‘Kastamonu, artık İstanbul’un yönetiminde söz sahibi olmalı’;

‘Kastamonu, artık İstanbul’un yönetiminde söz sahibi olmalı’

KASDER Genel Başkanı Remzi Şen’den ‘çok net’ tespit ve çağrı…...

Kastamonu cemiyetçiliğinin amiral gemisi Kas-Der ile çatı kuruluşu Kas-Kon tarafından organize edilen “Kastamonu Buluşması”, Kastamonulu değerleri bir araya getirdi.

Geçtiğimiz Pazar Günü Beykoz Spor Ormanı’nda gerçekleşen programda konuşan Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen; “Bu yıl ilk kez Kas-Kon ile birlikte Kastamonu Günlerini Yenikapı’da 5-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Bu büyük buluşmada sadece Kastamonulu hemşerilerimiz değil, Kastamonu dostlarını da bekliyoruz. Bu vesileyle Kas-Kon Genel Başkanı Mehmet Alver ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“ARTIK MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR”

Genel Başkan Şen, İstanbul’un fethinden bu yana, bu kentin gelişiminde pay sahibi olan Kastamonuluların seçim döneminde unutulduğuna dikkat çekerek; “Artık mızrak çuvala sığmıyor. Yüzde 9’nu temsil ettiğimiz bu kentin yönetim kadrolarında söz sahibi olmalıyız. Bugün Bağcılar Belediye Başkanımız Abdullah Özdemir’in çalışmalarına, Darıca’da Muzaffer Bıyık başkanımızın çalışmalarına bakıldığında demek ki fırsat tanındığında, görev ve sorumluluk verildiğinde Kastamonulu elinden gelenin en güzelini o kentte yaşayanlara sunuyor. Bizim de artık kendi çocuğumuza destek olmak, görevlerinde torpil değil, liyakatleriyle var olmaları için çaba sarf edecek bu uğurda çalışacağız. Bu vesileyle organizasyona emek veren, katılımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programa; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, eski Bakanlarımızdan Murat Başesgioğlu, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Doğanyurt Belediye Ahmet Kaya, Prof. Dr. Nurettin Yiğit, İÇDAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Aslan, siyasi parti, STK temsilcileri katıldı. 

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum