Arama
Arama Sonuçları
Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi Öğretmenler Kurul Toplantısı'nı yaptı!
Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi, Amorium Park Hotel'de ilk yemekli ‘Öğretmenler Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.
Kastamonu ADSM'de karne heyecanı!
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çocuklar karne heyecanı yaşadı.
İl Müdürü yangın yerinde!
Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, çıkan yangın üzere Susuz köyünü ziyaret etti. Bir dizi incelemelerde bulunan İl Müdürü Tanrıkulu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Yavru kedinin yardımına itfaiye koştu
Kastamonu’da İl Özel İdaresi yemekhanesinin bacasına sıkışarak çıkamayan kedi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.
Devrekanili şehitlerin köşesi hazır!
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde yapılan 'Devrekanili Şehitler Köşesi'nin açılışı gerçekleştirildi.
20 yıllık kariyerine Kastamonu’da son verdi
Final Eğitim Kurumları ve Erdem Özel Eğitim Merkezi Yöneticisi ve Kurucu Temsilcisi Mehmet Doğan, 20 yıllık kariyerine Kastamonu’da son vererek, dostlarıyla basın toplantısında bir araya geldi.
Kastamonu OSB'de yangın!
Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikada yangın çıktı.
Yürüyüşün ilk gecesi Çuhadoruğu'nda geçti
İnebolu'dan 9 Haziran'da başlayan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü'ne katılanlar ilk geceyi Çuhadoruğu mevkiindeki kamp alanında geçirdi.
İşte böyle şampiyon olunur!
GMG Kastamonuspor gençleri, U13'teki performansını zirveye taşıyarak şampiyon oldu.
Efsane Başkan Yücel'e veda!
Hanönü'nün kurucu Belediye başkanı efsane başkan Mehmet Yücel yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Yücel'in cenazesi vatandaşların katılımıyla defnedildi.
TİMBİR'den Kastamonu ziyareti: Dijital medya ve dezenformasyon ele alındı
Türkiye İnternet Birliği Medya Birliği yetkilileri, TİMBİR'in Kastamonu temsilciliğini açmaya hazırlanan Kastamonu Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Saba ile birlikte Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret eden Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi (Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi), TİMBİR Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Selman Tunay Kamer, geleneksel medya internet haberciliği ve dezenformasyon konularında değerlendirmelerde bulundu.
Güzel'den Baltacı'ya tepki! 'Bu yaptıklarınızı kimse unutmayacak!'
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın hentbol takımı ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Güzel açıklamasında; "Kadın Hentbol Takımımıza da kafayı takmış vaziyette. Bu yaptıklarınızı Kastamonu ve spor ile ilgilenen hiç kimse unutmayacak. Özellikle de Kastamonu kadınları unutmayacak" dedi.
Kastamonu Üniversitesi, engelleri yıktı!
Kastamonu Üniversitesi, engelsiz bir üniversite ortamının teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen “2024 Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Töreni”nde 38 bayrak alarak Türkiye birincisi oldu.
TİMBİR'den Kastamonu'ya üst düzey ziyaret!
81 ilde güçlü bir birliktelikle yapılanan ve hızla büyümeye devam eden devam eden Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), Kastamonu'da da temsilciliğini açmaya hazırlanıyor. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet Kastamonu Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti.
Yollarını kesip darp ettiler!
Kastamonu'da bir sağlıkta şiddet olayı daha meydana geldi. Ambulansla hasta taşıdıkları sırada yolu kesilen ambulansta görevli 2 paramedik ve ambulans şoförü fiziksel şiddete maruz kaldı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, olayı kınadı.
Erdoğan'dan 'Kastamonu' çıkarması!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. Paylaşımın içerisinde 'Kastamonu' detayı da yer aldı.
"Asla izin vermeyeceğiz"
Kastamonu Belediyesi GSK'nın kapatma kararına ilişkin Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Meclis Toplantısı konuştu.
Kastamonulu Yağız'ın takımı, Çin'de şov yaptı!
Çin'de düzenlenen Ünivetsiteler arası Dragon Boat yarışmasında Yağız Avanoğlu'nun takımı şampiyon oldu.
KÜ, mezunlarını hayata uğurladı
Kastamonu Üniversitesi, Emin Baydil Stadyumu'nda mezuniyet töreni düzenleyerek 2023-2024 akademik yılı mezunlarını uğurladı.
Bursa'daki acı olaya Kastamonu'dan açıklama! 'Acilen...'
Bursa'da anne Ümran Ö. (53) fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan Ö.'nün (31) boğazını jiletle keserek öldürmesinin ardından, aynı jiletle kendi boğazını keserek intihar etti. Bu acı olay Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Türkiye Otizm Meclisi tarafından ülke genelinde ortak açıklama yapıldı.
Feci kazada can vermişti; Cenazede yürek burkan sözler!
Kastamonu’da hafif ticari araç ile çarpışan Tofaş marka otomobilde hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazında ölen yeğeninin fotoğrafını eline alan dayısı, “Aklınızı başınıza alın, kendinizi böyle yakmayın. Gençler kendinize dikkat edin” diye bağırdı.
Kastamonu, kendini suya attı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının 30 dereceye yaklaşması sonucu sıcaktan bunalan vatandaşlar denizde serinledi.
Mourinho’yu Türkiye’ye ‘Tosyalı’ getirdi!
Fenerbahçe'de Jose Mourinho heyecanı yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü teknik adam İstanbul'a geldi. Jose Mourinho’nun İstanbul’a indiği uçakta ise ‘Tosyalı’ yazması dikkat çekti.
Ücretsiz Gençlik Kampları başvuruları başladı! (BAŞVURU EKRANI)
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Kampları için başvurular başladı. 7 Haziran'da başvurular sona eriyor.
Burası Kastamonu'da! Sanki yarımada...
Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Ortalıca köyünün üç tarafı, çeltik ekim döneminde suyla dolan tarlalarla çevriliyor. Ortalıca Köyü Muhtarı Salih Uysal;  "Köyümüzün etrafı çeltik arazilerinin suyuyla kaplandığında ada görünümü veriyor" dedi.
Ağaçlara neler oluyor? Görülmemiş manzara...
Kastamonu'da bulunan Küre Dağları'ndaki ağaçlar, bahar mevsiminin son günlerinde kahverengiye büründü. Sonbaharı aratmayan manzaranın ortaya çıktığı orman dron ile havadan görüntülendi. KÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal; "Ormana girdiğimizde ne yazık ki bu görüntü ile karşılaştık. Bir doğa sever, tabiat sever olarak bu görüntü beni çok üzdü.Uzman arkadaşlarımızın incelemesini talep ediyorum” dedi.
Sabuncular Orman Deposu'na inceleme!
Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, Kastamonu'yu ziyaret etti. Özkaya, Kastamonu programı kapsamında Azdavay Orman İşletme Müdürlüğü Sabuncular Orman Deposu'nda incelemelerde bulundu.
Binlerce Kastamonulu, zulme karşı yürüdü!
İsrail’in Refah kentinde çadır kente saldırısına tepki göstermek amacıyla Kastamonu’da toplanan binlerce kişi protesto yürüyüşü yaptı.
Kastamonu, baharın ortasında bembeyaz!
Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış sebebiyle bazı iş yerlerini ve evleri su bastı.
Kastamonulu sürücü, feci kazada hayatını kaybetti!
Acı olay Çaycuma ilçesinde yaşandı. İki aracın çarpıştığı kazada Kastamonulu sürücü hayatını kaybetti.