Gurbetçi Kastamonulular, iftarda buluştu;

Gurbetçi Kastamonulular, iftarda buluştu

İstanbul'da ikamet eden Kastamonulular Ramazana KAS-KON Kastamonu Konfederasyonu iftarı ile başladı....

 İlk oruçların açılması ile Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen ve Üsküdar Belediyesi Başkan Danışmanı Esat Kalay protokol konuşmalarını yaptı.

ALVER: ''22 MAYIS'TA BÜYÜK KAHVALTI''

Kas-Kon Kastamonu Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Alver yaptığı konuşmasında, “Öncelikle bu işte emeği olan ve yol yürüdüğüm yol arkadaşlarım Yönetim kurulum, Federasyon Başkanlarımı sahneye davet ediyorum. Kastamonu camiası Kas-Kon Kastamonu Konfederasyonumuzun iftarında Ramazanın ilk akşamında İstanbul’daki tüm Kastamonu paydaşları ile bir araya geldi. Federasyonlarımız, Kas-Der ve Şubelerimiz, İlçe ve Köy Derneklerimiz, Bürokratlarımız, Siyasilerimiz, Muhtarlarımız, İş insanlarımız, Sanatçılarımız hep birlikte bu akşam burada buluştuk. Hepinizi selamlıyorum. 22 Mayıs’ta 'Kas-Kon Büyük Kastamonu Buluşması' Kahvaltı programımız ve Kas-Kon açılışımızda görüşmek dileğiyle. Ayrıca bizlere desteklerinden dolayı Üsküdar Belediyesi Başkan Danışmanı Esat Kalaya teşekkür ederiz” dedi.

Üsküdar Belediyesi Boğaziçi Merkezinde düzenlenen iftar programına Kas-Kon Başkanı Mehmet Alver, Kas-Der genel Başkanı Remzi Şen, Üsküdar Belediyesi Başkan Danışmanı Esat Kalay, Ataşehir Meclis Başkan Vekili Kudret Arslan, İBB Başkan Danışmanı Mehmet Ali Özkan, Maltepe Meclis Üyesi Erol Tepebaşı, Fatih Meclis Üyesi Mehmet Maranki, CHP Eski İl Başkanı Muhittin Tığlı, Bozkurt Belediyesi Eski Başkanı Bozkurt Ekeş, Devrekâni Belediyesi Eski Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, Siyasi Parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, iş insanları ve sanatçılar katıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum