Arama
Arama Sonuçları
Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!
Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu.
Kastamonuspor sonrası ‘Yaksınlar Diyarbakır’ı”
Amedspor Teknik Direktörü Messut Bakkal, Kastamonuspor deplasmanında alınan galibiyet sonrası, Diyarbakır'daki taraftarların yaptığı sevince atıfta bulunarak, "Yaksınlar Diyarbakır'ı, bir gün de onlar için fedakarlık yapacağız artık" dedi.
Sokak Kedilerine Çarpan Sürücülere 14.432 TL Ceza
Karabük’te sokak kedilerine çarpan 2 sürücüye 14 bin 432 lira ceza kesildi.
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
‘Adalet yok’ dedi, AK Parti’den istifa etti
Bazı isimler var ki; yıllarca partilerine gönül vermiş, hizmet etmiş, hatta hemen her seçimde aday adayı olmasına karşın ne milletvekilliği, ne belediye başkanlığı, ne de meclis üyeliği konusunda hak ettiği değer gösterilememiş.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Kuzeykent'te VAHŞET!
Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde vahşet! Ayaklarıyla ezerek öldürdü...
Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Gözler faiz kararında
Hafize Gaye Erkan başkanlığındaki yeni TCMB yönetimi politika faizini seçimlerden itibaren 16.5 puan yükseltti, bu ay da Merkez Bankası faiz kararı, bir haftalık repo faizini 500 puan artışla yüzde 30'a çekerek devam etmesi yönünde olması bekleniyor. Merkez Bankası faiz kararı 21 Eylül Perşembe günü saat 140.0'da açıklanacak.
Menderes ve arkadaşları kabirleri başında anıldı
Merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan, idam edilişlerinin 62. yılında Topkapı’daki anıt mezarda düzenlenen törenle anıldı.
Ve Özgür Özel fitili ateşledi: 'Adayım!'
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, kameraların karşısında parti genel başkanlığına adaylığını açıkladı.
Hırsız kediye suçüstü! Meğerse…
Karnı acıkan kedinin girdiği bir marketten aldığı tavuğu metrelerce ağzında sürükleyerek yavrularına götürdüğü görüntüler sosyal medyada çok beğenildi.
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
Ünlü oyuncudan şiddet iddiası! Ailesinden gördüğü psikolojik ve ekonomik...
Pis Yedili dizisi ile kendini tanıtmayı başaran Ecem Karavus, şiddet iddialarıyla magazin gündemini sarstı. Şiddeti ailesi tarafından gördüğünü iddia eden Ecem Karavus, herkesi şaşkınlığa uğrattı.
Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında? Nereli?
Şarkılarıyla tanınan ve sık sık magazin haberleriyle gündeme gelen ünlü sanatçı, Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında? Serdar Ortaç nereli? Serdar Ortaç nerede doğdu? Serdar Ortaç ne mezunu?
Dedeman’da artan yemekler sokak hayvanlarına bırakılıyor
Kastamonu Belediyesi ile Kastamonu Park Dedeman arasında imzalanan protokol doğrultusunda otelde artan yemekler israf edilmeyerek sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmesinde kullanılacak.
Başıboş köpekler için harekete geçildi! 'Avrupa' çözümü geliyor
AK Partili kurmaylar, Batı ülkelerindeki uygulama örneklerine bakarak en insancıl çözümü üretecek.
Kuduz nedir? belirtileri kaç günde çıkar? Kuduz tedavisi nedir?
Viral bir enfeksiyon hastalığı olan kuduz, hem insanda hem de hayvanda ciddi sağlık problemleri oluşturur. Gerekli önlem ve tedaviler gerçekleşmezse ölümle sonuçlanabilen kuduz hastalığı hakkında merak edilenler gündemde. Peki, kuduz hastalığı belirtileri nedir ve nasıl bulaşır?
Psikopat kedi aracın camını kırıp firar etti!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Kısırlaştırılmak için barınağa getirilen kedi, hafif ticari aracın camını başıyla kırıp kaçtı. Kediyi kısırlaştırmaya getiren araç sahibi Mehmet Ülker, kırılan camın 30 bin lira olduğunu söyledi. Kedinin camı kırdığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
Ünal Silver yaşamını yitirdi! Usta oyuncu Ünal Silver kimdir? kaç yaşındaydı?
Bir süredir tedavi gören usta oyuncu Ünal Silver'den acı haber geldi. 75 yaşındaki ünlü oyuncu hayatını kaybetti. Acı haberi, oyuncunun menajerlik ajansı duyurdu.
Daday Fidanlık Şefliği'nde gülümseten görüntü...
Daday Fidanlık Şefliği'nde bir kedinin, fidanlar için yapılan sulama sisteminden damlayan suyu içerken çekilen görüntüsü izleyenleri gülümsetti.
Anadolu basını bir bir tükeniyor!
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Iğdır İl Temsilcisi ve Yeşil Iğdır gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş, Anadolu basınının yaşadığı sıkıntıları ve birer birer kapanıyor oluşunu “Hafızamız yok ediliyor” başlığıyla kaleme aldığı yazısında ele aldı.