Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu! Çocuklar Duymasın’da rol alıyordu;

Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu! Çocuklar Duymasın’da rol alıyordu

.......

Oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu’da bir parkta ölü bulundu. Çocuklar Duymasın ve  Sihirli Annem dizilerinde rol alan 44 yaşındaki oyuncunun yanı başında silah bulunduğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun intihar ettiği üzerinde duruluyor.

ÇANTASINDA ANTİDEPRESAN İLAÇLAR BULUNDU

Olay Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi’nde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. 10 Aralık Şehitler Parkı’nda bir kadın cesedi bulunduğu ihbarını alan polis olay yerine gittiğinde tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Seda Fettahoğlu’nun sırt üstü yatan cesediyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemede cesedin yanında, Seda Fettahoğlu adına bulundurma ruhsatlı tabanca, şarjörde 7 mermi ve yerde bir adet boş kovan bulundu. Seda Fettahoğlu’nun çantasında bazı antidepresan ilaçların bulunduğu öğrenildi.

Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın gibi ünlü yapımlarda rol alan Seda Fettahoğlu ile ilgili üzen bir haber gündem oldu. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Fettahoğlu Beyoğlu’ndaki bir parkta ölü bulundu.

DOĞUM GÜNÜNDE İNTİHAR ETTİ İDDİASI

Sevenlerini yasa boğan bu haberin ardından Seda Fettahoğlu ile ilgili kahreden bir detay gündem oldu. Fettahoğlu’nun doğum gününde intihar ettiği iddia edildi.

ÇANTASINDAN ANTİDEPRESAN İLAÇLAR ÇIKTI

26 Eylül doğumlu oyuncunun 44. yaş gününü kutladıktan sonra intihar ederek hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruldu. Sanatçının çantasından da antidepresan ilaçlar çıktığı belirtildi.

TABANCA VE BOŞ KOVAN BULUNDU

Fettahoğlu’nun cesedinin yanında, üzerine kayıtlı bulundurma ruhsatlı 1 tabanca ile boş kovan bulundu. Seda Fettahoğlu’nun cesedi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN BİR SİLAH SESİ DUYDUM

“Cesedi bulan üniversite öğrencisi F.A’nın polise verdiği ifadesinde, “Yürüyüş yaptığım esnada bir silah sesi duydum. Sesin geldiği yöne yöneldiğimde başından vurulmuş, sırt üstü yatan bir kadın görerek polise haber verdim” dediği öğrenildi.

SON YAPTIĞI PAYLAŞIM DİKKAT ÇEKTİ

Polis incelemesinin ardından Seda Fettahoğlu’nun cesedi Adli Tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, parkta herhangi bir güvenlik kamerası bulunmadığı belirtildi. Bu arada oyuncunun 24 Eylül pazar günü yaptığı paylaşımın altına, “Yaşamı sev bedeni koru” notu dikkat çekti.

Kanlı Nigar, Çalıkuşu ve Çocuklar Duymasın gibi başarılı dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu’ndaki bir parkta ölü olarak bulundu. Fettahoğlu ile Çocuklar Duymasın’da rol alan Pınar Altuğ, ölüm haberinin ardından “Ah be canım hiç oldu mu?” ifadelerini kullandı.

SEVENLERİ KAHROLDU

Kanlı Nigar, Çalıkuşu ve Çocuklar Duymasın gibi başarılı dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu’ndaki bir parkta ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen oyuncunun ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Yıllar önce çekilen Çocuklar Duymasın’ın son sezonunda Sultan rolünü oynayan oyuncunun ani ölümü rol arkadaşı Pınar Altuğ’u derinden sarstı. Ölüm haberinin ardından Instagram hesabından Fettahoğlu’nun fotoğrafını yayınlayan Altuğ, “Ah be canım hiç oldu mu?” notunu yazdı.

Usta oyuncu Seda Fettahoğlu’nun 4 gün önce yaptığı paylaşımı ise dikkat çekti. Instagram hesabından güldüğü bir pozunu yayınlayan oyuncu “Yaşamı sev bedeni koru” notunu yazmış. Oyuncunun paylaşımına da takipçilerinin “Gülmek sana çok yakışıyor” yorumunu yazdığı görüldü.

Seda Fettahoğlu kimdir?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Trabzon Anadolu Lisesi’ni 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden 2022’de mezun oldu. İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları’nda birçok oyunda rol aldı.

Başarılı isim son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna dahil oldu. Seda Fettahoğlu’nun dizide canlandırdığı “Sultan” karakteri Haluk ve Meltem’in dünürü, Havuç’un ise kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıktı.

Mesleki Çalışmalar, Oynadığı veya Yönettiği Oyunlar:

“Surname 2010”, ”İşgal Altındaki Masallar” 2010, “Bakhalar” 2010, “Mefisto” 2009, “Numan Nokta Net” 2009, ”Sokak Kedileri” 2008, “Kırmızı Pazartesi” 2008, “Ceza Kanunu” 2007, “Kanlı Nigar” 2006, “Çalıkuşu” 2004, ”Küçük Nasreddin” 2004, “Midas’ın Kulakları” 2003.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum