurbetçi Kastamonulular, iftarda buluştu
İstanbul'da ikamet eden Kastamonulular Ramazana KAS-KON Kastamonu Konfederasyonu iftarı ile başladı.