"Hedefimiz sistemli ve adaletli bir yönetim";

"Hedefimiz sistemli ve adaletli bir yönetim"

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Emrah Şahanoğlu, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıkladı...

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Emrah Şahanoğlu, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıkladı. Kick boks sporunun ve sporcularının geleceğe daha emin adımlarla yürümesi için çaba göstereceğini ifade eden Emrah Şahanoğlu, kick boks camiasının yeni bir başlangıca ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Kick boks Federasyonunda köklü değişikliklerin olacağına işaret eden Şahanoğlu, “Bu başlangıç, kick boks sevdalılarına yoldaş olacak, Türk Gençliğini yeni hedeflere sevk edecektir. Bu başlangıç, gerek ulusal gerek uluslararası arenada yeni imkânlar ve yeni başarıları getirme hedefine matuftur. Hedefimiz sistemli ve adaletli bir yönetim ile antrenörlerimizi ve kulüplerimizi destekleyerek gençlerimizi başarıdan başarıya koşturmak, şanlı bayrağımızı dalgalandırmak, nitelikli erdemli sporcuların yetiştirilmesini sağlamaktır. İnanıyorum ki, Anadolu’nun bağrından çıkan bu yeni başlangıç talebi, ülkemizin dört bir yanında vücut bulacaktır. Bu bağlamda Türkiye Kick Boks Federasyonu 5. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda federasyon başkanlığına aday olduğumu ekibim adına sizlerle paylaşıyor, bu meşakkatli yolda camiamızın kıymetli fertlerinin dua ve desteklerini bekliyorum” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum