Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Asuman Çığlıoğlu, Çin yolcusu…
Kastamonu Belediyesi GSK sporcusu Asuman Çığlıoğlu ve antrenör Emrah Şahanoğlu, milli takımımız ile birlikte 21-26 Nisan’da Çin’de düzenlenecek Wushu Kung-Fu Dünya Kupasında ülkemizi temsil edecek.
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Kastamonulu kick-bokscular İstanbul’dan 2 madalya ile döndü
Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası 25 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi.
Kastamonu, 9 madalya ile eve döndü
Edirne’de düzenlenen 6. Açık Balkan Wushu Kung fu Şampiyonası'nda Kastamonu; 7 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplamda 9 madalya kazandı.
Kastamonulu sporculardan Başkan Şampiyonası’nda büyük başarı
Kastamonulu sporcular, 6. Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonası’nda 7 Balkan şampiyonluğu, 1 ikincilik ve 1’de üçüncülük elde etti.
Wushuda iki Türkiye şampiyonluğu
Kastamonu’dan antrenörler Emrah Şahanoğlu ve Bekir Shukakize eşliğinde katılan sporcularımız turnuvada kıyasıya mücadele etti.
Kastamonulu boksörler Yozgat’tan derecelerle döndü
Okul Sporları Faaliyetleri Kick Boks Türkiye Birinciliği Yozgat’ta düzenlendi.
Talha spor kompleksi açıldı
Milli takım antrenörü ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Emrah Şahanoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Talha Spor Kompleksi gerçekleştirilen tören ile açıldı.
Hüseyin Eren Küçükoğlu Boks’ta Türkiye Üçüncüsü oldu
Kırıkkale’de düzenlenen Yıldızlar Boks Türkiye Şampiyonası sona erdi. Kastamonu Belediyesi Gsk sporcusu Hüseyin Eren Küçükoğlu 54 kg’da toplam 5 maç yaparak Türkiye Üçüncüsü oldu.c
Boks’ta şampiyonluk mücadelesi sürüyor
2022 Yıldızlar Boks Türkiye Şampiyonası devam ediyor.
Genç sporcuların hedefleri takdir topladı
Salı Pazarı’nda tezgah başlarında bekleyen genç sporcular dikkat çekiyor. Hem ailesine yardımcı olan hem de antrenmanlarla sporculuk kariyerlerine hazırlanan genç sporcular, ileride kendilerine belirledikleri hedeflerle de takdir topluyor.
Şampiyon Asuman!
52 ülkeden 3 bin 200 sporcunun katılımıyla İstanbul’da düzenlenen 7. Kick Boks Dünya Kupası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil eden Kastamonu Belediyesi GSK sporcusu Asuman Çığlıoğlu, Büyükler Full Contact 60 kilogramda Dünya Kupası Şampiyonu oldu.
Şahanoğlu ve Çığlıoğlu'ndan Başkan Yılmaz'a ziyaret
Kick Boks Milli Takım Antrenörü Emrah Şahanoğlu, Kick Boks Milli Takım Sporcusu Asuman Çığlıoğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı ziyaret etti
Şampiyon olabilmek için her gün 90 kilometre yol kat ediyor
Kastamonu’da yaşayan 16 yaşındaki sporcu, Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonası’nda birinci olabilmek için her gün 90 kilometre yol kat ederek antrenman yapıyor.
İftardan sahura şampiyonluk mesaisi!
Geçen yıl düzenlenen kick boks dünya şampiyonasında üçüncü olan milli sporcu Asuman Çığlıoğlu, sahura kadar çalışarak dünya şampiyonu olmak için ter döküyor.
Kuaförler ve Berberler Odası’nda Kıcıroğlu dönemi
Kastamonu Kuaförler ve Berberler Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Kuyudibi Nazar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
KÜ öğrencisinden Kick Boks´ta büyük başarı
İstanbul’da düzenlenen King Of Kings (KOK) Dünya Serisi’nde Antrenör Emrah Şahanoğlu antrenörlüğünde, Kastamonu Üniversitesini (KÜ) temsil eden Muhammed Farshad Moghulzade, dünya serisinde ringe çıktı.
MHP Heyetinden Çığlıoğlu'na hürmet
'Adım adım 2023: İl İl Anadolu' programı kapsamında ilimize gelen MHP heyeti, İtalya’da düzenlenen Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil eden ve üçüncü olan Asuman Çığlıoğlu'na özel ilgi gösterdi ve hediye takdiminde bulundu.
Şahanoğlu kazanacak mı?
Türkiye Kick Boks Federasyonu 5’inci Seçimli Genel Kurulu ve 8. Olağan Mali Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek
Çığlıoğlu, Dünya üçüncüsü oldu
Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda ilimizi ve ülkemizi temsil eden Asuman Cıglıoğlu, dünya üçüncüsü oldu.
Çığlıoğlu, Kastamonu'yu gururlandırdı
Kastamonu Kick Boks İl Temsilcisi Emrah Şahanoğlu'nun sporcularından Asuman Çığlıoğlu, Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi
“Şampiyona ve antrenöre maaş bağlayacağım”
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Emrah Şahanoğlu, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkan adaylığı konusunda değerlendirmelerde bulundu
"Hedefimiz sistemli ve adaletli bir yönetim"
Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Emrah Şahanoğlu, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıkladı