15. Memleket Günleri'nde Taşköprü standına özel ilgi;

15. Memleket Günleri'nde Taşköprü standına özel ilgi

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından İstanbul Maltepe’de 15.si düzenlenen Kastamonu Günleri etkinliği, 4 gün boyunca devam eden yoğun katılımla gerçekleşti. Çok sayıda İstanbullunun katılım sağladığı Kastamonu Günleri’nde Taşköprü Belediyesi de yerini aldı....

Taşköprü Belediyesi tarafından açılan standı ziyaret eden milletvekillerine, belediye başkanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve vatandaşlara Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal tarafından, AB coğrafi işaret belgeli Taşköprü Sarımsağı takdim edildi.
Fuarda açılan Taşköprü Belediyesi standını; Vali Avni Çakır, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen ve KAS-DER yönetimi, Taşköprü Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Hasanoğlu'nun yanı sıra çok sayıda siyasi parti temsilcileri ve vatandaş ziyaret etti.
Taşköprülü esnafların da stant açtığı etkinlikte Taşköprü Pompeiopolis Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifi de sergilediği ürünlerle ziyaretçilerin büyük beğenisini aldı. 


Kaynak: Oğuzhan Erdoğan

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum