Şengül, İstanbul 2. bölgeden aday adayı;

Şengül, İstanbul 2. bölgeden aday adayı

AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Kastamonulu iş adamı İbrahim Şengül, AK Parti’den İstanbul 2. Bölge 28. Dönem milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. “...

Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açarmış, ben de bu dönüşümün bir parçası olmak için sadece aşkımı değil, hedefimi de büyüttüm” diyen Şengül, şunları kaydetti; “1923’ten 2023’e geçen yüz yıl içerisinde birçok noktada Kastamonu farkındalığı oluştu, ne var ki bunu siyaseten tam manasıyla oluşturamadık. Siyasette yönetici vasfında olmak Kastamonuluların da hakkıdır. Ama bunun için birilerinin elini taşın altına koymasını beklemektense haklı bir davanın ve temiz bir siyasi geleneğin adayı olarak yola çıkmaya karar verdim. Bu sorumluluğu omuzlarımda hissederek Kastamonuluların yüzde 9’unu oluşturduğu İstanbul’da hemşerilerimizi temsil etmek, milletimize hizmet etmek ve gençlere rol model olmak amacıyla ülkemizin en büyük siyasi hareketi AK Parti’den aday adayı oluyorum.”

“TÜRKİYE YÜZYILINDA BULUŞMAK HEPİMİZİN HAKKI”

Siyasi hayatında AK Parti kadrolarında mücadele vermekten memnun olduğunu dile getiren İbrahim Şengül; “Kurucu ve mevcut Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 'aydınlığa açık, karanlığa kapalı’ mottosuyla Türk siyaset sahnesinde eşi ve benzeri görülmemiş bir ortam hazırladı. Kesintisiz iktidarına 21 yıldır devam eden AK hareket, bu sürede bünyesinden 4 başbakan ve 2 cumhurbaşkanı çıkardı; Türkiye’de ilk kez bir siyasi parti böyle bir durumun başrolünde. Geçmişi başarılarla dolu, geleceğe dair sağlam hedeflere sahip olan bir siyasi anlayışın içerisinde olmaktan hep mutlu oldum. Cumhuriyetin yüzüncü yılında, Türkiye yüz yılında buluşmak hepimizin hakkı diye düşünüyorum” dedi.

“12 İLÇEDE ÇALIŞMALAR YÜRÜTECEĞİZ”

Toplam 8 bin 316 sandıkta 3 milyona yakın seçmenin oy kullanacağını belirten İbrahim Şengül, şunları ifade etti; “İstanbul 2. Bölgede 12 ilçede yoğun bir çalışma yürüteceğiz. Eyüpsultan’dan başlayacak bu çalışma sırasıyla: Kağıthane, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Sarıyer, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu ilçelerinde yoğun takvimle ve milletimizle gönül gönüle vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

İBRAHİM ŞENGÜL KİMDİR?

Aslen Cideli olan İbrahim Şengül, 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Ailesiyle birlikte 1976 yılında yerleştiği Göktürk’te 1996 yılına kadar ailesi tarafından yürütülen tarım faaliyetlerinin içerisinde yer aldı. Çeşitli alanlarda yürüttüğü ticari girişimlerinin gelişimiyle, 1999 yılında İnfo Gayrimenkul ve Danışmanlık firmasını kurdu. Kastamonu kökenli çeşitli derneklerde başkanlık ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Halen Kağıthane Çatalzeytinspor Kulübü ve Kas-Der Kağıthane Şubesi, Kastamonu Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliklerini yürütüyor. Aday adaylığı ilanına kadar AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam eden Şengül, evli ve 3 çocuk babası. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum