Arama
Arama Sonuçları
DİKKAT!.. Kenelerdeki tehlike çok daha büyük
Türkiye'de ilk kez 2002’te Tokat'ta görülen ve Kastamonu bölgesinde de ciddi bir tehlike oluşturan kenelerle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.
Kastamonu’nun bu köyü, İstanbul’da 3 meclis üyesi çıkaracak
2005 yılında İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde faaliyetlerine başlayan Çatalzeytin Yenibeyler Köyü Derneği, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bu yerel seçimlerde 2, Sultangazi Belediyesi’ne 1 meclis üyesi gönderecek.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Kastamonululardan, Murat Kurum’a yakın markaj
AK İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum; sosyal medyada son günlerin en fazla konuşulan isimlerinden olurken; Twitter (X) kullanıcıları da Murat Kurum’un; Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı döneminde 11 Ağustos 2021’de Kastamonu’da gerçekleşen sel afetine gönderme yapıyor.
Kastamonulu hemşehrimizin cenazesine Murat Kurum da katıldı
Kastamonulu hemşehrimiz Azmi Aydemir’in cenazesine; AK Parti’den de üst düzey katılım oldu. AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu; partililer ve sevenleri katıldı…
Kastamonulu iş adamı hayatını kaybetti
İstanbul'da Gaziosmanpaşa semtinin tanınan ve sevilen isimlerinden; belediye başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunmuş olan Kastamonulu iş adamı Azmi Aydemir, hayatını kaybetti.
Cideli firmanın otobüsü çalındı!
Kastamonulu firma Cide Güven Turizm’in otobüsü bu gece; İstanbul’da çalındı… Cide Güven Turizm; yaptığı açıklamada; İstanbul’da meydan gelen olayda park halindeki otobüslerinin çalındığını açıkladı.
Dadaylı başsavcıdan Kronospan’a ziyaret
Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Türüdi, Kastamonu’nun en büyük ekmek kapılarından birisi olan Kronospan’ı ziyaret etti.
Liste açıklandı: Komşular Kastamonu’ya fark attı!!
Türkiye’nin En İyi Üniversiteleri Sıralaması (2023 yılı) listesi URAP tarafından açıklandı. Listenin birinci sırasını Koç Üniversitesi alırken ikinci sırada Hacettepe Üniversitesi, üçüncü sırada Orta Doğu Teknik Üniversitesi yer aldı.
Bakan Soylu, seçim tedbirlerine dikkat çekti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün 601 bin güvenlik görevlimiz, 79 helikopterimiz, 8 uçağımız görevinin başındadır” dedi.
v
Kastamonu Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde ve 10 üniversitenin katılımıyla “Bu Fuarda Kariyer Var” sloganıyla düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na (OKAF’23), paydaş üniversite olarak yer aldı.
19.05.2024 23:45
Kastamonulu iş adamı Mustafa Üründü, hayatını kaybetti
Doğanyurtlu iş adamı Mustafa Üründü'yü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Gabar'dan bir petrol müjdesi daha
SOYLU: "TÜRKİYE'Yİ ÇOK RAHATLATACAK"
İçişleri Bakanı Soylu: “Dağdakileri ve şehirdekileri yakaladık”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Kayyumu kaldıracağız’ açıklamasını eleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 484 terör örgütü üyesinin işe girdiğini söyleyen Bakan Soylu, “484 PKK ve KCK'lıyı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aldılar. Dağdan geleni, dağdan gelenin kardeşini, oğlunu sözde değer ailesi diyorlar. Dağdakileri yakaladık, şehirdekileri yakaladık. Belediyeden atmak zorunda kaldılar. Çıkarmak zorunda kaldılar, yalancının mumu yatsıya kadar yanar”
‘Bozkurt gibi, deprem bölgesini de tekrar ayağa kaldıracağız’
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Riskli tek bir yapı kalmayıncaya kadar her ilçede, her mahallede, her sokakta İstanbul için yerinde, gönüllü ve hızlı kentsel dönüşüm diyoruz. Sahada 93 bin konutumuzun dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyoruz" dedi.
“Biz bu milletin askeriyiz”
BAKAN SOYLU, KÜRE DERNEKLER FEDERASYONU'NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI
Bakan Soylu Cumhurbaşkanlığı yarışında son durumu paylaştı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında gündemdeki konularla ilgili Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in sorularını cevapladı. Kanala TOGG ile gelen Soylu, ''Çok esnek bir araba. Bindiğinizde diğer arabalar ötekileşiyor'' dedi.
Bulgaristan seçimleri için Türkiye'de çifte vatandaşlar sandık başında
Bulgaristan’da yapılan erken genel seçimi için Türkiye’de yaşana çifte vatandaşlar için oy verme işlemleri başladı.
Beton mikserinin altında kaldı
Gaziosmanpaşa’da 2 çocuğuyla yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, beton mikserinin altında kaldı. Feci kazada genç anne olay yerinde hayatını kaybederken, çocukları yara almadan kurtuldu. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Şengül, İstanbul 2. bölgeden aday adayı
AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Kastamonulu iş adamı İbrahim Şengül, AK Parti’den İstanbul 2. Bölge 28. Dönem milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. “
Kastamonuluların Gönül Birliği
AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, Kastamonuluları ağırladı. Programa; AK PARTİ Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Recep Şencan,AK Parti Şişli İlçe Başkanı Gökhan Yüksel, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Sevgi Bıyıklı, Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar katılım sağladı. ‘Birlikte daha çok güçlüyüz’ sloganıyla yola çıkan Kastamonulular, 2 ayda bir Küçükçekmece İlçe Başkanlığında kahvaltılı programlarda bir araya geliyor.
15. Memleket Günleri'nde Taşköprü standına özel ilgi
Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından İstanbul Maltepe’de 15.si düzenlenen Kastamonu Günleri etkinliği, 4 gün boyunca devam eden yoğun katılımla gerçekleşti. Çok sayıda İstanbullunun katılım sağladığı Kastamonu Günleri’nde Taşköprü Belediyesi de yerini aldı.
Yalı Cami, ibadete açıldı
11 Ağustos sel felaketinde hasar alan ilçedeki İlişi Köyü Yalı Cami restorasyon ve onarımı tamamlanarak yeniden ibadete açıldı.
6 yıl 3 ay hapis cezası
Kastamonu'da polis ekipleri tarafından çoraplarına sakladığı metamfetamin maddesi ile yakalanan şahıs, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Bozkurt-Abana seferini yapan otobüs kaza yaptı
İstanbul’dan Bozkurt-Abana seferini yapan yolcu otobüsü; freni patlaması sonucu kaza yaptı. Otobüsün üzerine geldiğini gören motosikletli manevra yaparak kaldırıma çarpıp yere düşerek yaralanırken, otobüste bulunanlar kazayı yara almadan atlattı.