Arama
Arama Sonuçları
Milli Maç, Kastamonu'ya taşınacak!
26 Haziran Çarşamba günü TSİ 22.00'de Türkiye, Çekya karşısında gruplarda 3. sınavını verecek. Kastamonu'da vatandaşlar da nefeslerin tutulduğu Milli Maç'ı belediyenin kurduğu dev ekranlardan seyredebilecek.
Yağcıoğlu son toplantısını yaptı!
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı görevi sona eren Hasan Yağcıoğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nda İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile son toplantısını gerçekleştirdi.
Evde Sağlık Hizmeti bayramda da devam etti!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmeti birimleri Kurban Bayramında da sağlık hizmeti sunmaya devam etti.
Yeşil Alan polikliniği hizmette
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Araç Devlet Hastanesi'nde Yeşil Alan polikliniğinin hizmete başladığını duyurdu.
Burası bir gün can alacak!
Kastamonu'nun Olukbaşı mevkiinde bulunan kavşak, tehlike saçmaya devam ediyor.
Yüzlerce işyerine milyonlarca lira ceza!
Bakan Yumaklı, Kurban Bayramı öncesinden başlayarak 1 Haziran 2024'den bugüne kadar Türkiye genelinde toplam 56 bin 38 denetim gerçekleştirildiği bilgisini verdi.
Ehliyette üst sınır değişti! Yaşını dolduranlar araç kullanamayacak
Sürücü belgesi sahipleri için önemli bir gelişme yaşandı. Resmi açıklamaya göre, sürücü belgesi yaş sınırında yapılan değişikliklerin yanı sıra, belirli yaşı aşan sürücülerin belge yenileme süreçleri ile ilgili yeni kurallar belirlendi.
Kastamonu’da Bayram sonrası Pazar fiyatları
Kurban Bayramının sona ermesinin ardından Kastamonu’da Cuma Pazarı’nda sebze ve meyve fiyatlarındaki rakamlarla vatandaşlar Pazar çantalarını doldurdu. Kastamonu’da Cuma günleri kurulan vatandaşların Pazar çantalarını doldurmak için gittiği Cuma Pazarı’nda son durum…
Kastamonu'nun mücadele ettiği katil arılar işte bunun içinde!
Küre ormanlarında kayın ağaçlarının yapraklarında gal oluşumları vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, kestane ve kayın ağaçlarına zarar veren gal arısına karşı laboratuvarda üretilen "Torymus sinensis" isimli böceklerle mücadelesini sürdürüyor.
DİKKAT! Kastamonu İl Müdürlüğü açıkladı!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kurban Bayramı'nda satılamayan kurbanlıkların Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacağını açıkladı.
Kastamonu’daki personel alımlarına ANINDA ulaş!
aciksoz.com.tr, WhatsApp Kanalı üzerinden nitelikli haberlerini anında Kastamonu’ya ulaştırmaya devam ediyor.
Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi Öğretmenler Kurul Toplantısı'nı yaptı!
Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi, Amorium Park Hotel'de ilk yemekli ‘Öğretmenler Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.
Kastamonu ADSM'de karne heyecanı!
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çocuklar karne heyecanı yaşadı.
İl Müdürü yangın yerinde!
Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, çıkan yangın üzere Susuz köyünü ziyaret etti. Bir dizi incelemelerde bulunan İl Müdürü Tanrıkulu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Yavru kedinin yardımına itfaiye koştu
Kastamonu’da İl Özel İdaresi yemekhanesinin bacasına sıkışarak çıkamayan kedi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.
Devrekanili şehitlerin köşesi hazır!
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde yapılan 'Devrekanili Şehitler Köşesi'nin açılışı gerçekleştirildi.
20 yıllık kariyerine Kastamonu’da son verdi
Final Eğitim Kurumları ve Erdem Özel Eğitim Merkezi Yöneticisi ve Kurucu Temsilcisi Mehmet Doğan, 20 yıllık kariyerine Kastamonu’da son vererek, dostlarıyla basın toplantısında bir araya geldi.
Kastamonu OSB'de yangın!
Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikada yangın çıktı.
Yürüyüşün ilk gecesi Çuhadoruğu'nda geçti
İnebolu'dan 9 Haziran'da başlayan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü'ne katılanlar ilk geceyi Çuhadoruğu mevkiindeki kamp alanında geçirdi.
İşte böyle şampiyon olunur!
GMG Kastamonuspor gençleri, U13'teki performansını zirveye taşıyarak şampiyon oldu.
Efsane Başkan Yücel'e veda!
Hanönü'nün kurucu Belediye başkanı efsane başkan Mehmet Yücel yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Yücel'in cenazesi vatandaşların katılımıyla defnedildi.
TİMBİR'den Kastamonu ziyareti: Dijital medya ve dezenformasyon ele alındı
Türkiye İnternet Birliği Medya Birliği yetkilileri, TİMBİR'in Kastamonu temsilciliğini açmaya hazırlanan Kastamonu Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Saba ile birlikte Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret eden Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi (Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi), TİMBİR Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Selman Tunay Kamer, geleneksel medya internet haberciliği ve dezenformasyon konularında değerlendirmelerde bulundu.
Güzel'den Baltacı'ya tepki! 'Bu yaptıklarınızı kimse unutmayacak!'
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın hentbol takımı ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Güzel açıklamasında; "Kadın Hentbol Takımımıza da kafayı takmış vaziyette. Bu yaptıklarınızı Kastamonu ve spor ile ilgilenen hiç kimse unutmayacak. Özellikle de Kastamonu kadınları unutmayacak" dedi.
Kastamonu Üniversitesi, engelleri yıktı!
Kastamonu Üniversitesi, engelsiz bir üniversite ortamının teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen “2024 Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Töreni”nde 38 bayrak alarak Türkiye birincisi oldu.
TİMBİR'den Kastamonu'ya üst düzey ziyaret!
81 ilde güçlü bir birliktelikle yapılanan ve hızla büyümeye devam eden devam eden Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), Kastamonu'da da temsilciliğini açmaya hazırlanıyor. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet Kastamonu Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti.
Yollarını kesip darp ettiler!
Kastamonu'da bir sağlıkta şiddet olayı daha meydana geldi. Ambulansla hasta taşıdıkları sırada yolu kesilen ambulansta görevli 2 paramedik ve ambulans şoförü fiziksel şiddete maruz kaldı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, olayı kınadı.
Erdoğan'dan 'Kastamonu' çıkarması!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. Paylaşımın içerisinde 'Kastamonu' detayı da yer aldı.
"Asla izin vermeyeceğiz"
Kastamonu Belediyesi GSK'nın kapatma kararına ilişkin Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Meclis Toplantısı konuştu.
Kastamonulu Yağız'ın takımı, Çin'de şov yaptı!
Çin'de düzenlenen Ünivetsiteler arası Dragon Boat yarışmasında Yağız Avanoğlu'nun takımı şampiyon oldu.
KÜ, mezunlarını hayata uğurladı
Kastamonu Üniversitesi, Emin Baydil Stadyumu'nda mezuniyet töreni düzenleyerek 2023-2024 akademik yılı mezunlarını uğurladı.