Kastamonuluların Gönül Birliği;

Kastamonuluların Gönül Birliği

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, Kastamonuluları ağırladı. Programa; AK PARTİ Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Recep Şencan,AK Parti Şişli İlçe Başkanı Gökhan Yüksel, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Sevgi Bıyıklı, Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar katılım sağladı. ‘Birlikte daha çok güçlüyüz’ sloganıyla yola çıkan Kastamonulular, 2 ayda bir Küçükçekmece İlçe Başkanlığında kahvaltılı programlarda bir araya geliyor....

PROGRAMA 300 KASTAMONULU KATILDI


AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, AK Partili Kastamonulular ile yaptığı kahvaltılı toplantılarını sürdürüyor. Konuyla ilgili AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  “Sahada büyük mücadele verenak partili Kastamonuluların sayısı çığ gibi büyüyor. Her toplantıya farklı 300 Kastamonulu üye ve Kastamonulu siyasi protokol üyeleri katılım sağlıyor. Üye sayıları çığ gibi artan Kastamonuluların heyecanını yine Kastamonulu Milletvekili, Belediye Başkanı ve ilçe başkanları programlara katılarak muhafaza ediyorlar. Heyecanları zirve yapmış, adeta çalışmaktan, tanışmaktan mutlulukları yüzüne vurmuş Kastamonuların programında davetliler salonun girişindeYöresel kıyafetli hanımlar tarafından güler yüzle karşılandı.”

ATAY; “KAR GİBİ ERİYİP GİDEN DEĞİL, DAĞ GİBİ SAPASAĞLAMIZ”

Programın sunumunu yapan Eyüp Sabri Atay burada yaptığı konuşmasında; “Anam gibi yemek yapmasını da bilirim, babam gibi vatan kurtarmasını da!’ diyen Kastamonulu Şehit Şerife Bacı kızları! Vatanımız için kan, arkadaşımız için gözyaşı, ailemiz için ter dökeriz diyen yiğit Kastamonu erkeği! Bir insanın ülkesine hizmet vermeden ölmesi çok acıdır. Okuyacağız, çalışacağız, en güzel mevkilerde layıkıyla adaletli bir şekilde görev yapacağız. Ülkemize bizde hizmet vereceğiz diyen sevgili Kastamonulugençler! Hepimiz biliriz ki;Vatan gayretli insanların omuzları üzerinde yükselir. Yük bir ucundan başkası tutarsa hafifler. Yükümüzü hafiflettiniz, moralimizi yükselttiniz, heyecanımızı artırarak gücümüze güç kattınız. Kale gibi birbirimizin arkasındayız. Kar gibi eriyip giden değil, dağ gibi sapasağlamız. Kararlılık azim gayret başarının anahtarıdır. Kararlıyız, azimliyiz, gayretliyiz diyerek katılımcıları selamladı ve protokol üyelerine de hediyeler vererek Kastamonu tanıtımını da çok anlamlı şekilde yapmış oldu.

ŞENCAN; “KÜÇÜKÇEKMECE, EN ÇOK DERNEK SAYISI OLAN İLÇELERDEN BİRİ”

Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Recep Şencan da İstanbul’da en çok dernek sayısı olan ilçelerden birinin Küçükçekmece olduğunu vurgulayarak; “Binin üzerinde STK bulunan Küçükçekmece’de, 24 Kastamonu Derneği var. Uyum içinde koordineli çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızı çok takdir ediyorum. Teşkilatımıza güç veriyorsunuz. Siz kıymetli Kastamonulu komşularımızı teşkilatımızda ağırlamaktan mutluyuz. Her geçen gün partimize üye sayınızın da artması ayrı bir güzellik” dedi.

YAŞAR; “GÖNLÜMÜN YARISI KASTAMONU’DA YARISI KÜÇÜKÇEKMECE’DE”

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar da bir yıldır Küçükçekmece’deki Kastamonuluların birlik beraberlik içinde çalışmalarını takip ederek takdir ettiğini ifade ederek; “Gönlümün yarısı Kastamonuda, yarısı Küçükçekmece’de.Kıymetli hemşerilerimin arasında olmaktan memnuniyetimi arz ediyorum. Gurbetçilerimizi, Kastamonu’ya bekliyorum. Pınarbaşı, Kastamonu’nun hatta Türkiye’nin turizmde dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

YÜKSEL, KONUŞMASIYLA KASTAMONULULARA DUYGU YÜKLÜ ANLAR YAŞATTI

Şişli İlçe Başkanı Gökhan Yüksel; “Anadolu’daki ilk lisenin Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi olduğunu, Bu lise öğrencilerinin Kara tahtaya ‘Biz Çanakkale’ye gidiyoruz, biz yok yazmayın hocam’ diyerek savaşa katılan öğrencilerin hepsinin şehit olmalarından dolayı 3 yıl mezuniyet veremedi. Türkiye’deki ilk ve tek İstiklal Madalyalı İlçe İnebolu. İnebolulu olmakla gurur duyuyorum” diyerek, Şehit Şerife bacıdan da bahseden Yüksel, Ersizler köyünün neden ersiz olduğunu anlattı. Yüksel, konuşmasıyla Kastamonululara duygu yüklü anlar yaşattı.

NARİN; “GÜCÜMÜZE GÜÇ KATAN SAMİMİ DOSTLARLA DAHA GÜZEL VE DAHA UZUN YOLLAR KAT EDECEĞİZ”

Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin de gurbetçi olmadıklarını İstanbul’un yerlisi olduklarını belirterek;  “Pek çoğumuz burada doğduk, burada büyüdük. Hepimiz zor şartlarda var olduğumuz yerlere ulaştık. Gücümüze güç katan samimi dostlarla daha güzel ve daha uzun yollar kat edeceğiz. Bende İstanbul’da siyasette yer almış ilçe başkanlarınızdan biriyim. Aile ortamı olan bu güzel salonda sizlerle olmaktan mutlu oldum. Kastamonu Maya memleketlerden biridir. Vatanseverdir, birleştiricidiri zararsızdır. İşinde gücündedir. Sizlere de Ak Parti’ye üye olmanızdan dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum, Kastamonulu olmaktan da onur duyuyorum. Buradaki bu güzel çalışmalarınızı sosyal medyadan takip ediyorum. Buradaki başarı, İstanbul geneline örnek bir çalışma. Takdir ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Her şey önemli, her seçim önemli, 2023 daha da önemli” ifadelerine yer verdi.

BIYIKLI; “BU GÜZEL ORGANİZASYONU DÜZENLEYENLERİN BAŞARILARINI TAKDİR EDİYORUM”

Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Sevgi Bıyıklı; “Kastamonulu Hanımlar da siyaset de yerini almalı. Bu güzel organizasyonu düzenleyenlerin başarılarını takdir ediyorum. Sizler de bu davete ailece katılım sağladığınız için sizlerle gurur duydum. Şehir dışında olması nedeniyle bu toplantıya katılamayan Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir beyin selamlarını sizlere iletiyorum” diyerek güzel temennilerde bulundu.

MADEN ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Salondaki en yaşlı davetli 85 yaşındaki Kazım Saymaz’a ve en genç davetliye günün anısına hediyeler verilen programda, Bartın Amasra’da meydana gelen maden patlamasında hayatlarını kaybeden maden işçileri şehitleri için Hafız Mehmet Almalı tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum